• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک به این تازه کار بکنید

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من یه تازه کارم تازه بااین سیستم ها دارم تازه اشنا میشم لطفا اگه امکان داره اموزش نحوه ثبت نام در ایگولد بعد چگونگی کا ربا این هایپرها رو برا م توضیح بدید من تو تایپیک ها گشتم اما چیز خاصی پیدا نکردم در ضمن من اگه بخوام یه ایگولد باز کنم بعد از یکی دلار خریداری کنم بعد به ایگولد خودم بریزم توضیح بدید ممنون میشم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این ره که میروی به ترکستان است

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
این ره که میروی به ترکستان است

sascovach جان یکم مهربونتر باشی اشکالی نداره داداش دوستمون تازه کاره!
بهتره یکم براشون توضیح بدی و بگی که هایپ...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
sascovach جان یکم مهربونتر باشی اشکالی نداره داداش دوستمون تازه کاره!
بهتره یکم براشون توضیح بدی و بگی که هایپ...
لحنم که تند نبود اگه بود معذرت میخوام ازش
26.gif

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره دوست عزیز از من میشنوی اصلا دنبال هایپ و اتوسارف نرو کلا چون همشون کلاه برداریه
اگه هم یه زمونی رفتی فقط با پولی سرمایه گذاری کن که در صورت از دست دادنش ناراحت نشی و باز لبخند بزنی
305.gif

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
اره دوست عزیز از من میشنوی اصلا دنبال هایپ و اتوسارف نرو کلا چون همشون کلاه برداریه
اگه هم یه زمونی رفتی فقط با پولی سرمایه گذاری کن که در صورت از دست دادنش ناراحت نشی و باز لبخند بزنی
305.gif

sascovach جان ببخشید خلاصه.

sascovach جان راست میگه.
اولا که اگر دوستان دیگر ناراحت نمی شوند باید بگویم که به هایپ و اتوسارف به چشم سرگرمی می تونی نگاه کنی ولی اگر هدفمند باشی درزندگی به چیزهای بالاتر هم می توانی نگاه کنی مثلا فارکس رو دربارش بتونی یکم تحقیق کنی فکر کنم به نتایج خوبی برسی البته خیلی باید مواظب باشی.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Farza.az :
مرگ بر فاشیست
مرگ بر نژاد پرست
سلام
دوست عزیز کاشکی می فهمیدی که معنای ضرب المثل دوستمون چیست و بعد این همه مرگ و دشنام ارسال می کردی(البته شما گفتید مرگ بر فاشیست که sascovash جان قطعا فاشیست نیست)
در ضمن لطفا حرفاتون را با آی دی اصلیتون بزنید(فکر کنم اینجوری بهتره!)

Farza.az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جز نژاد پرستی معنی دیگه ای نداره
حتما از شما خیلی ترسیدم که با این نام کاربری پست دادم!!!
یکی از افتخارات من مبارزه با فاششیزم فارس هست.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Farza.az :
292.gif

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Farza.az :

سلام دوست عزیز
1- به شما توصیه می کنم به یکی از کتابهای ضرب المثل مثلا امثال الحکم و... یک سری بزنید.
2
-بهتر است اگر مطلبی برای ارایه یا مخالفت داریم با مطالعه قبلی بزنیم و بدون هیچ گونه ناسزا(یادش بخیروقتی آقای خاتمی آمد دانشگاه ما"دانشگاه تهران" و وقتی عده ای مرگ بر ... می گفتند ایشان گفتندزنده باد دشمن من) نگید حالا دوم خردادی و یا چیزه دیگه ای هستم ها نه من آزادم و از اینجور چیزا خوشم نمی آید فقط اگر کسی حرف قشنگ و منطقی بزنه حرفش را تو سینه ام نگه می دارم

3- به عنوان یکی از بچه های پی تی خواهش می کنم این افتخاراتتان را کنار بگذارید و درک کنید که ایرانیان فارغ از همه قوم و قبیله ها فقط ایرانی هستند و به این مطلب افتخار می کنند و عده ای مثل شما با این کلمات و جملات سعی در ایجاد اختلاف می کنند(فکر نکنم خودتان اصلا آذری باشید یا اگر هم باشید جو بعضی از مجالس شما را گرفته است و احساس می کنید که فارس ها با سایر اقوام ایران دشمن هستند)

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
از دوستان که ارزش قائل شدند و جواب دادند ممنونم ولی با این حال به خواسته خودم نرسیدم با این حال متاسف شدم که تایپک من ایجاد کردم باعث اختلاف شد البته من با گشتن تو تایپک ها یه چیزهایی دستگیرم شد که این کار هم سود داره هم ضرر که البته ضرر اگه بی تجربه باشی بیشتره
1 اینکه در این کار بیشتر از 50 دلار سرمایه گذاری نکن
2 طمع و حریص نباش
3 در هیج سایتی بیشتر از 10 رو سرمایه گذاری نکن
4 از عمر سایت هرچه بیشتر گذشته باشه احتمال شکست زیاده
5 زیاده خواهی = شکست
6 از تجربه با تجربه ها حتما استفاده کن
البته این نظر من بعد از دوروز وقت گذاشتن تو نوشته های دوستان اگه دوستان چیزهای دگیه میدونن و مفید لطفا بگن تا اطلاعات ما بیشتر بشه ممنونم

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sina73 :
از دوستان که ارزش قائل شدند و جواب دادند ممنونم ولی با این حال به خواسته خودم نرسیدم با این حال متاسف شدم که تایپک من ایجاد کردم باعث اختلاف شد البته من با گشتن تو تایپک ها یه چیزهایی دستگیرم شد که این کار هم سود داره هم ضرر که البته ضرر اگه بی تجربه باشی بیشتره
2 طمع و حریص نباش
5 زیاده خواهی = شکست
البته این نظر من بعد از دوروز وقت گذاشتن تو نوشته های دوستان اگه دوستان چیزهای دگیه میدونن و مفید لطفا بگن تا اطلاعات ما بیشتر بشه ممنونم

امیدوارم موفق باشی دوست عزیزم

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sina73 :
2 طمع و حریص نباش
5 زیاده خواهی = شکست
خوبه به نتایج خوبی رسیدی!;)
امیدوارم که موفق باشی!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Farza.az :
مرگ بر فاشیست
مرگ بر نژاد پرست​
جناب عزیز لطفا وقتی اطلاعات ندارید اینجا رو به .... نکشید افتخاراتتون رو برای خودتون نگه دارید
سخن ایشون یک ضرب المثل است که از شعر جناب سعدی گرفته
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی................... کین ره که تو میروی به ترکستان است
فرض کنید فردی قصد کعبه داشته باشه و مسیر او راه آذربایجان باشه ما بگیم داری اشتباه میری نمیرسی طبق اخلاقیات و آیین شما احتمالا به ایشون توهین کردیم
در ضمن بماند که این شعر چقدر مضمون با معنایی داره
گلستان سعدی / باب دوم / در اخلاق درویشان

زاهدی مهمان پادشاهی بود چون به طعام بنشستند کمتر از آن خورد که ارادت او بود و چون به نماز برخاستند بیش از آن کرد که عادت او تا ظنّ صلاحیت در حق او زیادت کنند

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی---------- کین ره که تو میروی به ترکستان است

گفت در نظر ایشان چیزی نخوردم که به کار آید، گفت نماز را هم قضا کن که چیزی نکردی که به کار آید

تا چه خواهی خریدن ای معذور-------------روز درماندگی به سیم دغل

------------------------
در ضمن من خودم آذری هستم و افتخار میکنم جونم هم برای ایران میدم لازم نیست شما به خودتون افتخار کنید

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از sina73 :
2 طمع و حریص نباش
5 زیاده خواهی = شکست
دوست گرامی امیدوارم شما هم موفق باشید
همه مواردی که پیدا کردید عالیه
فقط عجله نکنید
من خود با اینکه در همه این گزینه ها شرکت کردم اما در حال حاضر مخالف هایپ اتوسرف و پی تو کلیک و ثبت نام و ایمیل و ... هستم
ولی چه کنیم که خود من هم این رو تجربه کردم که هیچ وقت جوان ها به این تجربه ها اهمیت نمیدن و همیشه دوست دارن خودشون تجربه کنند البته خوبه تجربه خبلی از یادگیری بهتره اما زمان رو از دست دادن خوب نیست
بهترین کار اینه که وقت گرانمایه رو برای یادگیری یک حرفه خوب بزاری و بعد همون حرفه رو میتونی به صورت حرفه ای از طریق تجارت الکترونیک توسعه بدی
دیروز به یک خبر برخورد کردم که یک رستوران یا نمیدونم یه همچین چیزی قصد فروش مواد غذایی خود رو از طریق اینترنت اس ام اس و تلفن داره از اول مرداد ماه هم اولین گزینه یعنی کله پاچه رو از این طریق خواهد فروخت !!!!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sina73 :
2 طمع و حریص نباش
5 زیاده خواهی = شکست
به نظر من پولی که از این سایتا در میاد اصلا خوب نیست یعنی پول سالمی نیست چون متعلق به یه مشت بدبخت تر از خودمونه
من که هیچ وقت شخصا از همچین پولی استفاده نمیکنم توصیه هم میکنم شما استفاده نکنی

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از sascovach :
به نظر من پولی که از این سایتا در میاد اصلا خوب نیست یعنی پول سالمی نیست چون متعلق به یه مشت بدبخت تر از خودمونه
من که هیچ وقت شخصا از همچین پولی استفاده نمیکنم توصیه هم میکنم شما استفاده نکنی
ms.gif
[http://smilies.sofrayt.com/1/9971/omelet.gif[/img
[img]http://smilies.sofrayt.com/fdm/notebook.gif

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sina73 :
2 طمع و حریص نباش
5 زیاده خواهی = شکست

راستی یه چند نکته ای هم من نوشته ام در سایتم بخونی بد نیست:
http://www.e-gold4u.com/tosieh.html

بالا