• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل دررابطه به دختر

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام دوستان عزیز راستش چند روز پیش یه مشکلی پیش اومد واسم که هرچقدرفکر میکنم نمیتونم یه راه حل درست و حسابی واسش پیداکنم گفتم تو این فروم مطرح کنم شایدکسی بتونه کمک کنه.قضیه ازاین قراره که من بایک دختری دوست شدم و بعداز دوسه روز یک نفر که نمیدونم کی هست زنگ زد و تهدیدش کرد و بهش گفت که دست ازسرم ورداره اون بدبختم گرخید و بالاخره سرهمین قضیه باهم بهم زدیم.چون دوسه روز بیشترنگذشته بود زیاد به من وابسته نبود و راحت جدا شدیم.الآن هرروز همو میبینیم هم من دوسش دارم و میخوام باهاش دوباره دوست بشم هم اونطوری که دوستاش بهم گفتا مطمئنم که اونم دوسم داره ولی خیلی ازاون قضیه ترسیده و میترسه واسش دردسردرست بشه.من چجوری میتونم بهش ثابت کنم که دیگه کسی مزاحمش نمیشه و ضرری بهش نمیرسونه ؟ راستش این موضوع داره دیوونم میکنه چون ظاهرا خیلی ترسیده و هرچی میگم قبول نمیکنه. توروخدااگه می تونیدکمک کنید . مرسی :(

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
راه حلش اسونه
دست ازسردخترمردم بردار
دختره عقلش ضعيفه يه لبخندي بشمازداشتباه كردبروزندگيتوبكن اون بدبخت هم بذارراحت باشه چون ديريازوديك روزي مثل اشغال پرتش ميكني پس الان بيخيالش شو

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
راه حلش اسونه
دست ازسردخترمردم بردار
دختره عقلش ضعيفه يه لبخندي بشمازداشتباه كردبروزندگيتوبكن اون بدبخت هم بذارراحت باشه چون ديريازوديك روزي مثل اشغال پرتش ميكني پس الان بيخيالش شو

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande

نخیر من اگه یک درصد هم احتمال داشت پرتش کنم حتی بهش فکرهم نمیکردم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دست از این ضعیفه های کم عقل وردارین تو رو خدا اینقدر با ابروی دخترا بازی نکنین اینا وقتی کوچیکن عقل ندارن زود گول میخورن بی خیال شو بشین پای PT :happy:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما اول باید متوجه شی ماجرای اون تهدید چیه
شاید یه گندی زده قبلا الان میترسه لو بره
هر وقت ماجرای تهدید رو فهمیدی،بر اساس اون پا پیش بزار

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362

ماجرای تهدیدو فهمیدم ربطی به گند نداره یکی بهش زنگ زده گفته دست ازسرمن ورداره یکی از دوستای من بود(دوست :|) :(

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ماجرای تهدیدو فهمیدم ربطی به گند نداره یکی بهش زنگ زده گفته دست ازسرمن ورداره یکی از دوستای من بود(دوست :|) :(

عجب .،
عقلانی بسنج ببین میرزه بری جلو براش ؟ یعنی ارزش داره اگه پس فردا یارو به هر طریقی خواست تهدیدش رو عملی کنه پای این دختره وایسی یا نه
اگه داره،برو جلو

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
عجب .،
عقلانی بسنج ببین میرزه بری جلو براش ؟ یعنی ارزش داره اگه پس فردا یارو به هر طریقی خواست تهدیدش رو عملی کنه پای این دختره وایسی یا نه
اگه داره،برو جلو

ارزششو داره جلوهم رفتم ولی دختره میترسه . چکارکنم این ترسشو از تهدیده این یاروازبین ببرم؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ارزششو داره جلوهم رفتم ولی دختره میترسه . چکارکنم این ترسشو از تهدیده این یاروازبین ببرم؟

زمان میبره
کیلید نکن که همین الان gf ات بشه.به عنوان یه دوست کنارش باش،کم کم خودش نرم میشه

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
اگه فکر میکنی خیلی کارت درسته و خیلی مرد هستی به پدر و مادرت بگو برن برات خواستگاری. اگه هم شرایطش رو ندارین فوقش چندسال نامزد بمونین تا وقتی شرایط جور بشه.
اگه هم دنبال بچه بازی و دختربازی هستی هم که نصیحت من به دردت نمیخوره و با همین بچه بازیا باید سر کنی و همش به خودت و اون دختر استرس وارد کنی آخرشم هیچی به هیچی !!!
اون دختر داره کار درست رو انجام میده. پس توام کار درست رو انجام بده کمتر از یه دختر نباش

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام دوستان عزیز راستش چند روز پیش یه مشکلی پیش اومد واسم که هرچقدرفکر میکنم نمیتونم یه راه حل درست و حسابی واسش پیداکنم گفتم تو این فروم مطرح کنم شایدکسی بتونه کمک کنه.قضیه ازاین قراره که من بایک دختری دوست شدم و بعداز دوسه روز یک نفر که نمیدونم کی هست زنگ زد و تهدیدش کرد و بهش گفت که دست ازسرم ورداره اون بدبختم گرخید و بالاخره سرهمین قضیه باهم بهم زدیم.چون دوسه روز بیشترنگذشته بود زیاد به من وابسته نبود و راحت جدا شدیم.الآن هرروز همو میبینیم هم من دوسش دارم و میخوام باهاش دوباره دوست بشم هم اونطوری که دوستاش بهم گفتا مطمئنم که اونم دوسم داره ولی خیلی ازاون قضیه ترسیده و میترسه واسش دردسردرست بشه.من چجوری میتونم بهش ثابت کنم که دیگه کسی مزاحمش نمیشه و ضرری بهش نمیرسونه ؟ راستش این موضوع داره دیوونم میکنه چون ظاهرا خیلی ترسیده و هرچی میگم قبول نمیکنه. توروخدااگه می تونیدکمک کنید . مرسی :(
دوست من دخترا ذاتا ترسوا به خاطر 1000 تل مسئله
راه حلش اسونه
دست ازسردخترمردم بردار

---
- Tadbir konad bande
Taqdir konad khande
این طرز فکر شماست شما تو طرز فکر خودتون لذت ببر
کافر همه را به کیش خود پندارد
دست از این ضعیفه های کم عقل وردارین تو رو خدا اینقدر با ابروی دخترا بازی نکنین اینا وقتی کوچیکن عقل ندارن زود گول میخورن بی خیال شو بشین پای PT :happy:
:)

کلا دخترا ترسو هستن

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوست عزيز ! شما مگه نميگيد كسي كه بهش زنگ زده دوست خودتون بوده ؟ به دوستتون بگيد بهش زنگ بزنه و معذرت خواهي كنه و بگه كه داشته شوخي مي كرده ! ( البته اينجور كه مشخصه معشوقه ي شما زياد تمايل براي با شما بودن ندارن ! چون اگه ميخواست اين حرفا هيچ تاثيري در احساس ايشون نسبت به شما نميزاشت ! )

يه نصيحت دوستانه : از كسي كه شما رو نميخواد يا براي با شما بودن بهونه ميگيره كم كم دل نكنيد ! عذاب مي كشيد ! يهويي قيدش رو بزنيد ! آرامشي بهتون دست ميده كه هيچ حد و مرزي نداره !

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
شاید هم از شما خوشش نیومده خواسته دک تون کنه، چون دیده اون دوستتونه بهش گفته زنگ بزن و خودتو جای معشوقه ام جا بزن :دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیر جان علاوه بر اینکه دخترا ترسو هستن
همچنین این مزاحمت ها همیشگی هست و هر موقع به هر شکلی ادامه داره نمیشه کاریش کرد
فقط زمان میبره تا این موضوع از یادش بره....

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
شاید هم از شما خوشش نیومده خواسته دک تون کنه، چون دیده اون دوستتونه بهش گفته زنگ بزن و خودتو جای معشوقه ام جا بزن :دی

معشوقه چیه داداش پست اولو کامل نخوندیا . گفتم که مطمئنم خوشش اومده ازم

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
اقا امیر به خدا بیخیالش شو
دخترا تو نگاه اول مضلومن !
اما واقعا پست هستند !
من واقعا از یکیشون یکی خوردم
بیخیالش شو زندگیتو بکن

بالا