• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بازی ایگولد مجانی به همراه یکمیلیون دلار جایزه

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
این بازی یه بازی کاملا مجانی البته سعی کنید بیشتر به جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید به هر حال شما در روز 4 بار میتوانید از جدول اعداد این بازی که از عدد یک تا 54 هست شش عدد رو انتخاب کنید و در صورتی که این شش عدد با شش عدد انتخابی توسط کامپیوتر یکی باشند برنده یکمیلیون دلار خواهی شد . البته اگه 5 تاش درست باشه 1000 دلار اگه 4 تاش درست باشه 10 دلار و اگه 3 تاش 0.1 و اگه 2 تاش 0.01 دلار بصورت اینستنت و فوری به حساب ایگولدتون واریز میشه البته این بازی همینطور که گفتم فقط جنبه سرگرمی و خوب اگه شانس هم داشته باشید که دیگه چه بهتر :D
در ضمن شما فقط 4 بار در روز میتونید این بازی رو بصورت مجانی انجام بدید بعد از اینکه 4 بار بازی کردید میگه اگه باز میخوای مجانی بازی کنی برو فردا بیا و گرنه اگه میخوای امروز زیاد بازی کنی پول وده بیشتر بازی کن .:lol:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
162.gif
؟؟؟؟؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از david_sh :
این بازی یه بازی کاملا مجانی البته سعی کنید بیشتر به جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید به هر حال شما در روز 4 بار میتوانید از جدول اعداد این بازی که از عدد یک تا 54 هست شش عدد رو انتخاب کنید و در صورتی که این شش عدد با شش عدد انتخابی توسط کامپیوتر یکی باشند برنده یکمیلیون دلار خواهی شد . البته اگه 5 تاش درست باشه 1000 دلار اگه 4 تاش درست باشه 10 دلار و اگه 3 تاش 0.1 و اگه 2 تاش 0.01 دلار بصورت اینستنت و فوری به حساب ایگولدتون واریز میشه البته این بازی همینطور که گفتم فقط جنبه سرگرمی و خوب اگه شانس هم داشته باشید که دیگه چه بهتر :D
كدوم بازي رو ميگي؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چه سودي براشون داره؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من 0.01 سنت بردم گفت حالا اگر میخوای بازم بازی کنی ثبت نام کن، 2 دلار و خورده ای!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
ببینید گفتم که شما هرروز میتونی مجانی بازی کنی ولی فقط چهار بار بعدش اون پیغام رو میده ولی روز بعد دوباره میتونی 4 بار دیگه مجانی بازی کنی در حقیقت این سایت به آیپی شما حساسه و بعد از چهار بار بازی میگه یا پول وده یا روز بعد بیا دوباره مجانی بازی کن در ضمن در جواب اون دوستمون که فرمودن چطوری سود میکنند باید بگم که از چند راه درآمد دارند یکیش وقتی شما شماره ها رو انتخاب میکنی در مرحله بعد باید رویه یکی از اون سه بنر تبلیغاتی کلیک کنی که از همین کلیک کردن شما پول در میاره دوم اینکه ترافیک سایتش بالا میره و خوب شاید بعضی ها پیدا بشن بابت بازیهای پولیشون پول بپردازند و خلاصه شما خیالت راحت باشه اینا کارشون رو بلدند:D

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
مال من الان3تاش درست بود پول نداد كجاشماره ايگولد بدم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از david_sh :
ببینید گفتم که شما هرروز میتونی مجانی بازی کنی ولی فقط چهار بار بعدش اون پیغام رو میده ولی روز بعد دوباره میتونی 4 بار دیگه مجانی بازی کنی در حقیقت این سایت به آیپی شما حساسه و بعد از چهار بار بازی میگه یا پول وده یا روز بعد بیا دوباره مجانی بازی کن
یه مدل سورف جدیده در واقع؟ جالبه از سورف که راحت تر بود :)

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
الان 4تا براي من درست بود چطوري پولو ميده عجب شانس درست درمياد اما چطوري پول ميده؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
ببین شماره ایگولدت رو باید همون اول بدی بعد اگه درست باشه نیازی به در خواست شما نیست اتوماتیک پول میره تو حسابت

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
اگه مال شما 4 تاش درست باشه و شماره ایگلدت رو درست داده باشی الان باید 10 دلار توی حسابت باشه

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از david_sh :
ببین شماره ایگولدت رو باید همون اول بدی بعد اگه درست باشه نیازی به در خواست شما نیست اتوماتیک پول میره تو حسابت
اقا جان من كجا بايد بدم
الان هر 6تا زده يكي در اومده راست بگو سركاري نيست اون submitمي زنم ميره به يه صفحه مي گه روي بنر كليك كنيد

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
بابا همون اول که گفته شماره ایگولد بده همونجا باید شماره ایگولدت رو بدی اگه درست داده باشی الان یه نگاهی به حساب ایگلدت بنداز 100% پول تو حسابته

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
اصلاً شماره حسابت چنده بگو من چک کنم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از david_sh :
اگه مال شما 4 تاش درست باشه و شماره ایگلدت رو درست داده باشی الان باید 10 دلار توی حسابت باشه
نريخت
سركاريه به خدا
ثبت نامي كه نيست؟ واضحتر بگو چي بايد كرد كجا شماره بدم
ا

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
جالبه ولی احتمال برنده شدنش نزدیک به صفره.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آها مهیار جان فهمیدم تو اشکالت کجاست تو بعد از اینکه دکمه سابمیت رو بزنی یه صفحه دیگه باز میشه در اون صفحه تو باید روی یکی از بنرهای زیر شماره ها کلیک کنی تا یه صفحه دیگه باز شه اونوقت اونجا باید منتظر بشی تا 100% پر بشه بعد نتیجه رو ببینی الان فهمیدی چی شد؟

بالا