• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مرد پیدا نمیشه به ما کمک کنه؟

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
از 30 تا 40 هزار به بالا که رفت تو از 100 حساب کن .

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز اینقدر به فکر هزینه هاست نباش
هزینه ی تبلیغات شما خیلی بیشتر از هزینه هاست می شود
شاید برای سال اول مجبور نشی بیشتر از ماهی 100 تومن پرداخت کنی

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
اگه قصد جدی دارید و یک ایده زود گذر نیست !!! بنظر من بهتره ، یه سرور مجازی از همون اول بگیرید خام و خودتون کانفیگ کنید ، تجربه ثابت کرده هاست اشتراکی به هیچ دردی نمی خوره ، بالاخره یه جاش لنگ می زنه ... هاست های اشتراکی مناسب سایت های ثابتن ک بروز رسانی زیادی توشون نمی شه مثل سایت های شخصی و اینا ... اگر دانش کافی در مورد هاست و دامنه طراحی سایت و اینا هم ندارید بنظرم بهتره بی خیال شید ...

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سرور مجازی چقدر تخصص میخواد ؟ اگه براش مشکلی پیش بیاد مثلا حمله دی داس بشه یا هک بشیم و ... تکلیف چی میشه ؟ پشتیبانی خبری نیست ؟

خودمون میتونیم با کمک همین فروم ها و سرچ توی نت اداره اش کنیم ؟

سرور مجازی برای 50 هزار آی پی چقدر در میاد ؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
اگه قصد جدی دارید و یک ایده زود گذر نیست !!! بنظر من بهتره ، یه سرور مجازی از همون اول بگیرید خام و خودتون کانفیگ کنید ، تجربه ثابت کرده هاست اشتراکی به هیچ دردی نمی خوره ، بالاخره یه جاش لنگ می زنه ... هاست های اشتراکی مناسب سایت های ثابتن ک بروز رسانی زیادی توشون نمی شه مثل سایت های شخصی و اینا ... اگر دانش کافی در مورد هاست و دامنه طراحی سایت و اینا هم ندارید بنظرم بهتره بی خیال شید ...
در مورد دامنه و هاست اطلاعات دارم فقط نمیئونستم چقدر در ماه هزینه میشه ک دوستان راهنمایی کردن ولی اگه بخوام سایت راه بندازم باید حتما خودم کد نویسی بلد باشم یعنی بدم واسم بنویسن اشتباه؟

بالا