برگزیده های پرشین تولز

یه مقداری دونه ی قهوه ی تازه (سبز رنگ) دارم. چجوری میشه یه کاریش کنم که قابل مصرف بشه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,172
سن
35
محل سکونت
UAE
چیکارش کنم که قابل استفاده بشه / رنگش تیره بشه / خوشجیل بشه / خوشمزه بشه
sheikhHessam.gif
 

romeo

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
13
چی هست حالا؟!
 

aras71

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
38
حداقل باید 400 درجه فاراینهاید بپزی.که رسیدن به این دما سخته .فر گاز ما تا 280 می ره . یک خوردشرو بزار تو فر آخرین درجه (20 دقیقه ) شاید پخت
 

romeo

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
13
حداقل باید 400 درجه فاراینهاید بپزی.که رسیدن به این دما سخته .فر گاز ما تا 280 می ره . یک خوردشرو بزار تو فر آخرین درجه (20 دقیقه ) شاید پخت

دوستان میتونن برای تبدیل درجه ی فارنهایت گفته شده (که نشان از خارجی بودن نگارنده دارد) به سلسیوس از فرمول زیر استفاده کنند:

°C = (°F – ۳۲) / ۱٫۸
 

aras71

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
38
دوستان میتونن برای تبدیل درجه ی فارنهیات گفته شده (که نشان از خارجی بودن نگارنده دارد) به سلسیوس از فرمول زیر استفاده کنند:

°C = (°F – ۳۲) / ۱٫۸
رو فر خارجی نوشته
 

hkhafan

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
2,218
لایک‌ها
1,341
مراحل فراوري قهوه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دانـه هـاي قهوه در واقع دانـه هاي مـيوه گـيـلاس مانــندي مي بـاشــد كـه COFFEE SHERIES نــام دارد. ايــن مـيـوه هنگامي كه ميرسد قرمز رنگ ميـــگردد. روند فراوري قهوه
به دو شيوه تر و خشك انجام ميپذيرد.

روش خشك:ميوه قهوه را پس از چيدن روي سطح زمين
پخش ميكنند تا زير آفتاب خشك گردد سپس در فواصل معين آن را زيرو رو مي كنـنـد. تا 7 الي 10 روز. تا زماني كه رطوبت آنها به 11 درصد كاهش يـابــد- در ايــن زمــان پوسته خارجي ميوه قهوه، قهوه اي رنگ ميگردد.

روش تر: مغز ميوه قهوه پس از 24 ساعت از چيدن از دانه هاي آن جدا ميگردد. سپس دانـه ها به مدت 12 الــي 28 ساعــت درون تـانـك تـخـمـير ريـخـتـه شده كه در اين مدت آنـــزيمهاي طبيعي لايه اي كه دانه ها را احاطه كرده را سست كرده و از دانــه هـــا جــدا مي گردد. سپس دانه ها در معرض آفتاب قرار داده شده و يا درون خشك كنهاي صنعتي ريخته شده تا خشك گردند. بعد از ان دانه هاي قهوه بر اساس اندازه و جــرمشان درجه بندي و سوا ميشوند.

قـهــوه بــصــورت خـام صادر مي گـردد كـه بـه قـهـوه سـبـز (GREEN COFFEE) مشهور ميباشد. اما طعـم واقعي قهوه زمان بو دادن (ROASTING) نمايان ميگردد. دانه هاي قهوه
درون چـليكهاي چرخنده ريخته مي شود و در درجه حرارت 288 درجه سانتي گراد حرارت مي بــينند. پس از 8 دقيقه حرارت دادن دانه هاي قوه شروع به تركيدن ميكنند (مانند ذرت بو داده) و اندازه آنها به 2 برابر اندازه اوليشان افزايش
مي يـابد. سـپـس روغـن آنها خارج شــده و قهوه اي رنگ ميگردند. روغن دانه هاي قهوه (COFFEE ESSENCE=CAFEOL ) نام دارد. در واقــع ميزان بو دادن قهوه تعيين كننده طعم و رنگ قهوه است.



مدت زمان بو دادن
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1- 7 دقيقه: بو دادن ملايم: AMERICAN ROAST.
2- 9 الي 11 دقيقه: بو دادن متوسط: CITY ROAST.
3- 12 الي 13 دقيقه: بو دادن تا حد تيره: FRENCH ROAST.
4- 14 دقيقه: تيره ترين حالت: ESPERESSO ROAST.

درجه بندي دقيق تر بودان، واژه هاي و اصلاحات مربوط به قهوه، روشهاي دم كردن...






درجه بندي دقيق تر بو دادگي قهوه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1- CINNAMON: ياهمان دارچيني-رنگ دانه ها
قهوه اي روشن بوده وسطح آنها خشك ميباشد
طعم ترش دارند.

2- LIGHT CITY: قهوه اي روشن مـتـوسـط كــه
بيشتر در آمريكا مصرف ميگردد.

3- CITY MEDIUM: قهوه اي متوسط كه بيشتر
در آمريكا و كانادا مصرف ميشود.

4- FULL CITY: قـهـوه اي تـيـــره مـتوسط- سطح آن اندكي روغني است- طـعـم تـلخ و شيرين.

5- FRENCH: سطح براق و روغني- ترشي اندك و قهوه اي تيره. طعم تلخ و شيرين.

6- ESPRESSO: قهوه اي تيره- سطح روغني- طعم كاراملي و بدون ترشي.

7- ITALIAN=DARK FRENCH7: بـسـيـار درخـشـنـده و روغـنـي- ترشي بسيار اندك- قهوه اي خيلي تيره.

8- SPANISH: سياه رنگ- طعم زغالي- بسيار روغني.
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,172
سن
35
محل سکونت
UAE
آخر نفمیدم چیکار کنم.
بزارمش تو فر ، قهوه ای که شد آسیابش کنم؟
1436.gif
 

romeo

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
13
آخر نفمیدم چیکار کنم.
بزارمش تو فر ، قهوه ای که شد آسیابش کنم؟
1436.gif

آره فقط باید توجه کنی که حتمآ فرت دماش بر حسب فارنهایت بشه تا قهوه ای بشه والا میزنه به صورتی و نارنجی
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,172
سن
35
محل سکونت
UAE
آره فقط باید توجه کنی که حتمآ فرت دماش بر حسب فارنهایت بشه تا قهوه ای بشه والا میزنه به صورتی و نارنجی
رومئو؟ با همه آره با مائم آره؟
4628.gif




آسابش هم کار حضرت فیله.اگه از دویست گرم کمتره بزارش برای تزیین ,خیلی دنگ وفنگ داره .
چطور؟ ینی خیلی سفته خورد نمیشه ینی؟
دویست گرم؟ :دی . نه زیاده. دو سه کیلوئه
sheikhHessam.gif
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,172
سن
35
محل سکونت
UAE
بذرش همینه یا یه چیز دیگست؟ میشه یه مقدارشو بکارم؟
 

aras71

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
38

aras71

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
38
Apologize to any firefighters that may have arrived to your home. :)
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
بابا بردار ببر یکی از این قهوه فروشی هایی که خودشون هم آسیاب میکنن ببین چی میگه طرف

یه بار گذرم افتاد به جمهوری یه قسمتی هست که کلا بوی خوش قهوه میاد فکر کنم اونجا بتونن هم برات عمل بیارن و هم آسیابش کنند
 

Love_life

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
975
محل سکونت
دور نیست
یه همسایه داریم
باهاشون رابطه خوبی داریم
درسته دختره ولی هیچ رابطه اضافی نیست
تو زیر زمین خونشون ، اورانیوم رو فرآوری کرده !
اورانیوم که سخت بوده تونسته این که چیزی نیست
پست کن به آدرس : نارمک
 

astanboos

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2011
نوشته‌ها
1,160
لایک‌ها
781
سن
27
محل سکونت
مشهد
دوستان میتونن برای تبدیل درجه ی فارنهایت گفته شده (که نشان از خارجی بودن نگارنده دارد) به سلسیوس از فرمول زیر استفاده کنند:

°C = (°F – ۳۲) / ۱٫۸

عزیز اول درجه ضربدر 1.8 میشه بعد منهای 32 میشه
 
بالا