درود،
یِ لیست 200 تایی حدودا فیلم دارم. تازه کپی کردم. هیچکدومش رو ندیدم. کسی میتونه بگِ کدومش رو اول ببینم؟ پیی ام بدین تا لیستم رو بفرستم تا شما بگید کدومش بهتره.
دانکن شون.
من همیشه به دوستام یه استدلالی رو میارم که به ازدواج هر چه سریعتر منجر میشه,لطفا در مورد فکرش کن:
آیا اول و اخر؛ میخای ازدواج کنی یانه؟ بله
اگر نه که بدون اصلا فکر نمی کنی به اینده زندگیت(به زمان پیری به اینده ) و قدر زندگی رو نمیدونی و از زندگی بریدی نه برنامه بلند مدت زیاد دارم
اگر اره: آیا تفاوت درامدت و خرجت به اندازه ای هست که بتونی پس انداز کنی و مثلا بگی دوسال کار می کنم 20 میلیون جمع می کنم بعد ازدواج می کنم؟ فیلمنامه نویسی رو شروع کردم اگه روحیه خوبی دشاته باشم میتونم تا 3 ماه دیگه اولین کارم رو بدم.. حدودا 6 تومن میبرنش.. تقریبا میشه گفت هر 3 ماهی 6 تومن میشه درآمد داشت
اگر هم تفاوت درامدت اینهمه هست آیا واقعا پشتکارشو داری که اینهمه پول رو جمع کنی و نری به خوش گذرانی و بیکاری و ... خرجش نکنی؟
بله.. خوشبخته یه مقدار آینده نگر هستم و تا 27 سالگیم برنامه ریزی کردم..زیاد هم اهل ولخرجی نیستم..
اگر نمی تونی تا دوسال بعد 20 میلیون پول نقد یکجا جمع کنی مطمئن باش الان ازدواج کنی تا اون موقع سود کردی درسته!! اونطور آدم هدفمد زندگی میکنه!!
میگی چرا؟ چرا؟ :دی
نگاهی به نرخ اجناس بیانداز
همه چی گرون میشه
دوستم میخاست عروسیشو بندازه بعد ماه رمضان می گفت دوماه بیافته عقب فعلا پول ندارم
من راضیش کردم زود عروسی کنه
بعد ماه رمضان همون شام سه هزار تومانی شد پنج هزار تومان
فقط تفاوت شام میشد 300 ضربدر دو هزار تومان که میشد 600 تومن
این دوستم به فرض 600 تومن هم پس انداز(نه درامد)می کرد فقط به نقطه اول برگشته بود(البته فقط در مورد شام نه هزار و یک چیز دیگه)
دوست من ازدواج کن ... 22 سالمه فعلا یکم زوده.. میخوام کامل شخصیت خودمو پیدا کنم.. و بدونم کی هستم و باید با کی ازدواج کنم!!
ازدواج به زندگی ات هدف میده
جریان میده
زندگی میده و برکت هم میده
ولی ازدواج هوشمندانه
نه اینکه مثلا فقط و فقط برای مسائل جنسی بری ازدواج کنی
یا بری با یه دختر که هزار تا قر و فر داره و هزار جور توقع بیجا داره ازدواج کنی بعد هر روز دعوا کنی و به زندگی و ازدواج لعنت بفرستی
مثل بعضی از ادم ها که همیشه از زندگی می نالند
پس منظور یه ازدواج هوشمندانه اس
-----
از هیچی هم نترس
بایددر زندگی ریسک کرد
و چه ریسکی شیرین تر و شرافتمنداتر و عاقلانه تر از زندگی
غصه نخور با 500 تومن هم میشه زندگی مشترک رو چرخوند....
خب مسئله همون 20 تومنه ! یک جوان 20 -25 ساله از کجا باید اون 20 -25 میلیون رو به دست بیاره ؟! از همون یک سالگیش باید سالی یک میلیون پس انداز کنه تا بشه در 25 سالگی یک لونه ی موش بخره ! بعدشم 30 متر میشه فقط یک اتاق با یک مستراح !نمیشه یه خونه 30 متری رو با 20 تومن بخری!!؟
چرا بیخود بچه ی مردم رو گمراه می کنی ؟!جنابعالی که فرق گ رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدی مگه مجبوری اظهار نظر کنی ؟! اون 500 تومن رو که همشو باید بدی اجاره اونوقت از کجا می خوای بخوری ؟! بعدشم مگه فقط خوراکه ؟ هزار تا کوفت و زهر مار دیگه هم هست
خب مسئله همون 20 تومنه ! یک جوان 20 -25 ساله از کجا باید اون 20 -25 میلیون رو به دست بیاره ؟! از همون یک سالگیش باید سالی یک میلیون پس انداز کنه تا بشه در 25 سالگی یک لونه ی موش بخره ! بعدشم 30 متر میشه فقط یک اتاق با یک مستراح !
فکر خرید رو از سرت بیرون کن ، طرف خیلی هنر کنه همون اتاق 30 متری رو می تونه اجاره کنه !
دوست من با فیلم نامه نویسی نمیشه پول دراوردفیلمنامه نویسی رو شروع کردم اگه روحیه خوبی دشاته باشم میتونم تا 3 ماه دیگه اولین کارم رو بدم.. حدودا 6 تومن میبرنش.. تقریبا میشه گفت هر 3 ماهی 6 تومن میشه درآمد داشت
به نظر من بهتره یک برنامه کوتاه مدت هم مشخص کنیبله.. خوشبخته یه مقدار آینده نگر هستم و تا 27 سالگیم برنامه ریزی کردم..زیاد هم اهل ولخرجی نیستم..
مگه جواب پست تورو دادم که خودتو مثه %#%^ میندازی وسط....
فرقی نمی کنه پاسخ چه کسی رو داده باشی .. مهم اینه که حرف بی ربط زدی که برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی مجبور به شفاف سازی شدم
لطفن وقتی از چیزی آگاهی ندارید برای خودتون تز ندید
بحث این نیست که با کی بودی شاید با خونوادت صحبت میکردی اینجا هم مثل دنیای حقیقی بایت عفت کلام داشته باشی یعنی که چی فرق گ رو از گوشت... نمیفهمی مگه به تو ادب یاد ندادن ؟ هر جوری تو خونه باهات صحبت میکنن نیا اینجا انعکاس بده یه نظری داشته داده منم قبول ندارم با 500 میشه زندگیو چرخوند خیلی محترمانه مثل یه دختر مودب بگو عزیزم الان خط فقر نزدیک 1 میلیونه و نمیشه تموم.
خوب بله حق با شماست اما زندگی با ماهی 500 هم دخترو هم پسرو اذیت میکنه بهتره فعلا دست نگه دارن تا اوضاع بهتر بشهدوست عزیز من کسایی رو میشناسم که با همین قدر حالا شاید یه مقدار بیشتر خداوکیلی دارن یه زندگی رو میچرخونن
بله سخته واقعا تو این جامعه امروزی سخته ولی کسایی رو دیدم که ممکن کردن
نخیر دقیقن مخاطبم مشخص بود! این شما هستی که لخت و پابرهنه خودتو انداختی وسط !بحث این نیست که با کی بودی شاید با خونوادت صحبت میکردی اینجا هم مثل دنیای حقیقی بایت عفت کلام داشته باشی .
لازم نکرده دیوونه شی
اتفاقا وقتی ازدواج کنی یکی دو سال که بگذره تازه اون موقع دیوونگی واقعی میاد سراغت و روزی صد دفعه خودتو لعنت می کنی که چه غلطی کردم که ازدواج کردم قربون دوران مجردیم و چه بی عقل بودم که انقدر آرزوی ازدواج داشتم!