• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بازی ایگولد مجانی به همراه یکمیلیون دلار جایزه

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
نه احتمال صفر نیست برنده های 0.1 و 0.01 زیاد داره البته 10 دلار هم برنده شدند اما راستش 1000 دلاری و یه میلیون دلاریش رو لااقل من ندیدم .
الان آقای بالابالا 0.01 گرفتند.;)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
شما در هرروز فقط 4 بار میتونید بازی کنید بعد از 4 بار بازی اون پیغام مزخرف رو میده میگه برو فردا بیا یا پول بده بیشتر بازی کن به هر حال گفتم که بیشتر جنبه سرگرمی داره خوب حالا بعضیها هم خوش شانسند. خود من این بازی رو بیشتر به خاطر سرگرمی بازی میکنم البته یه چندباری هم 0.01 دلار بهم دادند یه بارم 0.1 دلار بردم

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا شماره ایگولدو زیر همون شماره ها که انتخاب میکنی نوشته e-gold id همونجا بنویس دیگه.
عجب شانسی داری تو.برای من از یه عدد بیشتر درست در نیومد.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من بعد از این که سابمیت رو میزنم میره تو این صفحه
ببینید کار من درسته؟!
این 100 درصدی که میگید کجاست و اون بنرهایی که باید روشون کلیک کنیم؟
http://vista.5gigs.com/i/6/28-25649123.jpg

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ایول 1000/000 دلار بردم همه چای نخود مهمون من بیدن.

Behnam_frantic

Registered User
لایک‌ها
0
این سایت جوری برنامه ریزی شده که هیچ وقت شما نمیتونید اون مبالغ بالا رو برنده بشین من خودم یه مدتی الاف این سایت بودم ولی هیچی گیر آدم نمیاد وقتتونو به خاطر این سایت تلف نکنید.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Behnam_frantic :
این سایت جوری برنامه ریزی شده که هیچ وقت شما نمیتونید اون مبالغ بالا رو برنده بشین من خودم یه مدتی الاف این سایت بودم ولی هیچی گیر آدم نمیاد وقتتونو به خاطر این سایت تلف نکنید.
کاملا موافقم با شما ولی طراحش ادم زرنگی بوده surf کاملا رایگان .

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
بابا وقتتون 2 یا 3 دقیقه بیشتر توی این سایت گرفته نمیشه پس هیچ وقتی در حقیقت گرفته نمیشه چون بعد از 4 بار بازی دیگه تا روز بعد نمیتونید بازی کنید ولی خوب برای یه سرگرمی 5 دقیقه ای با یه مقدار برنده شدن خوبه میبینید که 3 تا از بچه ها هم یه چیزایی فعلا بردن
به هر حال واسه تفریح خوبه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
qick pick يعني چي؟اين دكمه رو بايد زد يا submit رو؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حالا تا این بد بخت رو ورشکست نکنید ولکنش نیستیدا! لول

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از david_sh :
بابا وقتتون 2 یا 3 دقیقه بیشتر توی این سایت گرفته نمیشه پس هیچ وقتی در حقیقت گرفته نمیشه چون بعد از 4 بار بازی دیگه تا روز بعد نمیتونید بازی کنید ولی خوب برای یه سرگرمی 5 دقیقه ای با یه مقدار برنده شدن خوبه میبینید که 3 تا از بچه ها هم یه چیزایی فعلا بردن
به هر حال واسه تفریح خوبه
فکر کنم مال خودته ؟؟؟؟؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر من میشه با نمونه گیری های زیاد و کشیدن نمودار توزیع نرمال احتمال برنده شدن رو بالا برد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از hadipro :
به نظر من میشه با نمونه گیری های زیاد و کشیدن نمودار توزیع نرمال احتمال برنده شدن رو بالا برد.
بعید میدونم حتما جوری طراحی شده که اول اعداد انتخابی ما رو بررسی می کنه بعد اعداد خودشو میده.

poolsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از david_sh :
این بازی یه بازی کاملا مجانی البته سعی کنید بیشتر به جنبه سرگرمی بهش نگاه کنید به هر حال شما در روز 4 بار میتوانید از جدول اعداد این بازی که از عدد یک تا 54 هست شش عدد رو انتخاب کنید و در صورتی که این شش عدد با شش عدد انتخابی توسط کامپیوتر یکی باشند برنده یکمیلیون دلار خواهی شد . البته اگه 5 تاش درست باشه 1000 دلار اگه 4 تاش درست باشه 10 دلار و اگه 3 تاش 0.1 و اگه 2 تاش 0.01 دلار بصورت اینستنت و فوری به حساب ایگولدتون واریز میشه البته این بازی همینطور که گفتم فقط جنبه سرگرمی و خوب اگه شانس هم داشته باشید که دیگه چه بهتر :D
در ضمن شما فقط 4 بار در روز میتونید این بازی رو بصورت مجانی انجام بدید بعد از اینکه 4 بار بازی کردید میگه اگه باز میخوای مجانی بازی کنی برو فردا بیا و گرنه اگه میخوای امروز زیاد بازی کنی پول وده بیشتر بازی کن .:lol:

خودت بردي جدا؟:blink:

poolsazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز اصلا سايتش باز نشد:wacko:

بالا