• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یاهو مسنجر 7 چرا اینطوری میکنه؟

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چائـو
من یاهو مسنجر 7 رو دارم. تا همین الان مشکلی نداشتا ولی یهو قاط زد. پارتیشن بندی که کردم دیدم مسیر شورت کات هاش عوش شده. گرفتم مسیرش رو عوض کردم ولی دیدم بازدوباره خرابه و باز نمیشه. Remove کردمش و رفتم توی رجیستری ویندوز و دستی گرفتم تک تک رجیستریهای یاهو رو پاک کردم تا مشکلی پیش نیاد. بعدش گرفتم واسه اطمینان توی یه درایو دیگه نصبش کردم. ولی وقتی میخوام پی ام بفرستم هیچی تو اون صفحه ی پی ام نشون داده نمیشه!:blink: نه پی ام رو می نویسه نه آی دی فرستنده رو! ولی گیرنده میتونه پی ام رو دریافت کنه و بخونه. و وقتی که بهم پی ام میزنن صفحه سفید میاد فقط:blink::blink::blink:
کمـــــــــک

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
رفتم توی رجیستری ویندوز و دستی گرفتم تک تک رجیستریهای یاهو رو پاک کردم تا مشکلی پیش نیاد.
چيكار كردي؟! چه جوري؟!
175.gif

با همين ويندوز جديدي كه يه روزه نصب كردي اين كارها رو كردي؟!
24.gif

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره خب. کاری نداره که.
Start--->RUN--->regedit
بعدش توی سرچ می نویسم yahoo و میزنم پیداش کنه. وقتی پیدا کرد (واسه یاهو 30-40 تا رجیستری مربوط پیدا میکنه) سه سوت delete میکنمش. من رجیستری خیلی از برنامه ها که پاک نمیشن رو اینطوری پاک میکنم و خیلی خوب جواب میده.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
آره خب. کاری نداره که.
Start--->RUN--->regedit
بعدش توی سرچ می نویسم yahoo و میزنم پیداش کنه. وقتی پیدا کرد (واسه یاهو 30-40 تا رجیستری مربوط پیدا میکنه) سه سوت delete میکنمش. من رجیستری خیلی از برنامه ها که پاک نمیشن رو اینطوری پاک میکنم و خیلی خوب جواب میده.
doofywave[1].gif

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا من میگم رجیستریهای یاهو رو پاک فقط میکنم. در ضمن، این کار رو بعد از آنینستال کردنش انجام میدم.
118fs316689.gif

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکلم هم به خاطر پارتیشن بندی بوده. Letter درایو ها عوض شد همه چی از رجیستری ریخت به هم!
که البته letter ها رو از توی Administrative tools عوض کردم و همه چیز درست شد به غیر از یاهو
118fs316689.gif

بالا