Mostafa-3D
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 10
- لایکها
- 0
ساید ما این مدله:
RS9KSTS - شرح کلی | SAMSUNG
RSC6KWRS1 - INFORMACIÓN GENERAL | SAMSUNG
رنگ سفیدش البته:
پشتیبانی برای RS9KWSW
حجم مفید داخلش خیلی خوب و بالاس و مشکلی نداریم با اینهمه جنس! 738 لیتر یعنی حدوداً 26 و خورده ای فوت مکعبه (حواسم نبود گفتم 30؛ یادم اومد میخواستیم 30 بگیریم و دیدیم الکی گنده ـس و اصولاً فضای چندان اضافه ای نداره)...
چراغای روشناییشم LEDـیه؛ یخ ساز و آب ایناشم دو تا خروجی جدا داره و خیلی بهتر از یه خروجیه به نظر من...
در کل چیز خوبیه؛ تنها خرج این side-by-side ـهایی که آب و یخ اینا میدن اینه که هر یکی دو سال یه بار باید یه 40-50 تومن فیلتر نو بخرید و فیلتر آبشو عوض کنید؛ البته با این کیفیت نابود آب لوله کشی تهران، یه فیلترم ما بیرونش گذاشتیم.
فیلتر هم واسه سلامت خودتون خوبه هم یخچال و لوله کشیاش...
بله این چیزای سامسونگ درسته وارد میشن و همه قطعاتشون توی همون کره تولید میشه...
نماینده خوبی هم داره و بعد خرید باید ببری خونه ـت بزاری یکی دو روز ثابت بمونه بعد زنگ میزنی سام سرویس میان مفتی برات نصب میکنن...
سامسونگ هم نسبت به LG برند برتری هست و اجناس با قابلیت های متنوع تر و با کیفیت بالاتری میزنه.
سامسونگ الان برترین شرکت لوازم خانگی و الکترونیکی جهانه...
خیلی خیلی ممنونم Cleeev عزیز .
این عکسهایی که توی سایتش زده اگه 26 فوت باشه خیلی جاداره ، آخه من هر چی یخچال ساید میدیدم تنگ به نظر میومد ( حتی 29 فوتهاش ) . اگه اینطوری باشه حتما 29 سامسونگ خیلی جاداره
درباره تصویه آبش ، راستش آب قم طوریه که ما هر سال به اندازه یه دریاچه نمک از توی کولرمون نمک استخراج میکنیم . با این اوصاف یخچال رو مستقیما به دستگاه آبشرین کن وصل کنیم کفایت میکنه ؟
بازم خیلی خیلی تشکر میکنم از توضیحات بسیار مفید و کاملی که میدی
انشاالله از فردا میوفتم دنبال سامسونگ و یخچال هایی رو که میبینم قیمتشون رو توی همین تاپیک میزارم تا اگه امکانش هست درباره قیمتش هم راهنماییم کنید .
با تشکر فراوان .