• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از تبلت داران محترم(آندروید)

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
خوبه

راستی اسم یوزرتون خیلی باحاله یاگوت
چه کنیم میخواستم YAGHOOT باشه قیول نمیکرد ترکیش کردم قبول کرد :)
دکمه منو رو بزنین بعد گزینه Subtitle بعد open و فایل زیرنویس مورد نظرتون رو پیدا و انتخاب کنین.
فرمت زیرنویسا چی باید باشه ؟شاید فرمتشو نمیخونه؟؟؟

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
والا من دیگه قاطی کردم srt هستن زیرنویسا ولی از منو میخوام بیارم تو پنجرش خالیه نمیخونه

توی کامپیوتر فیلم و زیرنویستون مشکلی نداره و پخش میشه؟MX Player من ورژن 1.7.15a هست البته توی ورژن قبلی هم مشکلی نداشتم.

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
توی کامپیوتر فیلم و زیرنویستون مشکلی نداره و پخش میشه؟MX Player من ورژن 1.7.15a هست البته توی ورژن قبلی هم مشکلی نداشتم.

بله تو کامپیوتر راحت پخش میشه.نمیدونم چه مشکلی داره. به هر حال از همه عزیزانی که کمکم کردن خیلی خیلی تشکر میکنم

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
یه نرم افزاری که من استفاده کردم goodplayer هست
همه نوع زیرنویسی هم میخونه و میشه انتخاب هم کرد زیرنویسو

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
ممنون دوست عزیز حتما امتحان میکنم

یه نرم افزار دیگه هم بود که من وقتی تبلت داشتم ازش استفاده میکردم،1080 رو هم میتونست پخش کنه بدون مشکل
ام اسمش یادم نمیاد،در اصل مال یه فایل منیجر معروف بود که یکی از امکاناتی که داشت پخش کننده قوی با زیرنویس بود

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
Dice Player من خیلی فرمت هارو باهاش اجرا کردم حتی FLV هم میخونه یه تست بزن اصلا کلا نصبش کن هم نرم افزار زیباییه و هم کارایی داره زمان که اندروید داشتم پلیر دفالت رو گذاشته بودم دایس پلیر

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
Dice Player من خیلی فرمت هارو باهاش اجرا کردم حتی FLV هم میخونه یه تست بزن اصلا کلا نصبش کن هم نرم افزار زیباییه و هم کارایی داره زمان که اندروید داشتم پلیر دفالت رو گذاشته بودم دایس پلیر

مرسی از شما دوست گرامی دایس پلیرو دارم ولی اونم کار نمیکنه .کلا ناامید شده بودم تا اینکه اینجا تاپیک زدم ببینم به نتیجه میرسم

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
مرسیییی حالا مثله مهم زیرنویسه. vob با mx player پخش میشه ولی زیرنویسو نمیاره واسم .این کانورتر زیرنویسم کانورت میکنه؟اینجا واسه تب 5100 زده من هواوی دارم واسه اونم کار میکنه دیگه؟

بالا