• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مرد پیدا نمیشه به ما کمک کنه؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
سلام آقا من این سوالو از هرکی پرسیدم یا جواب نداد یا بلد نبود سوال اینه هزینه نگهداری سایتهای پربازدید در ماه چقدر میشه؟میشه با دو نفر ادارش کرد؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اگه منظورت هزینه هاست ه . اکثر سایت های پربازدید از هاست دی ال استفاده میکنن که میتونی خودت قیمت هاشو ببینی و بسته به نیازت یکی انتخاب کنی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام آقا من این سوالو از هرکی پرسیدم یا جواب نداد یا بلد نبود سوال اینه هزینه نگهداری سایتهای پربازدید در ماه چقدر میشه؟میشه با دو نفر ادارش کرد؟
ببینید این مورد رو دقیق نمیشه گفت
بستگی ب خیلی از موارد داره، از جمله مصرف منابع

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه سایتت وردپرس یاشه یه کمی که بازدید بره بالا مصرف رم و سی پی بو زیاد میشه و سرورهای اشتراکی جوابگو نیستن و یا باید سرورمجازی بگیرید یا از هاستهای پربازدید استفاده کنید که اونم بستگی به هاستتون داره و از ماهی تقریبا 20 تومن شروع میشه به بالا....

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
سوال شما خیلی کلی هست ، قیمت ها متفاوته امکانات متفاوته ، بهترین کار اینه شما از یه سرویس دهنده بخوایین تو انجمن های بغلی مثل وب هاستینگ تالک به نظر جای خوبی میرسه
در ضمن مرد دیدی بکش ...

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
سوال شما بستگی به خیلی موارد داره که تعیین میکنه که هزینه سایت چقدر هستش

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
اگه سایتت وردپرس یاشه یه کمی که بازدید بره بالا مصرف رم و سی پی بو زیاد میشه و سرورهای اشتراکی جوابگو نیستن و یا باید سرورمجازی بگیرید یا از هاستهای پربازدید استفاده کنید که اونم بستگی به هاستتون داره و از ماهی تقریبا 20 تومن شروع میشه به بالا....
20 میلیون ماهانه ؟

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
بستگی به خیلی پارامتر ها داره سیستم مدیریت محتوا چی باشه . بازدید لحظه ای روزانه و ماهانه چقدر رم سی پی یو و .... چقدر من سرور های ابری رو پیشنهاد میدم که هر لحظه خودتون میتونید بسته با مصرفتون مقدار منابع رو بالا یا پایین کنید

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
بستگی به سایت داره
یه سایتی داشتم با رتبه 700 حدودا 100-120 میانگین هزینه داشت روی هاست دی ال و هاست های ایرانش که اگر کانادا میگرفتم به نسبت پایین ترم هزینه داشت
سایتی عکس و لینک دانلودی نداشته باشه هرینه ی زیادی نداره

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
این چیزه نگران کننده نیست شما شروع کن ذهنت رو با اینا مشغول نکن از مغوله اصلی دور میشی به مرور همه اینا رو یاد میگیری و خودت میفهمی چی به چی نهایتن با 50 هزار بازدید روی همین وردپرس میشه اوپتیمایز کرد و ماهی 250 هزار تومن نهایت هزینش میشه

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
مرسی از همه دوستان منظورم پربازدید وگرنه خوب معلومه هر سایت معمولی هزینه زیادی نداره سایتی ک آپلود سنتر عکس همراه انجمن گفتگو داشته باشه فرضا سایت soft98 یا همین پی تی کسی میدونه چقدر هزینه ماهانه میدن؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
مرسی از همه دوستان منظورم پربازدید وگرنه خوب معلومه هر سایت معمولی هزینه زیادی نداره سایتی ک آپلود سنتر دانلود و آپلود همراه انجمن گفتگو داشته باشه فرضا سایت soft98 یا همین پی تی کسی میدونه چقدر هزینه ماهانه میدن؟سوال بعدی با دونفر میشه ادارش کرد؟

Last edited:

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
بستگی به سایت داره
یه سایتی داشتم با رتبه 700 حدودا 100-120 میانگین هزینه داشت روی هاست دی ال و هاست های ایرانش که اگر کانادا میگرفتم به نسبت پایین ترم هزینه داشت
داشتی الان دیگه نداری؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
بستگی به سایت داره
داشتی الان دیگه نداری؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
چرا اینقدر تکرار میشه پست ها:eek:
این چیزه نگران کننده نیست شما شروع کن ذهنت رو با اینا مشغول نکن از مغوله اصلی دور میشی به مرور همه اینا رو یاد میگیری و خودت میفهمی چی به چی نهایتن با 50 هزار بازدید روی همین وردپرس میشه اوپتیمایز کرد و ماهی 250 هزار تومن نهایت هزینش میشه
ب نظر من ک نگران کنندست چرا چون چند ملیون هزینه ظراحی سایت میخوام بکنم و همچنین تبلیغ ماهانه هم باید واسه هاست صرف کنم قیمت هاست های خوب هم بالاست حتی ملیونی هم میرسه نمیگم ایدم خیلی خوب ولی احتمال اینکه خوب بشه هم 50 درصد هست اون موقع اگه مثلا قیمت هاست مصرفی بره بالا نتونم بدم هرچی رشته کرده بودم پنبه میشه ب نظر شما این ترس نداره؟

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
چرا اینقدر تکرار میشه پست ها:eek:

ب نظر من ک نگران کنندست چرا چون چند ملیون هزینه ظراحی سایت میخوام بکنم و همچنین تبلیغ ماهانه هم باید واسه هاست صرف کنم قیمت هاست های خوب هم بالاست حتی ملیونی هم میرسه نمیگم ایدم خیلی خوب ولی احتمال اینکه خوب بشه هم 50 درصد هست اون موقع اگه مثلا قیمت هاست مصرفی بره بالا نتونم بدم هرچی رشته کرده بودم پنبه میشه ب نظر شما این ترس نداره؟
نگران نباشید . حالا حالا ها اونقدر بازدید نمیگرین که فکر هزینه های هاستینگ باشین .
در ضمن با افزایش بازدید کننده به همون اندازه هم درامد شما افزایش پیدا میکنه ( خودتان به مرور متوجه قضیه و نحوه کسب درآمد خواهید شد ) . حداقل حداقل هزینه هاست رو میتونین دربیارین .

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
نگران نباشید . حالا حالا ها اونقدر بازدید نمیگرین که فکر هزینه های هاستینگ باشین .
در ضمن با افزایش بازدید کننده به همون اندازه هم درامد شما افزایش پیدا میکنه ( خودتان به مرور متوجه قضیه و نحوه کسب درآمد خواهید شد ) . حداقل حداقل هزینه هاست رو میتونین دربیارین .
میهئاستم منم دقیقا همین جواب رو بدم شما خودتون راه میوفتید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
میهئاستم منم دقیقا همین جواب رو بدم شما خودتون راه میوفتید

بالا