pirmard
Registered User
- نوشتهها
- 841
- لایکها
- 5
سلام
مبلغ رو واريز كردم.
شماره فيش: 742721
ضمناً يه سوال دارم كه ربطي به خريد اين مجموعه نداره اما اگه بتونيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم:
اگه اشتباه نكنم اين فيلم ها با فرمت divx هستند. من ميخوام DVD-Player بخرم اما دوستان ميگن هيچ DVD-Player نيست كه زيرنويس فارسي divx رو ساپورت كنه. آيا شما مدلي سراغ داريد كه زيرنويس فارسي اين فيلم ها رو بتونه پخش كنه؟
البته همونطور كه گفتم در هر صورت، مجموعه رو ميخوام.
با تشكر
سلام جواد جان
آقا شرمنده کردی
قرار بر این نبود اما :blush: شرمنده کردی اخوی
این فیلما دایویکس نیستن . اینا با فرمت دی وی دی هستن (کپی از دی وی دی ارجینال) اگه دایویکس بشن میشه 5 تا دی وی دی . همین یانگوم رو جناب رکس توی بخش مشارکت به فرمت دایوایکس روی 5 تا دی وی دی دارن می فروشن . اگه دایویکس میخواستی از ایشون می گرفتی . (اگه خواستی بگو که به ایشون بگم به جای فرمت دی وی دی دایوکس برات بفرستن . با جناب رکس حساب کتاب داریم . خلاصه خواستی بگو ، مشکلی نداره )
من فکر نمی کنم دی وی دی پلیری الان تو بازار باشه که زیرنویس رو برای فرمت دی وی دی ساپورت نکنه . برعکس فرمت دایوکس.
در مورد سوال برند و مدل دی وی دی پلیر راستش از وقتی که شما وارد اون تاپیک شدی و سوال می کنی منم هر روز پیگیری می کنم که ببینم بالاخره خودم چه دی وی دی پلیری بخرم که زیرنویس فارسی رو برای دایویکس ساپورت کنه . خودم هم همین سوال رو دارم . ایشالله به جواب برسیم