• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه نظر بدید لطفا - مهم هست برام

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
فرق سری N با E در انعطاف پذیری نیست که شما گفتید...

فرق هاشون در این هست که سری E بیشتر برای کار و ایمیل و افیس و این چیزها طراحی شده..و اگر به طراحی ها هم دقت کنید مثلا E75 کی برد کامل داره..E71 کی برد کامل داره...تمامشون وقتی خریده میشن همون از اول نرم افزارهای افیس رو دارن...برنامه های ایمیل اشون کامله...و از این چیزها...

از اون طرف اکثرا دوربین های خیلی معمولی دارن..امکانات مولی مدیای متوسط یا ضعیف...
چون یه فرد مدیر یا کارمند یا هرکسی که احتیاجی به این امکانات بیزینس داره زیاد دنبال جنبه های مولتی مدیا نیست اگر هم باشه همون متوسط براش کفایت میکنه...

پس فرق ها در این هست و گرنه هر دو از یک سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش 3 ام یا 5 ام استفاده میکنن و فرقی در برنامه ها و بازی ها و تم های موجود برای هر دو دسته نیست...

یعنی دقیقا انعطاف پذیری هر دو به یک اندازه هست چه بسا سری N با توجه به امکانات دوربین بهتر و مولتی مدیای قویتر دیرتر ادم رو خسته میکنه تا اینکه 370 تومن بدی یه E75 بخری بعد یه عکس بندازی باهاش ببینی کیفیت اش در حد 6630 هست.

خب در کل شما پیشنهاد نهاییتون چیه ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N86 نوکیا یا N95 8GB نوکیا

w995 سونی اریکسون

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
N86 نوکیا یا N95 8GB نوکیا

w995 سونی اریکسون

N95 8 gb که خیلی قدیمی هست ..

در مورد اون دوتای دیگه م باید تحقیق کنم ...

دستت درد نکنه

یه چیز دیگه / شما HTC و گوشی های لمسی مد ظرتون نیست ؟

بازم ممنون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اشتباه نکن ...N95 8GB هنوز که هنوزه به نظر من بهترین گوشی نوکیا هست...به خاطر اینکه همه چی تکمیله و هیچ ایرادی هم نداره...با ورژن 30 فیرم ویر خیلی خیلی عالی کار میکنه..به راحتی هک میشه و کلا خیلی گوشی خوبی هست..

در مورد لمسی میتونید به N97 فکر کنید منتها گرونه..شما که 400 میخوای بدی خب به بودجه ات نمیخوره..

HTC هم خودت میدونی ولی من تا جایی که میشه سعی میکنم طرف HTC ها و ویندوز موبایل ها نرم که 3-4 دفعه ای که رفتم بد جور پشیمون شدم....

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال دیگه ببخشید N97 چه قیمت هست ؟ :cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حدود 600 هست

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دنیا فقط N86

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
بیا برو یه I900 ه بدون گارانتی بگیر باهاش بالانس بزن :دی
گوشی خوبیه . امکانتش هم خوبه . ویندوز موبایل هم که هست . صفحه تمام لمسی . دوربین 5 . خروجی تلویزیون . gps , wlan و امثالهم . 16 گیگ رم داخلی . باطری با دوام . نویز اش هم تو عکاسی کمتر از دوربین های 5 مگا پیکسلی دیگه هست ( n95 و امثالهم ) واسه همین کیفیت عکس هاش بهتره .
فقط یه ایراد کوچولو داره اینکه زیر نور شدید آفتاب قابل صفحه اش زیاد قابل خوندن نیست . اما بقیه چیزهاش اوکی ه .

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون ایراد کوچولو بدترین ایرادی هست که یه گوشی میتونه داشته باشه...صفحه نمایش اش در زیر نور افتاب بد نیست.مزخرف هست...یه اشغال به تمام معنا...رسما هیچی دیده نمیشه..حتی رو برایتنس 100 درصد...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
همون ایراد کوچولو بدترین ایرادی هست که یه گوشی میتونه داشته باشه...صفحه نمایش اش در زیر نور افتاب بد نیست.مزخرف هست...یه اشغال به تمام معنا...رسما هیچی دیده نمیشه..حتی رو برایتنس 100 درصد...

....برای ما جغدها مشکلی نیست مازی جان چون توی 7 روز هفته فکر کنم فقط دوروز صبحها بیداریم....لول....ولی به غیر از همین موردی که مازیار جان تایید کردند گوشی مشکلی نداره!!!!!!:cool:

پ ن:مازیار آیفون رو خیلی گرون نگفتی؟!!!!....من وسوسه شدم بخرم!!!!!.....در ضمن mpx200 یک دنیای دیگست با sar 0.2 ....لول....فکر کنم تا آخر عمرم از این یکی خسته نشم!!!!!!!!!:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
....برای ما جغدها مشکلی نیست مازی جان چون توی 7 روز هفته فکر کنم فقط دوروز صبحها بیداریم....لول....ولی به غیر از همین موردی که مازیار جان تایید کردند گوشی مشکلی نداره!!!!!!:cool:

پ ن:مازیار آیفون رو خیلی گرون نگفتی؟!!!!....من وسوسه شدم بخرم!!!!!.....در ضمن mpx200 یک دنیای دیگست با sar 0.2 ....لول....فکر کنم تا آخر عمرم از این یکی خسته نشم!!!!!!!!!:cool:

نه قیمتش هست ...امروز قراره یه بنده خدایی 900 بخره...تا 880 هم تو PMپیشنهاد کردن...بالا نگفتم :happy:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
قبول کنید نسبت به امکانات و قیمت میشه به راحتی از اون ایرادش چشم پوشی کرد . سرعت سی پیو . حجم ه مموری داخلی، قدرت 5 مگاپیکسلی عکس برداری، یه سر و گردن از دیگه PPC های با این رنج قیمت بالاتره .

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به نظر من برو 10 تا گوشی نوکیا 1208 بخر خیال خودتو راحت کن!!

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
قبول کنید نسبت به امکانات و قیمت میشه به راحتی از اون ایرادش چشم پوشی کرد . سرعت سی پیو . حجم ه مموری داخلی، قدرت 5 مگاپیکسلی عکس برداری، یه سر و گردن از دیگه PPC های با این رنج قیمت بالاتره .

قیمتش چند هست ؟

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
چرا گوشی رنوا ال جی KC910 Renoir نمیگیری؟ دوربین 8 ، صفحه 3 اینچی ، صدای دالبی.من الان ویوتی ال جی رو دارم و خیلی راضی ام.از همه نظر.مهم ترین نکته اش اینه که امکان تاچ در ال جی خیلی باحاله.وقتی لمس میکنی صفحه رو یک فید بک با لرزش بهت میده که حس میکنی که داری دکمه ای رو لمس میکنی.من که حدود 8 ماهه دارمش و حساسیت تاچش کم نشده.
کلا از موبایل سیستم عامل دار خیر ندیدم.چه سیمبین چه ویندوز موبایل.سیستم عامل توی موبایل منشا ویروس و کندی و دردسره.
اینم آدرس کلوب رنوا
http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=296626

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز گوشی های سامسونگ و LG به جز چند مدل خاص اصلا خوب نیستند چه از نظر آنت دهی و چه از نظر برنامه و...
من بهتون از سری گوشی های HTC توصیه می کنم که htc viva قیمتش 250 هست حدودا و بالا میره مثلا با 400 گوشی htc touch 3 g خوب هست دوربین 3.2 - GPS - ویندوز موبایل 6.1 و cpu 528 مگاهرتز.
گوشی سونی اریکسون xperia x1 هم پاکت پی سی خوبی در این سری هست.
موفق باشید.

من شدیدا موافقم.
راستی این viva چطور گوشی هست؟ کار کردید باهاش؟

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
N95 8GB

بالا