• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل دررابطه به دختر

Alian1

Registered User
لایک‌ها
23
این تاپیک را خوندم اول که فکر کردم دارم تو پایگاه بسیج می رم آخر هم رسیدم به مهد کودک !!!
دوستان عقیده ای دارید در مورد خودتون اجرا کنید نه دیگران حداقل در ظاهر به دموکراسی و آزادی عقاید و تضارب آرا احترام بگذارید

استارتر عزیز اون دوست شما که این تهدید ها را کرده مسلما فرای شوخی بوده من جنسیتش را نمی دونم اما تا خود اون ابراز پشیمانی نکنه فایده ای نداره اونم نه پیش شما پیش بانویی که شما بهش علاقه دارید یا از طریق تلفن نمی دونم فرقی نداره عشق چیز ساده ای نیست دوست من :
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
از من پیر مرد یک نصیحت هم گوش کن :
این مشکلات را خودت با فکر و اراده حل کن نزار برای این مشکلات کوچک نقل محفل دیگران بشی زندگی مشکلات بزرگی در راه داره برای نه فقط شما همه ما

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
خودش ابراز پشیمونی نمیکنه یعنی اصلا دیگه نمیتونم پیداش کنم. دختره رو چیکارکنم؟

Alian1

Registered User
لایک‌ها
23
خودش ابراز پشیمونی نمیکنه یعنی اصلا دیگه نمیتونم پیداش کنم. دختره رو چیکارکنم؟

با زیان صداقت و از ته دل یک بار براش بگو بدون استرس بدون درخواست خاصی بهش بگو بشنوه فکر کنه و بعد تصمیم بگیره ... شواهد و اسنادا نشونش بده مانند اینکه زنگ می زنی اون نادوست بر نمی داره و و و بزار به آرامش خاطر برسه و کمی هم بهش زمان بده تا این مسائل را پشت سر بزاره
دوست من بزرگترین حل کننده مشکلات زمان هست و البته اینجوری باید صبر هر دوتون و وفای هر دوتون هم زیاد باشه

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
رفیق اومدی پی تی میخوای یکشبه پرده از رازی برداری که از اول خلقت بشر همه تو کفش هستن؟ اینکه بفهمی یه دختر به چی فکر میکنه و چطور باید باهاش رفتار کنی بزرگترین راز بشریته. موضوعی نیست که تو پی تی بهش برسی عزیز.

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
بهش بگو بیاد pt این پستتو ببینه:D ببین اینم راهیه تو بری منت کشی نگران نباش میاد بعد یمدت اما این از خصوصیت دختراس باید بری منت کشی تا بعد یه مدت خودش بیاد ،ای خدا دوران جاهلیتمون ازین تجربه ها داشتیم :lol: اما درازای هر یه بار منت کشی منم یجور تلافی میکردم که دیگه به سرش نزنه سوء استفاده کنه از اخلاق خوب

VEET

Registered User
لایک‌ها
287
داداش کجا باهاش آشنا شدی؟ تو دانشگاه؟
کجا هر روز میبینیش؟

using Tapatalk!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بیشتر بشکاف قضیه رو
یه جا کار میکنید؟
با هم دوست عادی هستید؟
همسایه اید؟

using Tapatalk!

همسایه که نه . تو یه خیابون زندگی می کنیم . نه دوست عادی هم نیستیم یه جاهم کارنمیکنیم

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
داداش ، ميخواي دوستي ات با اين خانم به كجا برسه ؟ به ازدواج ؟! تو اولين مشكل بهت گفته باي باي ! به نظرت شريك مناسبيه
اين چيزا فكر كردن و تفكر نميخواد ؛ يا اينقدر عاشقي كه از ابرو اتو ؛ جونت ، غرورت و ... مايه مي زاري تا شايد چند تا بد و بيراه بهت بگه و تو كيف كني ! (( منظور اينكه كلا غريزي رفتار مي كني ؛ دست خودت نيست .. )
يا اينقدر عاقلي كه بدوني اين نشد يكي ديگه ؛ يه ميوه بهتر

حالا بخوايم هم اناليز كنيم الان اصرار تو براي دوستي با اون دختر يه جور مزاحمت حساب ميشه ها ؛ يه اس ام اس بهش مي دي ، عزيزم من هميشه منتظر ت مي مونم حتي اگه تو هيچ وقت جواب ندي ؛ اگه ديگه اصرار نمي كنم
فقط به خاطر اينكه نميخوام بيشتر از اين برات مزاحمت درست كنم (( بقيه اشو خودت بنويس ... ))

اين همه تاپيك رو نيار بالا من ميخوام مشكل پايينمو مردم حل كنن : دي

http://forum.persiantools.com/t323650.html

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
یه کاری کن
یح.ری به گوشش برسون و بگو که اونی که تهدیدت کرده رو تنبیه کردی
و باهاش روبه رو شدی بگو مشکل تهدیدو حل کردی
منت براز
در حر حال /خودش بر میگرده

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بچه ها کلا بیخیال اون که تهدید کرده بشین . من دختره رو چجوری برگردونم؟

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان عزیز راستش چند روز پیش یه مشکلی پیش اومد واسم که هرچقدرفکر میکنم نمیتونم یه راه حل درست و حسابی واسش پیداکنم گفتم تو این فروم مطرح کنم شایدکسی بتونه کمک کنه.قضیه ازاین قراره که من بایک دختری دوست شدم و بعداز دوسه روز یک نفر که نمیدونم کی هست زنگ زد و تهدیدش کرد و بهش گفت که دست ازسرم ورداره اون بدبختم گرخید و بالاخره سرهمین قضیه باهم بهم زدیم.چون دوسه روز بیشترنگذشته بود زیاد به من وابسته نبود و راحت جدا شدیم.الآن هرروز همو میبینیم هم من دوسش دارم و میخوام باهاش دوباره دوست بشم هم اونطوری که دوستاش بهم گفتا مطمئنم که اونم دوسم داره ولی خیلی ازاون قضیه ترسیده و میترسه واسش دردسردرست بشه.من چجوری میتونم بهش ثابت کنم که دیگه کسی مزاحمش نمیشه و ضرری بهش نمیرسونه ؟ راستش این موضوع داره دیوونم میکنه چون ظاهرا خیلی ترسیده و هرچی میگم قبول نمیکنه. توروخدااگه می تونیدکمک کنید . مرسی :(

اصلا دوستی با دخترا رو کنار بذار
ن به خاطر تهدید و ... به خاطر اینکه پس فردا ازدواج میکنی به خانومت سوء ظن پیدا میکنی
توی همین روابطم کم کم کار به جاهای باریک میکشه که اگه نخوای بکشه باید هی جلوی خودتو بگیری ...
متوجه هستی که چی میگم دیگه؟!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
ن به خاطر تهدید و ... به خاطر اینکه پس فردا ازدواج میکنی به خانومت سوء ظن پیدا میکنی
توی همین روابطم کم کم کار به جاهای باریک میکشه که اگه نخوای بکشه باید هی جلوی خودتو بگیری ...
بله داداش . دست شما دردنکنه که سعی می کنی منو راهنمایی کنی ولی من فقط دنبال یه راهی میگردم که بتونم ترس اونو بریزم

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

داداش زمون عهد قاجار نیستی که طرف بخواد چشم بسته و سنتی ازدواج کنه

باید اول با دختره دوست باشه و یه مدتی با هم باشم تا اخلاقای همدیگه دستشون بیاد بعد اون موقع میتونن راجع به ازدواج تصمیم بگیرن.

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
از کجا معلوم راست میگه ؟ از کجا معلوم نقشه خودشو نبوده که ولت کنه ؟ اصلا چرا باید یکی زنگ بزنه تهدید کنه مگه دختر کیه ؟ یا نکنه دختر قحطیه ؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
از کجا معلوم راست میگه ؟ از کجا معلوم نقشه خودشو نبوده که ولت کنه ؟ اصلا چرا باید یکی زنگ بزنه تهدید کنه مگه دختر کیه ؟ یا نکنه دختر قحطیه ؟

داداش من مطمئنم که راست میگه.قضیه تهدید هم یچیز دیگس

بالا