• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال فنی کمک کمک

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کورش جان این موردی که شما فرمودین صحیح .:D
امتحان کرده بودم . یه موردی که داره و شما به اون توجه نکردین اینه که :
وقتی درون یه سری input هایی که تمام آنها در یه <FORM> </FORM> قرار دارند یه String قرار داده شود تا وقتی که اون فرم Submit نشه این String ها به inpot ها نسبت داده نمیشه پس ما باید برای این که مقدارهای وارد شده درون فیبدها را حفظ کنیم باید فرم Submit بشه تا اون مقدارها نسبت داده شده و ارسال بشه .
مطلب شما وقتی درست میشه که قبلا به همان username ی که قرار است مقدار آن ارسال شود String ی نسبت داده شده باشد . ولی در فرم من در همان صفحه فیلد ها پر میشوند .
و مورد دیگری هم که داره اینه که در هرحال صفحه Refresh میشه که من این طوری نمی خوام . وگرنه که همون چیزی که شما فرمودین ولی با Submit شدن Form به راحتی میشه مقدار ها رو فرستاد و در صفحه Upload اونارو خوند و همینطور همراه با اسم فایل Upload شده به صفحه اول ارسال کرد . که یه صفحه دیگه باز میشه و ... .

اگه یه لطفی کنید و قبل از این که به سوال من جواب بدین در همین فرم وقتی که می خواین به یه سوال جواب بدین این پایین فرم Manage Attachment رو بزنید و یه فایل Upload کنید میبینید که بدون این که صفحه اصلی Refresh بشه اسم اونو بالای همون باتون مینویسه . بعد اونو Remove کنید که persiantools هم فضاش بیخودی اشغال نشه.

....................................................!!!؟؟؟ من همینو می خوام :wacko: :(

راستی بهیچ وجه ار مرواکارت برای التصال به اینترنت استفاده نکنین . ( پولتونو میریزین دور ) من امروز از وقتی که Plus برای من پاسخ گزاشت نتونستم وارد شم تا حالا که با یکی دیگه کانکت شدم .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز Plus جان این برنامه رو خودت تست کردی اصلا کار اصلی رو یعنی Upload نمی کنه .

ولی اینم فکر خوبیه میرم ببینم چیکار میتونم بکنم

عجب معضلی شده این ....................................... یه تیکه برنامه

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از amin1us :
چرا از کامپوننت ها استفاده نمی کنی
خیلی ساده تر و با امکانات بیشتره
مثلا Persits ASPUpload
خیلی راحته
موفق باشی

علمم در این مورد کمه

من زیاد با ASP.NET کار نکردم اگه نمونه ای داری آدرس بده شاید تمام این مشکلات حل بشه . چون همش زیر سر همین Upload هست .

esm

Guest
لایک‌ها
0
توی ASP که این کاری نداره یکی از دو تا کد زیر-دقیقا نمیدونم کدوم یکی- واسه اینه که بعد از رسیدن اجرا به یک خط معین یک صفحه دیگه اجرا بشه و بعد اجرا از ادامه همون خط در برنامه اول ادامه پیدا کنه.
کد:
server.execute("address.asp")
server.transfer("address.asp")

esm

Guest
لایک‌ها
0
توی asp که این کاری نداره یکی از دو تا کد زیر که نمیدونم کدوم یکی هست واسه اینه که وقتی اجرای برنامه به جای معینی رسید صفحه دوم اجرا بشه و بعد خود به خود اجرا به صفحه اول برگرده
server.transfer("adresspage2.asp")
server.execute("adresspage2.asp")

esm

Guest
لایک‌ها
0
توي asp که اين کاري نداره يکي از دو تا کد زير که نميدونم کدوم يکي هست واسه اينه که وقتي اجراي برنامه به جاي معيني رسيد صفحه دوم اجرا بشه و بعد خود به خود اجرا به صفحه اول برگرده

esm

Guest
لایک‌ها
0
:D :D :D صفحهای که پیغام ارسال رو میده نمیومد.میبینم که شونصد بار یه چیزو فرستادم:blush:

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از esm :
توی asp که این کاری نداره یکی از دو تا کد زیر که نمیدونم کدوم یکی هست واسه اینه که وقتی اجرای برنامه به جای معینی رسید صفحه دوم اجرا بشه و بعد خود به خود اجرا به صفحه اول برگرده

این چیزی که میگی اینه
کد:

اگه از این استفاده کنی اشاره گر میره تو صفحه بعد و ادامه همون صفحه اولی رو دیگه اجرا نمی کنه

کد:

خوب حالا اینا به چه درد من میخوره ...؟؟؟

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز جون من که نگفتم واسه ارسالش از ASP استفاده کنی.

با جاوا اسکریپت میشه محتویات فیلد هارو قبل از ارسال خوند اینجوری:

کد:
VarName == formName.fieldName.value();

واسه مثال شما :

کد:
username == signupForm.username.value();

javascript:window.open('upload.asp?username=' + username)

امیدوارم منظور رو گرفته باشی

البته تگ های اسکریپت یادت نره:

کد:
<script language="JavaScript"> 
// script goes here 
</script>

واسه برگردوندن محتوا از فرم آپلود به اصلی هم میتونی به صورت معکوس عمل کنی. اینجوری:

کد:
javascript:opener.signupForm.username.value == "<%= username %>";
this.window.close();

یا بصورت تمام اسکریپتش اینجوری میشه:

کد:
var username

username == hiddenForm.username.value();

javascript:opener.signupForm.username.value == + username
this.window.close();

که در اینجا فرض رو بر این میگیریم که اطلاعات در یک فرم مخفی در صفحه آپلود ذخیره شدن

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi25 :
عزیز Plus جان این برنامه رو خودت تست کردی اصلا کار اصلی رو یعنی Upload نمی کنه .

ولی اینم فکر خوبیه میرم ببینم چیکار میتونم بکنم

عجب معضلی شده این ....................................... یه تیکه برنامه

بله عزيز تست كردم چند بار هم تست كردم حتي روي فاير فاكس. مشكلش چيه؟؟؟؟

براي اينكه مطمئن شي اون رو روي هاست آپلود كردم : http://xiran.net/upload/main.asp

به نقل از plus :

چيزه خطرناك آپلود نكنين سايت رو هك كنين يوقت:eek:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mehdi25 :
علمم در این مورد کمه

من زیاد با ASP.NET کار نکردم اگه نمونه ای داری آدرس بده شاید تمام این مشکلات حل بشه . چون همش زیر سر همین Upload هست .

بابا بیا دات نتیش کن خیال خودت رو هم راحت کن !:blush:
دات نت هیچ کامپوننت مامپوننتی چیزی هم نمیخواد اینو بخون :
http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=98

خیلی راحت و خوشگله !

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از plus :

براي اينكه مطمئن شي اون رو روي هاست آپلود كردم : http://xiran.net/upload/main.asp

چيزه خطرناك آپلود نكنين سايت رو هك كنين يوقت:eek:

عزیز Plus جان این درست کار میکنه ولی آدرس کل فایل رو Send میکنه . من فقط اسم شو می خوام

کد:
<INPUT type="text" id=AttachName_R  name="fName" value=<%=UpName%>>
و این خط هم باید ایدیش عوض بشه
کد:
<INPUT type="file" id=AttachName_F  name="fName"><BR>

باید بعد از این که فایل Upload شد اون Script ساخت کوکی اجراشه .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از H_R :
بابا بیا دات نتیش کن خیال خودت رو هم راحت کن !:blush:
دات نت هیچ کامپوننت مامپوننتی چیزی هم نمیخواد اینو بخون :
http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=98

خیلی راحت و خوشگله !

من که با Upload مشکل ندارم مشکل من اینه فایلی که Upload شده اسمشو لازم دارم تا با یسری اطلاعات دیگه که در فرم پر شده را در Databasse ذخیره کنم .

راستش من با دات نت زیاد کار نکردم . ولی طبق همین لینک Iranasp.net در دات نت هم encType="multipart/form-data" باید باشه فرقی نمیکنه .

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونی از شیء File System Object استفاده کنی که از محل ذخیره فایل فقط اسمشو فیلتر کنه و بزاره. (البته باید یک بار صفحت ریفرش شه که میدونم نمیخوای).

مطمئنم که از جاوا اسکریپت هم راه داره اما من بلد نیستم میگردم اگر پیدا کردم برات میزارم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mehdi25 :
من که با Upload مشکل ندارم مشکل من اینه فایلی که Upload شده اسمشو لازم دارم تا با یسری اطلاعات دیگه که در فرم پر شده را در Databasse ذخیره کنم .

راستش من با دات نت زیاد کار نکردم . ولی طبق همین لینک Iranasp.net در دات نت هم encType="multipart/form-data" باید باشه فرقی نمیکنه .

بینم اسم فایل رو قبل از آپلود شدن میخوای یا بعد از آپلود شدن ؟؟؟ خوب بعد از آپلود شدن که خودت میتونی هر اسمی دلی خواست روش بذاری اصلا ، قبل از آپلود شدن هم اسم و آدرسی رو که از روی کلاینت گرفتی رو نشون بده دیگه ! (مثل بقیه سایت ها ! )

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
H_R جان یه نگاه به برنامه بنداز کل برنامه رو اینجا گزاشتم .
من فایل رو Upload می کنم و اسمشو هم بر میدارم به وسیله یه فانکشن ساده .
یه بار دیگخ مختصر میگم که چی می خوام :

من یه صفحه دارم که اطلاعاتی رو از کاربر میگیره و در یه دیتا بیس ذخیره میکنه . همراه این اطلاعات یه فایل هم به توشته ها ضمیمه میشه که فایل باید Upload بشه و اسم اونو در Database همراه اطلاعات دیگه بریزم . خودت میدونی که برای Upload فایل باید ارسال فرم multipart/form-data باشه تا بتونیم فایل رو بر روی سرور بریزیم . و برعکس در فرومی که باید در Database سیو بشه این خاصیت رو نداره . خوب همچی مشخصه دیگه .

esm

Guest
لایک‌ها
0
چرا تو همون صفحه ای که باز میشه فایل اپلود شده رو توی دیتا بیس ذخیره نمیکنی؟ با دستور زیر میتونی تنها به یکی از فیلدهای جدولت مقدار دهی کنی:
insert into columnname values yourvalue

اطلاعات صفحه اول رو هم تو همون صفحه اول به بانکت اضافه کن

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمی خوام فایل تو Database ذخیره کنم .
حجم Database خیلی بالا میره .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن اگر فایل رو در Database ذخیره کنم بازم برای این که اسمش رو لود کنم صفحه یه بار ریفرش میشه .

کسی نیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت که به داد من برســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه .

خیلی جالبه که این مورد رو تا به حال کسی کار نکرده . از اون جالب تر اینه که هر چی میگردم یه سورس در این مورد پیدا نکردم .:(

esm

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi25 :
در ضمن اگر فایل رو در Database ذخیره کنم بازم برای این که اسمش رو لود کنم صفحه یه بار ریفرش میشه .

کسی نیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت که به داد من برســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه .

خیلی جالبه که این مورد رو تا به حال کسی کار نکرده . از اون جالب تر اینه که هر چی میگردم یه سورس در این مورد پیدا نکردم .:(
ببین من نمیدونم چرا صفحه دوم این تاپیک عمرا باز نمیشه اونجا من برات یه کد گذاشته بودم واسه همین مشکل که میگی صفحه رفرش میشه. طبق اون کدها میتونی وقتی اجرای یه صفحه به یه جای معینی رسید یک صفحه دیگه رو اجرا کنی و بعد خود به خود اجرا به صفحه اول برگرده. اون کد یکی از دو تا کد پایینه که دقیقا هم نمیدونم کدوم یکیشه
من قبلا ازش استفاده کردم

server.transfer("addreassofpage2.asp")

server.execute("addressofpage2.asp")

و در مورد فایل، خوب همون کدی که گفتم رو اجرا کن ولی اسم فایل رو به دیتا بیست اضافه کن و وقتی به صفحه اول برگشتی و خواستی بقیه اطلاعات رو اضافه کنی با دستورات sql یه کدی بنویس که مقادیرت رو ببره و به آخرین ردیف جدول اضافه کنه. البته برای اجرای این کد تنظیمات sql باید طوری باشه که اجازه خالی بودن یک فیلد رو بده.
موفق باشی

بالا