• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه چیزی برای یادگیری لغت های پر کاربرد انگلیسی می خوام

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لطفا یک کتاب و راهی رو نشون بدین تا من بتونم لغات جدید و پر کاربرد یاد بگیرم البته من برای یاد گرفتن انگلیسی هیچ کار نکردم .

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
میتونید از کتاب English vocabulary in use بسته به سطحتون استفاده کنید کتاب 504 و کتابای دیگه مثل اونم میتونن مفید باشن.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
یه سری کتاب منتشر کرده این انتشارات جنگل مثل 504 و 601 و... اونارو بخر بخون خیلی مفیده.....

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من اگه تجربه شخصي خودمو بگم 504 و 601 و غيره اصلا فايده ندارن.چون كانتكسشون طبيعي نيست و از ذهن پاك ميشن.به نظر من يك ماه فقط روزنامه بخون و لغتاشو در بيار و يك رمان رو هم تونستي بخون.
لغتاي ژر كاربرد تو روزنامه ها و كتابهاي روز هستن و تو كانتكس هاي واقعي

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
من اگه تجربه شخصي خودمو بگم 504 و 601 و غيره اصلا فايده ندارن.چون كانتكسشون طبيعي نيست و از ذهن پاك ميشن.به نظر من يك ماه فقط روزنامه بخون و لغتاشو در بيار و يك رمان رو هم تونستي بخون.
لغتاي ژر كاربرد تو روزنامه ها و كتابهاي روز هستن و تو كانتكس هاي واقعي

سلام
تایید میشود.خواندن تکستهای روزنامه ها که اخبار روز رو مینویسند بسیار موثره

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستی حتما فیلم با زیرنویس انگلیسی ببین و لغتهای زیرنویس رو دربیار.....موثره......

oscar-patch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دیکشنری ادونسد مکمیلان هم توش نتمامی لغات وجود داره که البته تمامی لغات پر کاربرد با رنگ قرمز نوشته شده (بجای معمول خود دیکشنری که انگلیسی هست).

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
کتاب های interchange هم مفید هستند................

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
ببين من 5 سال تجربه تدريس دارم.مدير سابقم خيلي كند ذهن بود براش كلاس زبان گذاشتم،حالا هر روز ميره اروپا و ميآد بدون مشكل.كاراي تجاري هم خودش مي كنه.
چون تا حالا كار نكردي، من پيشنهاد ميدم كه كتاب ELEMENTRY VOCABLARY BY THOMAS رو بگير.لغت هاي اوليه رو بهت ياد مي ده.بايد از ساده ها شروع كني.504 الان برات مشكله.همراه اين كتاب داستان هم مي خوني.يه كتاب هست كه الان پيشم نيست.اسمش كامل يادم نمياد ولي به كتاب فروشي مشخصاتش رو بگي بهت مي ده.توي اسمش understanding هم داره ولي كامل يادم نميادهر صفحه ي اين كتاب يه داستان كوتاه داره.3 قسمت شده.ساده،متوسط و مشكل.البته قسمت سوم اصلا مشكل نيست نسبت به 2 قسمت ديگه لغت جديد بيشتر داره.هر داستان چند تا تمرين هم داره.

اين كار رو كه كردي،خبر بده تا مرحله بعدي رو بگم.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
عجب تالار مفیدی ...
دوستان لطفا بیشتر راهنمایی کنید من هم به این مشکل دچارم میخام G5 بخرم کسی استفاده کرده ؟

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
MAXIMUM 504 بهترينه و لغتهاي ضروري كتاب 504 رو آموزش ميده

منم با همین موافقم. ازش استفاده می کنم و خیلی هم مفید بوده و لغاتش واقعا به درد بخورن

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
عجب تالار مفیدی ...
دوستان لطفا بیشتر راهنمایی کنید من هم به این مشکل دچارم میخام G5 بخرم کسی استفاده کرده ؟

g5 نمي دونم چهطوري هست ولي مواردي رو كه ميگم همه روي شاگردام تست شدن و تجربه كردم.اگه لول پايين هستي بايد اون طوري كه گفتم خودتو تقويت كني تا بعد.خوندن كتاب داستان براي شما عالييييييييه.چون نا خودآگاه جمله بندي رو ياد ميگيريد.

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
من نتونستم اين لينكهارو ببينم ولي جلدش آبي آسماني هست.كتاب قديدمي و معروفيه.از انتشارات جنگل مي توني بگيري.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من نتونستم اين لينكهارو ببينم ولي جلدش آبي آسماني هست.كتاب قديدمي و معروفيه.از انتشارات جنگل مي توني بگيري.
اره این لینکه هم همون بود!

Elementry Vocabulary (جلد آبی)

level نخست لغات هست اگر اشتباه نکنم! بعد از این Pre-intermediate و سپس intermediate (جلد زرد) و بعد Advance (جلد قرمز)

اگر اشتباه گفتم دوستان تصحیح بکنن

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
ببين من توي لول پايين اين كتاب رو كار مي كنم كه شاگرد توي پايه خودش قوي بشه.بعد از اين معمولا ميرم سراغه
vocabulary in use اين كتاب ميشه گفت قوي تر از اون يكي هست.به خاطر همين از اول اين رو كار نمي كنم.چون بعضي شاگرد ها كپ مي كنند و ممكنه از زبان زده بشن.ولي ميتوني همون elementry vocabulary رو ادامه بدي تا بالا.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
البته فکر کنم این کتابی که من گذاشتم درست نباشه ، همون نوع مطالب توش هست اما نویسندش فرق میکنه
اما یه سوال دیگه : برای ما که لول پایین هستیم چیکار کنیم تلفظمون دقیق باشه ، چی گوش بدیم تا گوشمون به لغت های انگلیسی عادت کنه
باور کن من ترم اخر کارشناسی هستم اما زبانم در حد یه بچه هم نیست خودم هم نمیدونم چطوری واحدهای زبانم پاس شد ؟؟!!!!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
البته فکر کنم این کتابی که من گذاشتم درست نباشه ، همون نوع مطالب توش هست اما نویسندش فرق میکنه
اما یه سوال دیگه : برای ما که لول پایین هستیم چیکار کنیم تلفظمون دقیق باشه ، چی گوش بدیم تا گوشمون به لغت های انگلیسی عادت کنه
باور کن من ترم اخر کارشناسی هستم اما زبانم در حد یه بچه هم نیست خودم هم نمیدونم چطوری واحدهای زبانم پاس شد ؟؟!!!!
دوست عزیز. من خودم ترم آخر کارشناسی مترجمی هستم! توی برفرض کلاس 40 نفری شاید فقط 3 نفر بتونن یکم خوب صحبت کنن! بقیه از جمله خوده من زبانمون افتضاحه!

دلیلش رو سیستم آموزشی ضعیف میدونم

البته خدا رو شکر من توی یه چیز خوب بودم که اساتید همیشه از این بابت منو تمجید میکردن! اونم تلفظ هست!

فرمول خاصی هم نداره! توی دیکشنری تلفظ هر لغتی که یاد میگرفتم رو نگاه میکردم و چون به این موضوع علاقه داشتم میتونستم به ذهنم بسپرم! حتی همین چند وقت پیش رفتم تلفظ Book رو هم چک کردم دوباره که یه وخ اشتباه نگم

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمول خاصی هم نداره! توی دیکشنری تلفظ هر لغتی که یاد میگرفتم رو نگاه میکردم و چون به این موضوع علاقه داشتم میتونستم به ذهنم بسپرم! حتی همین چند وقت پیش رفتم تلفظ Book رو هم چک کردم دوباره که یه وخ اشتباه نگم

اخه بعضی از کلمات هست که هرکی یه جور تلفظ میکنه یعنی توی جاها و برنامه ها یا توسط ادم های مختلف تلفظ هایی مختلف ازش رو میشه شنید که خیلی وقتا با ماله دیکشنری هم فرق میکنند.
مثلا کلمه ی lyrics
بعضی ها لریکس بعضی ها لیریکس و بعضی ها هم لیریکس با تلفظ ei میگن یعنی من جاهای مختلف اینجوری شنیدم.
حالا کلا تلفط درستش چیه؟:rolleyes:

بالا