• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه جای خوب واسه زندگی معرفی کنین

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
ایران فقط جای زجر کشیدن ، بدبختی دیدن ، گریه کردن و خلاصه هر چیزی که تو رو دشارژ کنه هست ، می خوای زندگی کنی برو اروپا
این جا بنمونی فقط باید بجنگی

face

Registered User
لایک‌ها
15
ایران فقط جای زجر کشیدن ، بدبختی دیدن ، گریه کردن و خلاصه هر چیزی که تو رو دشارژ کنه هست ، می خوای زندگی کنی برو اروپا
این جا بنمونی فقط باید بجنگی
با 290 تومن اروپا؟
!!!
همین ایرانم جای راحت هست باید گشت

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
290 میلیون داری ، خب قرار نیست بری جنب هاید پارک یا کنار خیابون رودان پاریس خونه بخری که ، میتونی بری چک ، اتریش ، مجارستان ، دانمارک ، هلند، با 290 تومن خونه بخری البته در آمدتو نمیتونم تضمین کنم ، باید سطح علمیت بالا باشه
تو ایران دنبال زندگی کردن نباش الآن نمیشه زندگی کرد که ، فعلاٌ باید مواظب باشی یکی نصف شب نیاد با چاقو بزنه تو گلوت و در بره

Last edited:

face

Registered User
لایک‌ها
15
290 میلیون داری ، خب قرار نیست بری جنب هاید پارک یا کنار خیابون رودان پاریس خونه بخری که ، میتونی بری چک ، اتریش ، مجارستان ، دانمارک ، هلند، با 290 تومن خونه بخری البته در آمدتو نمیتونم تضمین کنم ، باید سطح علمیت بالا باشه
تو ایران دنبال زندگی کردن نباش الآن نمیشه زندگی کرد که ، فعلاٌ باید مواظب باشی یکی نصف شب نیاد با چاقو بزنه تو گلوت و در بره
همین کرج جای خوب باید داشته باشه
اونور به این راحتیا نیست

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
آره خب جای خوب کرج گلستان و طرفای اسبی ، قسمتی از جهانشهر و همن سمت کاخ شمس ولی این جا ، زندگی کردن با زجر کشیدن همراهه خودت میدونی

face

Registered User
لایک‌ها
15
آره خب جای خوب کرج گلستان و طرفای اسبی ، قسمتی از جهانشهر و همن سمت کاخ شمس ولی این جا ، زندگی کردن با زجر کشیدن همراهه خودت میدونی
بالا شهرارو سوا کردیا

میخوایم یه 4 واحدی تک بگیریم اینجور جاها گران است برادر من گران است..از کدام خزانه

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
خب آخه بقیه جاهای کرج یا شلوغه یا نمیشه زندگی کرد در ضمن باغ شهرها ، قیمتش سر به در گاه آقا میزنه

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
همه شهرها محله ارازلی داره از جمله قزوین... ولی ملاصدرا جای کاملا با کلاس و خوبیه .... از دانشجوهای باراجین بپرس ...

face

Registered User
لایک‌ها
15
همه شهرها محله ارازلی داره از جمله قزوین... ولی ملاصدرا جای کاملا با کلاس و خوبیه .... از دانشجوهای باراجین بپرس ...
دانشگاه ما هم خیابونه نوروزیان بود
یادمه یه بار داشتیم تو یه کوچه همون حوالی ساندویج میخوردیم یه موتوری رو دیدیم زد کنار یه نفرشون از لای یه بوته مانند یه لانچیکو در آورد و بعد هم رفتن !!!:D فکر کنم دعوایی شده بود نمیدونم چرا جاسازی کرده بودن اونجا

بالا