• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه طرح دارم سرمایه گزار از کجا پیدا کنم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب طرحت چیه؟
چقدر روش مطالعه کردی؟
چقدر سرمایه می خواد؟
چند وقته اصل سرمایه برمی گرده؟
کی به سود دهی میرسه؟
....

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
طرحم رو که نمیتونم عمومی بگم.
هماهنگی ها انجام شده سرمایه گزار ممی خواد
50 میلیون میخواد
اصل سرمایه میره برای خرید دیگه بفروشی برمیگرده
همون روز اول

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
طرحم رو که نمیتونم عمومی بگم.
هماهنگی ها انجام شده سرمایه گزار ممی خواد
50 میلیون میخواد
اصل سرمایه میره برای خرید دیگه بفروشی برمیگرده
همون روز اول

یک چیز کلی بگو، جزییاتشو نمی خواد بگو فقط سرفصلشو بگو.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
کار مشکل شرعی نداره ؟

تضمین برگشت سرمایه چقدره ؟ سود چقدر ؟

اگه سرمایه گذار پیدا شه شما تضمین چی میدین ؟

سود تو این ۵۰ تا چقدره ؟ شما هم مبلغی رو میذارید یا به خاطر طرح این مورد ، مبلغی میگیرید ؟

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
یک چیز کلی بگو، جزییاتشو نمی خواد بگو فقط سرفصلشو بگو.

تجارت به صورت عمده
کار مشکل شرعی نداره ؟

تضمین برگشت سرمایه چقدره ؟ سود چقدر ؟

اگه سرمایه گذار پیدا شه شما تضمین چی میدین ؟

سود تو این ۵۰ تا چقدره ؟ شما هم مبلغی رو میذارید یا به خاطر طرح این مورد ، مبلغی میگیرید ؟

نه اگه هنوز تجارت مشکل شرعی تو این مملکت نداشته باشه
سود 15 درصد حداقل ( همیشه با حد اقل کار میکنم)
تضمین منظورت سنده یا چک؟ سند که ندارم چک هم کار رو خواستی توضیح میدم اما مهم اینه چک هم ندارم واسه همین دنبال راهیم کسی که براش طرح رو توضیح بدم واسه مقدار کم شروع کنیم تا به جاهای خوبش برسیم
والله می تونی با 20 تا هم شروع کنی دیگه بستگی به خودت داره چقدر سود بخواهی هر چه سرمایه بیشتر سود بیشتره خب
من پورسانت که نمیگیرم اینو مطرح کردم اگه سرمایه گزار پیدا شد پتانسیل کار رو در حجم بالا دارم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ببخشید ولی من خدای نکرده قصد جسارت ندارم.
شما الان چیکار میکنید؟ مثلا الان در حال حاضر شرکت تجاری دارید؟ یا مثلا سابقه کار تجاری دارین؟چند سالتونه؟در چه رشته ای تحصیل کردین(خیلی مهم نیست اگر تجربه کار تجاری داشته باشین،تجربه در زمینه کاری که می خواهید انجام بدین)
اگر دارای این پتانسیل ها هستین، چرا می خواین گاوداری بزنین؟؟!!!

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
الان شرکت تجاری ندارم چون سرمایش رو برای تضمین ندارم. سابقه کار تجاری دارم . سن ربطی به توانایی در کار داره؟رشته هم ربطی نداره مهم محیطیه که توش زندگی می کنی. نظرت چیه؟
واسه گاوداری یه زمین خالی دارم دوس ندارم الکی به هدر بره می خوام یه کاری توش راه بندازم هم خودم بیشتر سرگرم شم هم دست دو تا جوون بیکار رو بگیرم هم کارم رو در حد تجاری در زمینه گاو گسترش بدم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
الان شرکت تجاری ندارم چون سرمایش رو برای تضمین ندارم. سابقه کار تجاری دارم . سن ربطی به توانایی در کار داره؟رشته هم ربطی نداره مهم محیطیه که توش زندگی می کنی. نظرت چیه؟
واسه گاوداری یه زمین خالی دارم دوس ندارم الکی به هدر بره می خوام یه کاری توش راه بندازم هم خودم بیشتر سرگرم شم هم دست دو تا جوون بیکار رو بگیرم هم کارم رو در حد تجاری در زمینه گاو گسترش بدم

خب خدا عمرت بده، زمینت چند هکتاره؟جاش کجاس؟ مجوز چاه داره ؟ آیا تاسیسات یا ساختمونی توش داره یا نه؟
برق رفته سر زمینت؟ دورش حصار کشی شده؟
اینا رو جواب بده اگر خواستی من یه طرح دامپروری دارم میتونیم با هم صحبت کنیم.

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
خب خدا عمرت بده، زمینت چند هکتاره؟جاش کجاس؟ مجوز چاه داره ؟ آیا تاسیسات یا ساختمونی توش داره یا نه؟
برق رفته سر زمینت؟ دورش حصار کشی شده؟
اینا رو جواب بده اگر خواستی من یه طرح دامپروری دارم میتونیم با هم صحبت کنیم.

زمین بزرگیه برای دامپروری مناسبه ... مجوز چاه که به راحتی میده شهردار پارتیمه ... تاسیسات هم داره یعنی نگهبان اینا داره توش زندگی میکنن ...برق هم رفته سر زمین ... دورش حصار کشی شده ولی دیوار بلند نیست . یعنی محدوده ی زمین مشخص است کاملا .
طرح دامپروری بیا صحبت کنیم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
زمین بزرگیه برای دامپروری مناسبه ... مجوز چاه که به راحتی میده شهردار پارتیمه ... تاسیسات هم داره یعنی نگهبان اینا داره توش زندگی میکنن ...برق هم رفته سر زمین ... دورش حصار کشی شده ولی دیوار بلند نیست . یعنی محدوده ی زمین مشخص است کاملا .
طرح دامپروری بیا صحبت کنیم

خب زمینه بزرگیه که جواب نشد میگم چند هکتاره؟
زمینت کجا واقع شده؟
مجوز چاه رو شهردار نمیده وزارت نیرو(آب منطقه ای میده) وزیرم پارتیت باشه به خاطر کم آبی بهت نمیدن؟(البته بستگی به جای زمینتم داره)
نه تاسیسات دامداری منظورم بود یعنی قبلا زمینش توش چه کاری انجام می شده؟خالی بوده یا قبلا گاوداری بوده؟

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
خب زمینه بزرگیه که جواب نشد میگم چند هکتاره؟
زمینت کجا واقع شده؟
مجوز چاه رو شهردار نمیده وزارت نیرو(آب منطقه ای میده) وزیرم پارتیت باشه به خاطر کم آبی بهت نمیدن؟(البته بستگی به جای زمینتم داره)
نه تاسیسات دامداری منظورم بود یعنی قبلا زمینش توش چه کاری انجام می شده؟خالی بوده یا قبلا گاوداری بوده؟

گفتم زمین بزرگیه و برای دامداری مناسب... فکر می کنی چند هکتار برای دامداری مناسبه/؟
مجوز چاه رو برو یه بار دیگه بپرس کی میده ... شهردار میگه اون تایید میکنه زمینم پر ابه پرابه
تاسیسات دامداری نداره تو زمین کشت میشد قبلا الان چیزی کشت نمیشه قبلا گاوداری بود که حل بود نیاز به طرح نداشت
زمینم یه جایی است خواستی تو پی ام میگم اما قبلش طرح رو بگو ببینم اصلا میشه روش فکر کرد یا نه

بالا