• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یخچال وایت هاوس ساید بای ساید چطوره ؟

Mostafa-3D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساید ما این مدله:

RS9KSTS - شرح کلی | SAMSUNG

RSC6KWRS1 - INFORMACIÓN GENERAL | SAMSUNG

رنگ سفیدش البته:

پشتیبانی برای RS9KWSW

حجم مفید داخلش خیلی خوب و بالاس و مشکلی نداریم با اینهمه جنس! 738 لیتر یعنی حدوداً 26 و خورده ای فوت مکعبه (حواسم نبود گفتم 30؛ یادم اومد میخواستیم 30 بگیریم و دیدیم الکی گنده ـس و اصولاً فضای چندان اضافه ای نداره)...

چراغای روشناییشم LEDـیه؛ یخ ساز و آب ایناشم دو تا خروجی جدا داره و خیلی بهتر از یه خروجیه به نظر من...

در کل چیز خوبیه؛ تنها خرج این side-by-side ـهایی که آب و یخ اینا میدن اینه که هر یکی دو سال یه بار باید یه 40-50 تومن فیلتر نو بخرید و فیلتر آبشو عوض کنید؛ البته با این کیفیت نابود آب لوله کشی تهران، یه فیلترم ما بیرونش گذاشتیم.

فیلتر هم واسه سلامت خودتون خوبه هم یخچال و لوله کشیاش...

بله این چیزای سامسونگ درسته وارد میشن و همه قطعاتشون توی همون کره تولید میشه...

نماینده خوبی هم داره و بعد خرید باید ببری خونه ـت بزاری یکی دو روز ثابت بمونه بعد زنگ میزنی سام سرویس میان مفتی برات نصب میکنن...

سامسونگ هم نسبت به LG برند برتری هست و اجناس با قابلیت های متنوع تر و با کیفیت بالاتری میزنه.

سامسونگ الان برترین شرکت لوازم خانگی و الکترونیکی جهانه...

خیلی خیلی ممنونم Cleeev عزیز .

این عکسهایی که توی سایتش زده اگه 26 فوت باشه خیلی جاداره ، آخه من هر چی یخچال ساید میدیدم تنگ به نظر میومد ( حتی 29 فوتهاش ) . اگه اینطوری باشه حتما 29 سامسونگ خیلی جاداره

درباره تصویه آبش ، راستش آب قم طوریه که ما هر سال به اندازه یه دریاچه نمک از توی کولرمون نمک استخراج میکنیم . با این اوصاف یخچال رو مستقیما به دستگاه آبشرین کن وصل کنیم کفایت میکنه ؟

بازم خیلی خیلی تشکر میکنم از توضیحات بسیار مفید و کاملی که میدی

انشاالله از فردا میوفتم دنبال سامسونگ و یخچال هایی رو که میبینم قیمتشون رو توی همین تاپیک میزارم تا اگه امکانش هست درباره قیمتش هم راهنماییم کنید .

با تشکر فراوان .

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
خیلی خیلی ممنونم Cleeev عزیز .

این عکسهایی که توی سایتش زده اگه 26 فوت باشه خیلی جاداره ، آخه من هر چی یخچال ساید میدیدم تنگ به نظر میومد ( حتی 29 فوتهاش ) . اگه اینطوری باشه حتما 29 سامسونگ خیلی جاداره

درباره تصویه آبش ، راستش آب قم طوریه که ما هر سال به اندازه یه دریاچه نمک از توی کولرمون نمک استخراج میکنیم . با این اوصاف یخچال رو مستقیما به دستگاه آبشرین کن وصل کنیم کفایت میکنه ؟

بازم خیلی خیلی تشکر میکنم از توضیحات بسیار مفید و کاملی که میدی

انشاالله از فردا میوفتم دنبال سامسونگ و یخچال هایی رو که میبینم قیمتشون رو توی همین تاپیک میزارم تا اگه امکانش هست درباره قیمتش هم راهنماییم کنید .

با تشکر فراوان .

:)

آره جای زیادی داره و در کل سامسونگای فضای هدر رفته ـشون کمتره...

درباره آب و مسائل مربوطش، با پخش کنندگان و نمایندان محلی شرکت سام سرویس (که در نهایت نصب کننده هم خودشونن) تماس بگیرید یا حضوراً ازشون سؤالاتتون رو بپرسید.

ممکنه بگن کافیه و یا ممکنه بگن خارج یخچال هم سر راه شلنگ آبش یه دونه از این تصفیه کننده های استوانه ای نصب کنید (30 تومنه)، علاوه بر آب شیرین کن که در اونجا الزامی به نظر میاد...

در مدلی که میگیرید یکی از نکات مهم که باید توجه کنید این هست که سیستم تهویه هوای دو گانه داشته باشه؛ یعنی فریز و یخچال تهویه و گردش هواشون توسط دو سیستم متفاوت و جدای از هم انجام بشه که بوی یخچال و فریزر به هم سرایت نکنه.

نور داخل یخچالشم بگید براتون مدلی بیارن از انبار سامسونگ که لامپای دیوار پشت یخچالش LED هستن و هم نور بهتر و سراسری تری میدن و هم عمرشون بیشتره...

موقع جابجایی و عبور دادنش از در منزلتون مواظب باشید سیم های بالای درها رو که جدا میکنن با دقت و درست انجام بدن... دفعه اول واسه ما یارو کارگره زده بود سیم رو با سیمچین قطع کرده بود...! :eek:

موقعی که در داخل خونه از کارتن درآوردن و در پایانش، همه جاش رو تست کنید که صدمه، ضربه، رنگ پریدگی و لبه خوردگی نداشته باشه؛ کوچکترین موردی رو میتونید از مغازه بخواد که براتون عوض کنه (و میکنن چون وظیفه متقابلشونه با سام سرویس).

اگر مشکل از طبقات و اجزای داخلی بود، تعویض فقط همون قطعه بد نیست؛ ولی اگر مشکل از یکی از درها بود مثلاً، اینکه فقط همون در رو عوض کنن نپذیرید و یک دستگاه کاملاً نوی جایگزین دریافت کنید.

توجه داشته باشید که اگر در حین حمل و نقل برای سیستم های انتقال آب و برق به در چپی مشکلی به وجود بیارن، به دلیل اینکه این محصولات توسط دستگاه های پیشرفته پلمپ شدن و به خصوص در داخل بخچال و فریزر برای عایق بندی شدن، درزی باقی نگذاشتن، تعمیرشون به این سادگی ها نیست و باید بدنه از داخل شکافته شود و بعد بچسبوننش (در همه همینطوره از کره ای تا آمریکایی)...!

پس دقت کافی رو در سلامت قطعات و صدمه ندیدن در حین جابجایی داشته باشید؛ دخالتی هم در جابجایی کارگران مغازه ای که ازش خریدید نکنید تا یه وقت بامبولی درنیارن...

لوازم خانگی فقط غربی! اگه از لحاظ بودجه در مضیقه نیستید پولتونو برای این اجناس بنجل کره ای دور نریزید!
بوش/زیمنس پیشنهاد میشه.

عمو بوش و زیمنسای داخل ایران همه چینی هستن و اجناس نسبتاً کم کیفیتی هستن...

من همون 2 سال پیش که این یخچال رو خریدیم، کل مراکز فروش لوازم خانگی تهران (امین-حضور، خیابون جمهوری، پاساژ مصطفی) رو چند ماه و چندین مرتبه زیر و رو کردم و اطلاعات بسیاری از هر مغازه کشیدم بیرون...

اجناس ایرانی بد نیستن ولی در حد قمتشونن که نسبتاً پایینه.

جنسایی مثل Beko متوسطن...

بوش و زیمنس و AEG و امثالهم همه چینی هستن و حتی موتورشونم چینی و ویتنام و اینجاهاس اصن یه وضی...

آمریکاییا توی ایران خیلی گرون تر از واقعیت به فروش میرسن، هیچ تضمینی در قبال نو بودن جنس و یا دزدیده نشده بودن قطعاتش وجود نداره؛ هیچ ارتباطی با شرکت مبداً وجود نداره و در صورت خرابی خرجشون خیلی بالاس. هیچ کدومم آمریکایی ای که توی آمریکا میفروشن (یا 30 سال پیش توی ایران) نیستن و همه اجناسی برای صادرات به کشورهای جهان سوم و خاورمیانه هستن و تولیدات مکزیک و کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا...

همیشه هم آمریکایی ها بهترین کیفیت رو ندارن؛ آشنایان خود ما WWH و General Electric اصل (همون تولید مکزیکم اصل حساب میشه) و در طی سال های کمی دچار مشکلاتی شدن هم در بدنه و هم در سیستم ها...

مثلاً بسیاری از آمریکایی ها اصلاً طراحی مناسب ما ندارن؛ طبقاتشون و اتصالات طبقاتشون به بدنه ضعیفن (مثلاً فقط دو تا بست پیزوری به پشت!) که اصلاً مناسب ما ایرانیا که قابلمه و هندونه میزاریم روی طبقات نیستن...!

سامسونگ حداقلش جنسش مشخصاً تولید بهترین کیفیت کره هست کامل و جزئیات و متعلقاتش همه درست و کامل هستن چون شرکت وارد، گارانتی و نصب کننده ـش رسمی و بهترین ساپورت سامسونگ در منطقه ـس: سام سرویس

طراحی و طبقاتشم همه به خوبی و با فکر خوب طراحی شدن از شیشه های نشکن و طبقات دیواری خم شو و با کیفیت بالا و اتصالات قوی و حتی کشویی که تحمل بار زیادی رو دارن...

Last edited:

Mostafa-3D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)

آره جای زیادی داره و در کل سامسونگای فضای هدر رفته ـشون کمتره...

درباره آب و مسائل مربوطش، با پخش کنندگان و نمایندان محلی شرکت سام سرویس (که در نهایت نصب کننده هم خودشونن) تماس بگیرید یا حضوراً ازشون سؤالاتتون رو بپرسید.

ممکنه بگن کافیه و یا ممکنه بگن خارج یخچال هم سر راه شلنگ آبش یه دونه از این تصفیه کننده های استوانه ای نصب کنید (30 تومنه)، علاوه بر آب شیرین کن که در اونجا الزامی به نظر میاد...

در مدلی که میگیرید یکی از نکات مهم که باید توجه کنید این هست که سیستم تهویه هوای دو گانه داشته باشه؛ یعنی فریز و یخچال تهویه و گردش هواشون توسط دو سیستم متفاوت و جدای از هم انجام بشه که بوی یخچال و فریزر به هم سرایت نکنه.

نور داخل یخچالشم بگید براتون مدلی بیارن از انبار سامسونگ که لامپای دیوار پشت یخچالش LED هستن و هم نور بهتر و سراسری تری میدن و هم عمرشون بیشتره...

موقع جابجایی و عبور دادنش از در منزلتون مواظب باشید سیم های بالای درها رو که جدا میکنن با دقت و درست انجام بدن... دفعه اول واسه ما یارو کارگره زده بود سیم رو با سیمچین قطع کرده بود...! :eek:

موقعی که در داخل خونه از کارتن درآوردن و در پایانش، همه جاش رو تست کنید که صدمه، ضربه، رنگ پریدگی و لبه خوردگی نداشته باشه؛ کوچکترین موردی رو میتونید از مغازه بخواد که براتون عوض کنه (و میکنن چون وظیفه متقابلشونه با سام سرویس).

اگر مشکل از طبقات و اجزای داخلی بود، تعویض فقط همون قطعه بد نیست؛ ولی اگر مشکل از یکی از درها بود مثلاً، اینکه فقط همون در رو عوض کنن نپذیرید و یک دستگاه کاملاً نوی جایگزین دریافت کنید.

توجه داشته باشید که اگر در حین حمل و نقل برای سیستم های انتقال آب و برق به در چپی مشکلی به وجود بیارن، به دلیل اینکه این محصولات توسط دستگاه های پیشرفته پلمپ شدن و به خصوص در داخل بخچال و فریزر برای عایق بندی شدن، درزی باقی نگذاشتن، تعمیرشون به این سادگی ها نیست و باید بدنه از داخل شکافته شود و بعد بچسبوننش (در همه همینطوره از کره ای تا آمریکایی)...!

پس دقت کافی رو در سلامت قطعات و صدمه ندیدن در حین جابجایی داشته باشید؛ دخالتی هم در جابجایی کارگران مغازه ای که ازش خریدید نکنید تا یه وقت بامبولی درنیارن...

عمو بوش و زیمنسای داخل ایران همه چینی هستن و اجناس نسبتاً کم کیفیتی هستن...

من همون 2 سال پیش که این یخچال رو خریدیم، کل مراکز فروش لوازم خانگی تهران (امین-حضور، خیابون جمهوری، پاساژ مصطفی) رو چند ماه و چندین مرتبه زیر و رو کردم و اطلاعات بسیاری از هر مغازه کشیدم بیرون...

اجناس ایرانی بد نیستن ولی در حد قمتشونن که نسبتاً پایینه.

جنسایی مثل Beko متوسطن...

بوش و زیمنس و AEG و امثالهم همه چینی هستن و حتی موتورشونم چینی و ویتنام و اینجاهاس اصن یه وضی...

آمریکاییا توی ایران خیلی گرون تر از واقعیت به فروش میرسن، هیچ تضمینی در قبال نو بودن جنس و یا دزدیده نشده بودن قطعاتش وجود نداره؛ هیچ ارتباطی با شرکت مبداً وجود نداره و در صورت خرابی خرجشون خیلی بالاس. هیچ کدومم آمریکایی ای که توی آمریکا میفروشن (یا 30 سال پیش توی ایران) نیستن و همه اجناسی برای صادرات به کشورهای جهان سوم و خاورمیانه هستن و تولیدات مکزیک و کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا...

همیشه هم آمریکایی ها بهترین کیفیت رو ندارن؛ آشنایان خود ما WWH و General Electric اصل (همون تولید مکزیکم اصل حساب میشه) و در طی سال های کمی دچار مشکلاتی شدن هم در بدنه و هم در سیستم ها...

مثلاً بسیاری از آمریکایی ها اصلاً طراحی مناسب ما ندارن؛ طبقاتشون و اتصالات طبقاتشون به بدنه ضعیفن (مثلاً فقط دو تا بست پیزوری به پشت!) که اصلاً مناسب ما ایرانیا که قابلمه و هندونه میزاریم روی طبقات نیستن...!

سامسونگ حداقلش جنسش مشخصاً تولید بهترین کیفیت کره هست کامل و جزئیات و متعلقاتش همه درست و کامل هستن چون شرکت وارد، گارانتی و نصب کننده ـش رسمی و بهترین ساپورت سامسونگ در منطقه ـس: سام سرویس

طراحی و طبقاتشم همه به خوبی و با فکر خوب طراحی شدن از شیشه های نشکن و طبقات دیواری خم شو و با کیفیت بالا و اتصالات قوی و حتی کشویی که تحمل بار زیادی رو دارن...

توضیحات شما اینقدر کامل عالی هستش که اگه من کل مغازه های قم رو هم میگشتم مطمئنم که حتی یک نفر هم نمیتونست منو اینطوری راهنمایی کنه .

من واقـــــعا از شما خیــــــــلی خیــــــــلی ممنونم

یک دنیا تشکر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
توضیحات شما اینقدر کامل عالی هستش که اگه من کل مغازه های قم رو هم میگشتم مطمئنم که حتی یک نفر هم نمیتونست منو اینطوری راهنمایی کنه .

من واقـــــعا از شما خیــــــــلی خیــــــــلی ممنونم

یک دنیا تشکر

نوغرم :)

بعد اینکه آوردن، سالم بود و مستقرش کردن اصلاً بهش دست نزنید، روشن و دستکاریش نکنید چون خلاف گارانتیه و نصب و روشن کردن اولیه توسط افراد متفرقه گارانتی رو باطل میکنه...

زنگ بزنید سام سرویس و بهتون شاید بگن 24 ساعت باید جاش ثابت باشه و بعدش یکیو میفرستن براتون رایگان نصب کنه.

افرادی هم که میفرستن معمولاً متعهد هستن و اگر مشکلی باشه بهتون اطلاع میدن و میتونید در صورتی که مشکل مهمی بود درخواست برگشت و تعویض کالا بزنید به مغازه...

در کل موفق باشید :)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
نوغرم :)

بعد اینکه آوردن، سالم بود و مستقرش کردن اصلاً بهش دست نزنید، روشن و دستکاریش نکنید چون خلاف گارانتیه و نصب و روشن کردن اولیه توسط افراد متفرقه گارانتی رو باطل میکنه...

زنگ بزنید سام سرویس و بهتون شاید بگن 24 ساعت باید جاش ثابت باشه و بعدش یکیو میفرستن براتون رایگان نصب کنه.

افرادی هم که میفرستن معمولاً متعهد هستن و اگر مشکلی باشه بهتون اطلاع میدن و میتونید در صورتی که مشکل مهمی بود درخواست برگشت و تعویض کالا بزنید به مغازه...

در کل موفق باشید :)

مومن هم هستند آیا ؟

---
اگر جنس اصل می خواهید ! غربی باید سری به گمرکات و بارهای غیر مجاز بزنید که از قاچاقچیان گرامی گرفتند

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
مومن هم هستند آیا ؟

به موضوع مهمی اشاره نومودید.

هنوز کامل مشخص نیست.

بایستی از این پس وقتی مراجعه میکند یک تست عقیدتی هم انجام دهیم تا مشخص گردد...
frantic.gif

rmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از سال 84 یخچال فریزر سامسونگ دارم کشوی جا میوه ای کم دوامی دارد وپس ازمدتی ترک خورد وشکست:( نه تنها یخچال من یخچال دو نفر از فامیلمون هم کشوهاش شکسته بود ودنبال یدکیش بودند اما یخچال مادرم که اصل امریکاست پس از 30 سال کار کردن چیزیش نشکسته

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
من از سال 84 یخچال فریزر سامسونگ دارم کشوی جا میوه ای کم دوامی دارد وپس ازمدتی ترک خورد وشکست:( نه تنها یخچال من یخچال دو نفر از فامیلمون هم کشوهاش شکسته بود ودنبال یدکیش بودند اما یخچال مادرم که اصل امریکاست پس از 30 سال کار کردن چیزیش نشکسته

اون آمریکایی اصل 30 سال پیشه؛ الان آمریکاییا کیفیتشون چندان تفاوت خاصی با سامسونگ نداره...

البته چنین مشکلاتی رو در مدل های جدیدتر براش تدابیر اندیشیدن و همه چیز مستحکم تر شده...

ولی به نظر من احتمالاً مشکل خود شماس که احیاناً توی جامیوه ای رو با حجم زیادی از میوه ها و محصولاتی حجیم و سنگین (که احیاناً به زور هم بسته میشده) پر کردید...

اون کشوها جای میوه و سبزی هستن و نباید خیلی پرشون کنید...

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون بابت راهنمایی خوبت
چطور میتونم مطمئن بشم که گارانتیش معتبره ؟ و همینطور خدمات پس از فروشش ؟
چه شرکتی گارانتی کرده باشه خوبه ؟

بازم ممنون

من یه اشتباه کردم یخچال حدودا 3 سال پیش 2.5 خریدیم
و چیزی هم که تو برگه گارانتیش نوشته اینه
شرکت خانه سفید الکترونیک نماینده انحصاری وایت هاوس الکترونیک در ایران
وخدمات پس از فروشش شرکت پارسا سرویس

irani.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
طبق تحقیقات من در بازار و جمع بندی کلی مطالبی که مستند تر بودند این برند ( وایت هاوس الکترونیک) خیلی از محصولات اصلی لوازم خانگی را مثل اجاق گاز ، فر، هود،یخچال فریزر و دوقلو و ... دارد که در کشورهای مکزیک ، ایتالیا ، اسلونی ، کره جنوبی و ... نولید میشن..اما در ایران بیشتر ساید بای ساید آن موجود هست و خواهان داره .
ساید بای ساید این برند تو کارخونه ماب که تو مکزیک هستش ، تولید می شود و جالب که ساید جنرال الکتریک هم همونجا تولید میشه . اما در مورد گارانتی باید بگم بعد از تحریم های سال 2007 هیچ شرکت بین اللملی نمی تواند در ایران گارانتی درست و حسابی ارائه کند.اما هستند شرکتهایی که با وجود چنین وضعی سعی می کنند کار خوب ارائه کنند و توانسته اند مشتریان خود را راضی نگاه دارند.من بعد از چند روز تحقیق و تفحص و مقایسه به این نتیجه رسیدم که ساید وایت هاوس الکترونیک کیفیت خوبی باید داشته باشه و یکیشو خریدم . مدل 28 فوت با درب بار . شرکت پارسا سرویس که نمایندگی خدمات جنرال الکتریک و ماب رو هم داره ، اومدن وصل کردن و تقریبا کارشون خوب بود. الان دو سه ماهه داره خیلی خوب کار میکنه و کیفیت عالی داره. امیدوارم ادامه کارش هم خوب باشه.

من تو خرید خیلی وسواس دارم ولی الان هم از خریدم راضیم.

Last edited:

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
الان چند ساله يه دونه وايت هاوس داريم
خيلي خوبه . خدا رو شكر اذيتمون نكرده. البته اون موقع ميخواستيم بخريم از همه گرون تر بود

miladli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
حتما از فروشگاه ما هم دیدن فرمایید
در این سایت معتبرترین فروشگاه های بندر تجاری گناوه واقع در استان بوشهر معرفی شدن
که شما عزیزان بدون واسطه و با تماس مستقیم با فروشنده میتونید محصول مورد نظرتون رو سفارش بدید
یا حتی میتونید محصولی که میخواید رو به صورت سفارشی درخواست بدید تا از دبی براتون خریداری کنن
بندر تجاری گناوه عرضه کننده تمام محصولات خانگی ، دیجیتالی ، صوتی تصویری ، و ... می باشد وبا دیدن قیمت ها متوجه میشید
که مناسبترین قیمت رو در کل کشور داره و دلیلش هم عرضه مستقیم محصولات و واردات ان از دبی ، چین ، تایلند و ... هستش
با تشکر فروشگاه بازار بندر گناوه

miladli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط لازمه یک بار محصولات سایت رو با تمام محصولات در فروشگاه های دیگه مقایسه کنید
بعد میبینید چقدر تفاوت قیمت وجود داره و خرید از بندر تجاری گناوه چقدر با صرفه تره
اگه سوالی در مورد قیمت ها ، ادرس ها و یا شماره تلفن های فروشگاه های معتبر بندر بود
بفرمایید خوشحال میشم کمکتون کنم
با تشکر فروشگاه بازار بندر گناوه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

فرشته!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یخچال وایت هاوس ساید بای ساید چطوره ؟ یه جا قیمت گرفتم میگفت 4 میلیون و 500 !! قیمتش درسته یا پرته ؟
میخوام یه یخچال بگیرم اصلا نمیدونیم چی بگیرم ! توی رنج 2 تا 4 میلیون چی پیشنهاد میدید ! کیفیت خیلی برام اهمیت داره .
ممنون میشم اگه راهنمایید کنید .

مرسی
سلام. من هم دارم دنبال یخچال میگردم. نتیجه تحقیقات شما چی شد؟

فرشته!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو رنج قیمت ۷ و ۸ تومن کسی میدونه بهترین یخچالی که میشه خرید چیه؟ البته چیلر داشتنشم مهمه برامون

بالا