کاملا موافقم با شما ولی طراحش ادم زرنگی بوده surf کاملا رایگان .به نقل از Behnam_frantic :این سایت جوری برنامه ریزی شده که هیچ وقت شما نمیتونید اون مبالغ بالا رو برنده بشین من خودم یه مدتی الاف این سایت بودم ولی هیچی گیر آدم نمیاد وقتتونو به خاطر این سایت تلف نکنید.
فکر کنم مال خودته ؟؟؟؟؟به نقل از david_sh :بابا وقتتون 2 یا 3 دقیقه بیشتر توی این سایت گرفته نمیشه پس هیچ وقتی در حقیقت گرفته نمیشه چون بعد از 4 بار بازی دیگه تا روز بعد نمیتونید بازی کنید ولی خوب برای یه سرگرمی 5 دقیقه ای با یه مقدار برنده شدن خوبه میبینید که 3 تا از بچه ها هم یه چیزایی فعلا بردن
به هر حال واسه تفریح خوبه
باید submit رو بزنی.به نقل از mahiar0 :qick pick يعني چي؟اين دكمه رو بايد زد يا submit رو؟
بعید میدونم حتما جوری طراحی شده که اول اعداد انتخابی ما رو بررسی می کنه بعد اعداد خودشو میده.به نقل از hadipro :به نظر من میشه با نمونه گیری های زیاد و کشیدن نمودار توزیع نرمال احتمال برنده شدن رو بالا برد.
به نقل از david_sh :این بازی یه بازی کاملا مجانی البته سعی کنید بیشتر به جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید به هر حال شما در روز 4 بار میتوانید از جدول اعداد این بازی که از عدد یک تا 54 هست شش عدد رو انتخاب کنید و در صورتی که این شش عدد با شش عدد انتخابی توسط کامپیوتر یکی باشند برنده یکمیلیون دلار خواهی شد . البته اگه 5 تاش درست باشه 1000 دلار اگه 4 تاش درست باشه 10 دلار و اگه 3 تاش 0.1 و اگه 2 تاش 0.01 دلار بصورت اینستنت و فوری به حساب ایگولدتون واریز میشه البته این بازی همینطور که گفتم فقط جنبه سرگرمی و خوب اگه شانس هم داشته باشید که دیگه چه بهتر
در ضمن شما فقط 4 بار در روز میتونید این بازی رو بصورت مجانی انجام بدید بعد از اینکه 4 بار بازی کردید میگه اگه باز میخوای مجانی بازی کنی برو فردا بیا و گرنه اگه میخوای امروز زیاد بازی کنی پول وده بیشتر بازی کن .:lol: