• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال : گوشیهای سری W سونی اریکسون بهترند یا سری K اون ؟!!!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
راستش حال پيدا كردن لينكش نيست.همينجوري توضيح ميدم

گوشيها يه شماره شناسايي دارن به اسم IMEI
(International Mobile Equipment Identity )
شما با زدن دكمه هاي #06#* به ترتيب از چپ مي تونيد IMEI گوشي خودتون رو ببينيد
وقتي يه گوشي وارد كشور ميشه بايد اين كد توي مخابرات ثبت بشه تا گوشي فعال بشه.بنابراين گوشيهايي كه قاچاق مياد چون IMEI شون ثبت نشده كار نميكنه.واسه همين ميان IMEI گوشي قاچاق رو با يه IMEI ديگه كه مربوط به يه گوشي قديمي هست و قبلا تو مخابرات ثبت شده عوض مي كنن و اين كار ميشه تعويض سريال (سريال چنج)
براي اينكه بفهمي گوشي سريال چنج هست يا نه بايد 3 تا شماره رو چك كني
IMEI روي جعبه و زير باتري روي گوشي و IMEI اي كه از #06#* مي خوني بايد يكي باشه كه معمولا تو گوشيهاي سريال چنج روي گوشي و جعبه يه كد دارن ولي كدشون با كد داخل گوشي نمي خونه

:happy:

دوست عزیز خیلی لطف کردید و خیلی ممنونم ... اطلاعات مفید و خوبی بود ! :blush:

nanosearch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از skyx
اولا :
اون كا 750 هايي كه زير 200 هست همشون سريال چنج هستن
ثانيا :
دبليو 700 هيچ حسني نسبت به كا 750 نداره .جفتشون رو دارم
اگه سوني واسه دبليو 700 اتو فوكوس رو حذف نمي كرد مي شد گفت دبليو 700 بهتره.ولي در حال حاضر نه
چون اين گوشي بر خلاف بقيه گوشيهاي سري دبليو همچين صداي بلندي هم نسبت به 750 نداره كه بشه به عنوان مزيت روش حساب كرد.
اگه دقت كنيد پشت گوشي انداره اسپيكر دقيقا اندازه كا 750 هست و تنها اين گوشي داراي كليد هاي ميانبر واكمن هست كه اگه كسي هم دوست داشته باشه ميتونه 750 رو به واكمن تبديل كنه
از نظر استايل گوشي هم به نظر من كا 750 شيك تره چون رنگ دبليو 700 خيلي ضايع شده نسبت به بقيه گوشيهاي سوني
ولي جريان اينا نيست كه ملت ميرن دبليو 700 مي گيرن.واسه اينه كه مردم دنبال امكانت و كيفيت نيستن.دنبال گوشي هستن كه تو دست ديگران نباشه.و اينكه كا 750 رو دست هر كسي ميتونيد ببينيد دليلش اينه كه اين گوشي فوق العاده هست و براي كسي مثل من كه با گوشي واسه كسي كلاس نميذاره و بر عكس ازش لذت هم ميبره كا 750 اگه به 50 تومن هم برسه باز هم همون كا 750 هست
چون
1- بهترين 2 مگا پيكسلي هست و هر وقت بخوام عكس بهتري داشته باشم از دوربين ديجيتالم استفاده مي كنم
2- با انداختن 2 گيگ رم روش كاملا يك ام پي تري پلير محسوب ميشه
3-هندز فري ش خيلي عاليه و وقتي باهاش موسيقي گوش مي كني لذت مي بري.(خصلت هميشگي محصولات صوتي و تصويري سوني)
4-بسيار شيك و جمع و جور هست بر خلاف نوكي گوشكوب
5- فراواني برنامه و تم و ...

من گوشيم رو بنا به احتياجم انتخاب مي كنم نه بر اساس نظر ديگران.اگه اينطوري باشه ديگه كسي نبايد گوشي N620 و N100 سامسونگ رو دستش بگيره چون با اختراع موبايل همسن هستن ولي همه مي دونن كه اين گوشيها از بهترين گوشيهاي زمان خودشون هستن و هنوز هم اگه كسي دنبال امكا نات جديد نباشه اين گوشيها بهترين انتخاب هستن.

skyx کاملا درست میگه.
من خودم n100 داشتم و حالا k750.
بالای 200 هم خریدم.
سونی سریال چنجها هنگ میکنند

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سونی سریال چنجها هنگ میکنند

کی همچین چیزی گفته؟!!!....من خودم سریال چینج دارم چند نفر رو هم میشناسم که دارن از انواع مدلهای se هیچ کدوم تا حالا همچین مشکلی نداشتن.....بدون دلیل و مدرک و فقط از روی شنیده ها نظر ندین لطفا!!!:hmm:

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
k750
140 تومن ؟؟؟؟؟ كي و كجا ؟

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)

از نظر mp3 player آیا به جز هدفون سری واکمن که بهتره فرفی بین k800 و w810 هست؟

صدای k800 /k810 برای پخش موسیقی با یک هدفون واکمن و با هدفون اصلی خودشو با w810 مقایسه کنید

m2 دوگیگابایت چند هست؟
هدفون سری واکمن چی؟؟

بالا