• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یعنی کسی نیست ج مارو بده...واجبه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
اوکی ممنون بابت راهنمایی
خوبه چند نمونه اسکریپ شبکه اجتماعی هست و لی حتی یه نمونم من پیدا نکردم وردبرس باشه شبکه اجتماعی ...!!!خوب وقتی از کسی کاری میخای اولش نمونه کار میخای ...منم اینو میگم میگم اگه رو وردبرس میشد شبکه اجتماعی یا فروم راه انداخت به درد بخوره چرا همه طرف اسکریپ رفتن ..شما افزونه نظرها مثل فیس نمارو نشون بده ببین وجود داره تو وردبرس ...برم طرف وردبرس احتمال زیاده برگردم به اسکریپ

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
ببیند سئو کاران میگن که اسکریپ مطلبش دیرتر ایندکس میشه و من مشکلم اینه میترسم بدم اختصاصی اسکریپ برانم بسارن وبعد این همه خرج و تبلیغ سایتم ورودی گوگل نگیه وزحمتم بی فایده باشه تنها مشکل من اینه ایا این شحت داره که وردبرس زودتر بالا میاد وبازدید میگره تا اسکیریپ اختصاصی
سایت مپ و روبو تکست مشکل داره

meysamiii

Registered User
لایک‌ها
53
به نظر من رو وردپرس بیار بالا
میدونم رو قیمت تأکید نداری ولی اول قیمت کن ببین کدوم برات کمتر میفته قطعا و صد در صد وردپرس هزینه هاش کمتره چون اکثرا کارایی که میخوای بکنی با یه افزونه ساده میتونی کارتو راه بندازی
بقیه هزینه ای که میخواستی بدی اختصاصی برات بنویسن رو بده یه شرکت یا طراح معتبر طبق استاندارد های وب برات یه قالب شکیل و سئو شده بزنه
در نهایت هم میتونی یه مقدار دیگه هزینه کنی و کلا سایتتو سئو کنی تا زودتر به نتیجه برسی
اسکریپت ختصاصی نوشتم یه هزینه الکیه اگه اختصاصی بهتر بود هیچکس برای سئو و قالب برای سایر سی ام اس ها هزینه نمیکرد.
ورودیه گوگل هم بستگی به تلاش خودت داره بهترین سایتم داشته باشی ولی به روز نکنی و هواشو نداشته باشی افت میکنه
مؤفق باشی یاعلی

بالا