• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال : گوشیهای سری W سونی اریکسون بهترند یا سری K اون ؟!!!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی میدونه چه فرقی بین گوشیهای سری K و سری W سونی اریکسون هست که سری W از سری K خیلی گرونترند ؟

چون مقایسه بین هر مدلی از سری K و سری W که صورت میگیره از لحاظ امکانات سری W قیمت بالاتری داره ؟!!! :blink:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آیا یاریگری نیست که مرا یاری کند ؟! :(

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سری W که از اسمشون معلومه رو صداشون کار شده و صدای خوب دارن. سری K هم اکثرا دوربین خوبی دارن !

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
W : Walkman
K : Kamera - Swedish

به طور کلی W مخصوص موسيقی و K مخصوص عکسبرداری هست
نظر من رو بخوای سری W هميشه کاملتر ، برتر بوده

به نظر شما الان K750 از W700 بهتره ؟!!!

بايد قيمت رو ديد // گويا K750 شده 165.000 (!؟) خوب در این صورت هيچی چيزی برتر از K750 نيست // ولی هم قيمت بودن من ٌAF نبودن W700 رو فدای اپشنهای موسيقی + 256 مگ رم'ش نمیکردم // W700 چند قيمت داری !؟

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
W : Walkman
K : Kamera - Swedish

به طور کلی W مخصوص موسيقی و K مخصوص عکسبرداری هست
نظر من رو بخوای سری W هميشه کاملتر ، برتر بوده

بايد قيمت رو ديد // گويا K750 شده 165.000 (!؟) خوب در این صورت هيچی چيزی برتر از K750 نيست // ولی هم قيمت بودن من ٌAF نبودن W700 رو فدای اپشنهای موسيقی + 256 مگ رم'ش نمیکردم // W700 چند قيمت داری !؟

چندی قبل من K750 رو 180 تومن و W700 رو 240 تومن قیمت کردم !

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
چندی قبل الان 750 شده 140 تومان دبلیو 700 هم 190 تومان قیمت دیروز

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
میشه گفت کیفیت دوربین در سری کا بهتر هست و در سری دبلیو کیفیت موزیک و کلن سری دبلیو خاسته های موزیک شما رو به خوبی بر آورده میکنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اولا :
اون كا 750 هايي كه زير 200 هست همشون سريال چنج هستن
ثانيا :
دبليو 700 هيچ حسني نسبت به كا 750 نداره .جفتشون رو دارم
اگه سوني واسه دبليو 700 اتو فوكوس رو حذف نمي كرد مي شد گفت دبليو 700 بهتره.ولي در حال حاضر نه
چون اين گوشي بر خلاف بقيه گوشيهاي سري دبليو همچين صداي بلندي هم نسبت به 750 نداره كه بشه به عنوان مزيت روش حساب كرد.
اگه دقت كنيد پشت گوشي انداره اسپيكر دقيقا اندازه كا 750 هست و تنها اين گوشي داراي كليد هاي ميانبر واكمن هست كه اگه كسي هم دوست داشته باشه ميتونه 750 رو به واكمن تبديل كنه
از نظر استايل گوشي هم به نظر من كا 750 شيك تره چون رنگ دبليو 700 خيلي ضايع شده نسبت به بقيه گوشيهاي سوني
ولي جريان اينا نيست كه ملت ميرن دبليو 700 مي گيرن.واسه اينه كه مردم دنبال امكانت و كيفيت نيستن.دنبال گوشي هستن كه تو دست ديگران نباشه.و اينكه كا 750 رو دست هر كسي ميتونيد ببينيد دليلش اينه كه اين گوشي فوق العاده هست و براي كسي مثل من كه با گوشي واسه كسي كلاس نميذاره و بر عكس ازش لذت هم ميبره كا 750 اگه به 50 تومن هم برسه باز هم همون كا 750 هست
چون
1- بهترين 2 مگا پيكسلي هست و هر وقت بخوام عكس بهتري داشته باشم از دوربين ديجيتالم استفاده مي كنم
2- با انداختن 2 گيگ رم روش كاملا يك ام پي تري پلير محسوب ميشه
3-هندز فري ش خيلي عاليه و وقتي باهاش موسيقي گوش مي كني لذت مي بري.(خصلت هميشگي محصولات صوتي و تصويري سوني)
4-بسيار شيك و جمع و جور هست بر خلاف نوكي گوشكوب
5- فراواني برنامه و تم و ...

من گوشيم رو بنا به احتياجم انتخاب مي كنم نه بر اساس نظر ديگران.اگه اينطوري باشه ديگه كسي نبايد گوشي N620 و N100 سامسونگ رو دستش بگيره چون با اختراع موبايل همسن هستن ولي همه مي دونن كه اين گوشيها از بهترين گوشيهاي زمان خودشون هستن و هنوز هم اگه كسي دنبال امكا نات جديد نباشه اين گوشيها بهترين انتخاب هستن.
يه ضرب المثل موبايلي هست كه ميگه :
N620 رو زدي به ديوار مواظب سرت باش:D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من گوشيم رو بنا به احتياجم انتخاب مي كنم نه بر اساس نظر ديگران.اگه اينطوري باشه ديگه كسي نبايد گوشي N620 و N100 سامسونگ رو دستش بگيره چون با اختراع موبايل همسن هستن ولي همه مي دونن كه اين گوشيها از بهترين گوشيهاي زمان خودشون هستن و هنوز هم اگه كسي دنبال امكا نات جديد نباشه اين گوشيها بهترين انتخاب هستن.
يه ضرب المثل موبايلي هست كه ميگه :
N620 رو زدي به ديوار مواظب سرت باش:D

اینا که خوبن اون آلکاتل قدیمیها یا اون اریکسون قدیمیه که بیشتر شبیه ترک بیسیم پلیس هست تا گوشی موبایل رو ببینی چی میگی یه دونه تو خونه داریم اتفاقا ...سر فرصت یک عکس ازش میندازم میذارم تو پی تی!!!!:lol: ....ن620 که خیلی مزخرف بود من از آنتن دهیش خیلی ناراضی بودم اه اه ...از قیافش حالم به هم میخوره:wacko:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اولا :
اون كا 750 هايي كه زير 200 هست همشون سريال چنج هستن
ثانيا :
دبليو 700 هيچ حسني نسبت به كا 750 نداره .جفتشون رو دارم
اگه سوني واسه دبليو 700 اتو فوكوس رو حذف نمي كرد مي شد گفت دبليو 700 بهتره.ولي در حال حاضر نه
چون اين گوشي بر خلاف بقيه گوشيهاي سري دبليو همچين صداي بلندي هم نسبت به 750 نداره كه بشه به عنوان مزيت روش حساب كرد.
اگه دقت كنيد پشت گوشي انداره اسپيكر دقيقا اندازه كا 750 هست و تنها اين گوشي داراي كليد هاي ميانبر واكمن هست كه اگه كسي هم دوست داشته باشه ميتونه 750 رو به واكمن تبديل كنه
از نظر استايل گوشي هم به نظر من كا 750 شيك تره چون رنگ دبليو 700 خيلي ضايع شده نسبت به بقيه گوشيهاي سوني
ولي جريان اينا نيست كه ملت ميرن دبليو 700 مي گيرن.واسه اينه كه مردم دنبال امكانت و كيفيت نيستن.دنبال گوشي هستن كه تو دست ديگران نباشه.و اينكه كا 750 رو دست هر كسي ميتونيد ببينيد دليلش اينه كه اين گوشي فوق العاده هست و براي كسي مثل من كه با گوشي واسه كسي كلاس نميذاره و بر عكس ازش لذت هم ميبره كا 750 اگه به 50 تومن هم برسه باز هم همون كا 750 هست
چون
1- بهترين 2 مگا پيكسلي هست و هر وقت بخوام عكس بهتري داشته باشم از دوربين ديجيتالم استفاده مي كنم
2- با انداختن 2 گيگ رم روش كاملا يك ام پي تري پلير محسوب ميشه
3-هندز فري ش خيلي عاليه و وقتي باهاش موسيقي گوش مي كني لذت مي بري.(خصلت هميشگي محصولات صوتي و تصويري سوني)
4-بسيار شيك و جمع و جور هست بر خلاف نوكي گوشكوب
5- فراواني برنامه و تم و ...

با 98% حرفهاتون موافقم...w700 فقط یک آرم واکمن داره اسپیکرش هم فرق میکنه(این همون 2% که مخالفم) حداقل من خودم 100 ها بار امتحان کردم اسپیکر w700 بهتره:cool:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
جریان این سریال Chang چیه ؟!! من جایی خوندم اگه شماره سریال روی کارتن گوشی با شماره زیر باتری و با شماره ای که خود گوشی بهت میده یکی نباشه ... یعنی اینکه گوشیه یه مشکلی داره ! حالا این سریال Changها توی مخابرات رجستر شدن یا نه ؟

راستی به نظر شما میصرفه آدم 30 تا 50 تومن بده و K750 با گارانتی بگیره ؟!!

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با 98% حرفهاتون موافقم...w700 فقط یک آرم واکمن داره اسپیکرش هم فرق میکنه(این همون 2% که مخالفم) حداقل من خودم 100 ها بار امتحان کردم اسپیکر w700 بهتره:cool:

اسپيكر 700 فرق كه داره با 750 ولي من ميگم اونقدر تفاوت محسوس و لذت بخش نيست كه بشه 700 رو جزو سري دبليو حساب كرد. ولي مثلا 810 رو چرا.كاملا يك گوشي واكمن هست.

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جریان این سریال Chang چیه ؟!! من جایی خوندم اگه شماره سریال روی کارتن گوشی با شماره زیر باتری و با شماره ای که خود گوشی بهت میده یکی نباشه ... یعنی اینکه گوشیه یه مشکلی داره ! حالا این سریال Changها توی مخابرات رجستر شدن یا نه ؟

راستی به نظر شما میصرفه آدم 30 تا 50 تومن بده و K750 با گارانتی بگیره ؟!!

در مورد سريال چنج تو فروم مطلب هست ولي در مورد اينكه ارزش داره آدم 30 تا 50 پول گارانتي بده بايد بگم كه بهتره شما اين تفاوت پول رو براي خريد سريال اصلي بدين تا مطمئن باشي گوشي دست كاري نشده حالا چه مخابرات قطع كنه و چه قطع نكنه ولي
گارانتي تو ايران ===== كشك

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اسپيكر 700 فرق كه داره با 750 ولي من ميگم اونقدر تفاوت محسوس و لذت بخش نيست كه بشه 700 رو جزو سري دبليو حساب كرد. ولي مثلا 810 رو چرا.كاملا يك گوشي واكمن هست.

بله درست میفرمایید...موافقم تفاوت قابل چشم پوشی هست!!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در مورد سريال چنج تو فروم مطلب هست ولي در مورد اينكه ارزش داره آدم 30 تا 50 پول گارانتي بده بايد بگم كه بهتره شما اين تفاوت پول رو براي خريد سريال اصلي بدين تا مطمئن باشي گوشي دست كاري نشده حالا چه مخابرات قطع كنه و چه قطع نكنه ولي
گارانتي تو ايران ===== كشك

از اطلاعاتتون خیلی ممنونم !

درباره سریال چنج متاسقانه جستجوی فرم چیزی پیدا نمیکنه ! اگه ممکنه و لینکی دارید لطف کرده و لینک رو برای من بذارید ! :blush: با تشکر !

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از اطلاعاتتون خیلی ممنونم !

درباره سریال چنج متاسقانه جستجوی فرم چیزی پیدا نمیکنه ! اگه ممکنه و لینکی دارید لطف کرده و لینک رو برای من بذارید ! :blush: با تشکر !

راستش حال پيدا كردن لينكش نيست.همينجوري توضيح ميدم

گوشيها يه شماره شناسايي دارن به اسم IMEI
(International Mobile Equipment Identity )
شما با زدن دكمه هاي #06#* به ترتيب از چپ مي تونيد IMEI گوشي خودتون رو ببينيد
وقتي يه گوشي وارد كشور ميشه بايد اين كد توي مخابرات ثبت بشه تا گوشي فعال بشه.بنابراين گوشيهايي كه قاچاق مياد چون IMEI شون ثبت نشده كار نميكنه.واسه همين ميان IMEI گوشي قاچاق رو با يه IMEI ديگه كه مربوط به يه گوشي قديمي هست و قبلا تو مخابرات ثبت شده عوض مي كنن و اين كار ميشه تعويض سريال (سريال چنج)
براي اينكه بفهمي گوشي سريال چنج هست يا نه بايد 3 تا شماره رو چك كني
IMEI روي جعبه و زير باتري روي گوشي و IMEI اي كه از #06#* مي خوني بايد يكي باشه كه معمولا تو گوشيهاي سريال چنج روي گوشي و جعبه يه كد دارن ولي كدشون با كد داخل گوشي نمي خونه

:happy:

بالا