• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه نظر بدید لطفا - مهم هست برام

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه

دوستان مثل این که وقت خریدن یک گوشی موبایل جدید هست :blush:
بودجه هم زیاد نیست ...xD :D
نهایت 400 تومن ( نهایت نهایت )
لطقا کمکم کنید ...... و نظر هاتون رو بگید .....

منتظر نظرات شما
ممنون
مسیح /.-

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بهترین گزینه بستگی به نیاز شما داره ولی من باشم یک عدد N86 با قیمت حدودی 430 میخرم..که ارزش اون 30 تومن اضافه هم داره و حالش رو میبرم...

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من Nokia 5800 رو پيشنهاد مي كنم:

nokia-5800.jpg

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من باشم W995
3550.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بهترین گزینه بستگی به نیاز شما داره ولی من باشم یک عدد N86 با قیمت حدودی 430 میخرم..که ارزش اون 30 تومن اضافه هم داره و حالش رو میبرم...
شما هم کم کم داری به جرگه ی خائنین به مقام معظم SE می‏پیوندی ها..!
644zw9c.gif

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوست عزیز گوشی های سامسونگ و LG به جز چند مدل خاص اصلا خوب نیستند چه از نظر آنت دهی و چه از نظر برنامه و...
من بهتون از سری گوشی های HTC توصیه می کنم که htc viva قیمتش 250 هست حدودا و بالا میره مثلا با 400 گوشی htc touch 3 g خوب هست دوربین 3.2 - GPS - ویندوز موبایل 6.1 و cpu 528 مگاهرتز.
گوشی سونی اریکسون xperia x1 هم پاکت پی سی خوبی در این سری هست.
موفق باشید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
644zw9c.gif

:D نه بابا...اینطوری هم نیست...میخوام اگر بشه بعدا یه satio تهیه کنم..:D

منتها خب N86 هم خوبه دیگه..البته اگر دوستمون سیمبین دار نمیخواد منم همون w995 رو میپسندم...

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز گوشی های سامسونگ و LG به جز چند مدل خاص اصلا خوب نیستند چه از نظر آنت دهی و چه از نظر برنامه و...
من بهتون از سری گوشی های HTC توصیه می کنم که htc viva قیمتش 250 هست حدودا و بالا میره مثلا با 400 گوشی htc touch 3 g خوب هست دوربین 3.2 - GPS - ویندوز موبایل 6.1 و cpu 528 مگاهرتز.
گوشی سونی اریکسون xperia x1 هم پاکت پی سی خوبی در این سری هست.
موفق باشید.

سلام

بلی حرف شما متین است خودم هم الان HTC P3400 دارم و خوب هم بوده اما مشکلی که هست این هست که
بعد از یه مدت سنسور لمسی اون ها از کار میافته یعنی بعد از یه مدت خیلی کند میشه /.

-=-=-=-=-=-=

بقیه دوستان اگر پیشنهاد هاشون رو با عکس بزارن ممنون میشم ×_×

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
:D نه بابا...اینطوری هم نیست...میخوام اگر بشه بعدا یه satio تهیه کنم..:D

منتها خب N86 هم خوبه دیگه..البته اگر دوستمون سیمبین دار نمیخواد منم همون w995 رو میپسندم...

خوشم میاد تعصبی برخورد نمیکنی!!!!!:cool::cool::cool::cool:

644zw9c.gif

امیر جان اینطوریها هم که فکر میکنی نیست.....مازی از طرفداران قسم خورده اس ای هست.....ولی بحث مشاوره فرق میکنه:cool::cool:

من هم تعصبی برخورد نمیکنم با توجه به اینکه ppc داشتین و راضی بودین من هم i900 سامسونگ رو پیشنهاد میکنم....خودم دارم و راضیم....البته به غیر از مشکل داغ کردن(اونم خیلی کم که قابل اغماض هست) مشکل دیگه ای نداره:cool:

پ ن:البته موتو mpx200 یه چیز دیگست با توجه به اینکه الان دورش گذشته پیشنهاد نمیشه.....(دارم رامش رو به ویندوز موبایل 6.1 آپدیت میکنم):cool::cool::cool::cool::cool:

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
واللا من از E75 نوکیا هم بدم نیمده ×_×
نظر دوستان چیه ؟

cashu

Registered User
لایک‌ها
0

سلام

آخه یه مشکل دیگه هم هست و اون این که
این گوشی ها مثل سری HTC یا همون E نوکیا انعطاف پذیز نیستند ..... و زود آدم ازشون خسته میشه -=-
HTC ها هم بعد از یه مدت کند میشن .....
واقعا گیر کردم ....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام

آخه یه مشکل دیگه هم هست و اون این که
این گوشی ها مثل سری HTC یا همون E نوکیا انعطاف پذیز نیستند ..... و زود آدم ازشون خسته میشه -=-
HTC ها هم بعد از یه مدت کند میشن .....
واقعا گیر کردم ....

ببخشید فرق سری E با N اصلا میدونید در چی هست؟؟:blink:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
منظورتون از اینکه htc ها بعد یک مدت کند میشن چیه..؟ با هر بار سافت ریست میزان رم خالی دستگاه مثل حالت اول میشه!! فرکانس هم که ثابت هست!!؟

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید فرق سری E با N اصلا میدونید در چی هست؟؟:blink:

سلام

اگر بخوام راست بگم نه نمیدونم ×_× چه فرقی دارن ؟ میشه مارو یکم توجیح کنید :p

منظورتون از اینکه htc ها بعد یک مدت کند میشن چیه..؟ با هر بار سافت ریست میزان رم خالی دستگاه مثل حالت اول میشه!! فرکانس هم که ثابت هست!!؟

جدیدا صفجه نمایش موبایلم فعلیم درست کار نمیکنه .... نمیدونم چرا اما خب مثل اول حساس نیست:wacko:

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
n82 هم خيلي خوبه
;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فرق سری N با E در انعطاف پذیری نیست که شما گفتید...

فرق هاشون در این هست که سری E بیشتر برای کار و ایمیل و افیس و این چیزها طراحی شده..و اگر به طراحی ها هم دقت کنید مثلا E75 کی برد کامل داره..E71 کی برد کامل داره...تمامشون وقتی خریده میشن همون از اول نرم افزارهای افیس رو دارن...برنامه های ایمیل اشون کامله...و از این چیزها...

از اون طرف اکثرا دوربین های خیلی معمولی دارن..امکانات مولی مدیای متوسط یا ضعیف...
چون یه فرد مدیر یا کارمند یا هرکسی که احتیاجی به این امکانات بیزینس داره زیاد دنبال جنبه های مولتی مدیا نیست اگر هم باشه همون متوسط براش کفایت میکنه...

پس فرق ها در این هست و گرنه هر دو از یک سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش 3 ام یا 5 ام استفاده میکنن و فرقی در برنامه ها و بازی ها و تم های موجود برای هر دو دسته نیست...

یعنی دقیقا انعطاف پذیری هر دو به یک اندازه هست چه بسا سری N با توجه به امکانات دوربین بهتر و مولتی مدیای قویتر دیرتر ادم رو خسته میکنه تا اینکه 370 تومن بدی یه E75 بخری بعد یه عکس بندازی باهاش ببینی کیفیت اش در حد 6630 هست.

بالا