ببینید این مورد رو دقیق نمیشه گفتسلام آقا من این سوالو از هرکی پرسیدم یا جواب نداد یا بلد نبود سوال اینه هزینه نگهداری سایتهای پربازدید در ماه چقدر میشه؟میشه با دو نفر ادارش کرد؟
منابع یعنی چی؟ببینید این مورد رو دقیق نمیشه گفت
بستگی ب خیلی از موارد داره، از جمله مصرف منابع
اگه سایتت وردپرس یاشه یه کمی که بازدید بره بالا مصرف رم و سی پی بو زیاد میشه و سرورهای اشتراکی جوابگو نیستن و یا باید سرورمجازی بگیرید یا از هاستهای پربازدید استفاده کنید که اونم بستگی به هاستتون داره و از ماهی تقریبا 20 تومن شروع میشه به بالا....سلام آقا من این سوالو از هرکی پرسیدم یا جواب نداد یا بلد نبود سوال اینه هزینه نگهداری سایتهای پربازدید در ماه چقدر میشه؟میشه با دو نفر ادارش کرد؟
20 میلیون ماهانه ؟اگه سایتت وردپرس یاشه یه کمی که بازدید بره بالا مصرف رم و سی پی بو زیاد میشه و سرورهای اشتراکی جوابگو نیستن و یا باید سرورمجازی بگیرید یا از هاستهای پربازدید استفاده کنید که اونم بستگی به هاستتون داره و از ماهی تقریبا 20 تومن شروع میشه به بالا....
20 هزار تومن ماهانه20 میلیون ماهانه ؟
داشتی الان دیگه نداری؟بستگی به سایت داره
یه سایتی داشتم با رتبه 700 حدودا 100-120 میانگین هزینه داشت روی هاست دی ال و هاست های ایرانش که اگر کانادا میگرفتم به نسبت پایین ترم هزینه داشت
سایتی عکس و لینک دانلودی نداشته باشه هرینه ی زیادی نداره
داشتی الان دیگه نداری؟بستگی به سایت داره
یه سایتی داشتم با رتبه 700 حدودا 100-120 میانگین هزینه داشت روی هاست دی ال و هاست های ایرانش که اگر کانادا میگرفتم به نسبت پایین ترم هزینه داشت
سایتی عکس و لینک دانلودی نداشته باشه هرینه ی زیادی نداره
ب نظر من ک نگران کنندست چرا چون چند ملیون هزینه ظراحی سایت میخوام بکنم و همچنین تبلیغ ماهانه هم باید واسه هاست صرف کنم قیمت هاست های خوب هم بالاست حتی ملیونی هم میرسه نمیگم ایدم خیلی خوب ولی احتمال اینکه خوب بشه هم 50 درصد هست اون موقع اگه مثلا قیمت هاست مصرفی بره بالا نتونم بدم هرچی رشته کرده بودم پنبه میشه ب نظر شما این ترس نداره؟این چیزه نگران کننده نیست شما شروع کن ذهنت رو با اینا مشغول نکن از مغوله اصلی دور میشی به مرور همه اینا رو یاد میگیری و خودت میفهمی چی به چی نهایتن با 50 هزار بازدید روی همین وردپرس میشه اوپتیمایز کرد و ماهی 250 هزار تومن نهایت هزینش میشه
نگران نباشید . حالا حالا ها اونقدر بازدید نمیگرین که فکر هزینه های هاستینگ باشین .چرا اینقدر تکرار میشه پست ها
ب نظر من ک نگران کنندست چرا چون چند ملیون هزینه ظراحی سایت میخوام بکنم و همچنین تبلیغ ماهانه هم باید واسه هاست صرف کنم قیمت هاست های خوب هم بالاست حتی ملیونی هم میرسه نمیگم ایدم خیلی خوب ولی احتمال اینکه خوب بشه هم 50 درصد هست اون موقع اگه مثلا قیمت هاست مصرفی بره بالا نتونم بدم هرچی رشته کرده بودم پنبه میشه ب نظر شما این ترس نداره؟
میهئاستم منم دقیقا همین جواب رو بدم شما خودتون راه میوفتیدنگران نباشید . حالا حالا ها اونقدر بازدید نمیگرین که فکر هزینه های هاستینگ باشین .
در ضمن با افزایش بازدید کننده به همون اندازه هم درامد شما افزایش پیدا میکنه ( خودتان به مرور متوجه قضیه و نحوه کسب درآمد خواهید شد ) . حداقل حداقل هزینه هاست رو میتونین دربیارین .
میهئاستم منم دقیقا همین جواب رو بدم شما خودتون راه میوفتیدنگران نباشید . حالا حالا ها اونقدر بازدید نمیگرین که فکر هزینه های هاستینگ باشین .
در ضمن با افزایش بازدید کننده به همون اندازه هم درامد شما افزایش پیدا میکنه ( خودتان به مرور متوجه قضیه و نحوه کسب درآمد خواهید شد ) . حداقل حداقل هزینه هاست رو میتونین دربیارین .