• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک به این تازه کار بکنید

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظر من این بابا (Farza.az) مشکلات روانی داره و میخواد یه جورایی برای خودش بازار گرمی کنه و یه حاشیه ای بسازه و باهاش حال کنه. در ضمن یادتون باشه که موضوع تاپیک رو داره اینطوری عوض میکنه.
بهترین کار برای گرفتن حال این بابا اینه که جواباش رو اصلا ندید. حالا هرچی میخواد بگه. از قدیم گفتند که جواب ابلهان خاموشی است. اینطور نیست؟ تازه تاپیک هم راه خودش رو میده. بزارید یک بار هم که شده جلوی این افراد رو با راه حل بسیار ساده ای بگیریم.
:lol: :cool:

Farza.az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Roby :
با تعاریفی که شما ارائه کردید ظاهرا خودتون از همه فاشیست تر هستید چون این طور که پیداست فقط ترک ها را آدم حساب می کنید
یه مثل بود راجع به خدا و شاخ و ندادن شاخ و اینا
شما منظور من رو اشتباه فهمیدید
من فاشیست ها رو آدم حساب نمی کنم.:cool:

Farza.az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از taak :
دوستان به نظر من این بابا (Farza.az) مشکلات روانی داره و میخواد یه جورایی برای خودش بازار گرمی کنه و یه حاشیه ای بسازه و باهاش حال کنه. در ضمن یادتون باشه که موضوع تاپیک رو داره اینطوری عوض میکنه.
بهترین کار برای گرفتن حال این بابا اینه که جواباش رو اصلا ندید. حالا هرچی میخواد بگه. از قدیم گفتند که جواب ابلهان خاموشی است. اینطور نیست؟ تازه تاپیک هم راه خودش رو میده. بزارید یک بار هم که شده جلوی این افراد رو با راه حل بسیار ساده ای بگیریم.
:lol: :cool:

مدیران محترم می تونن تاپیک رو به محل مناسب خودش انتقال بدن
وقتی کسی جوابی نداشته باشه شروع می کنه به ناسزا گفتن
سوالهای من همچنان بی جواب موندن:cool:

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
چه جالب شده
حالا دیگه موضوع تاپیک به محتوحاتش نمی خوره
اونم تو این قسمت
73.gif

Farza.az

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
صفه لمه گوراخ ، گش قاپیزدا اوینا گودوخ !!
Fashistin cavabi olmayanda təkcə yolu yaman deməq də gorər

Biz saymadiq ozumuzü kim sayacaq indi bizi
Dəyər vermədiq biz bizə kim dəyər veracaq biza

Daş başiva satqin

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
از من مي شنوي تا مي توني از اين پول هاي الكترونيك دوري كن نمي گم ايگولد پولم رو خرد ولي حسابم رو كه بست هيچ يه 6 دلار توش بود اونم پريد كه هيچ بعضي سايت هاي سرمايه گذاري هستن كه پول رو دادم به اونا و براي يك ماه و من يك سال صبر كردم كه پول هم ندادن هيچ پولم رو هم خوردن و اين ايگولد به كارت نمياد مگر اينكه خارج باشي چون اينجا هيچي دستت رو نمي گيره من 60 تومان از طريق اين سايت ها گول خوردم از من به شما نصيحت

با تشكر
باي

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ولیزاده جان منظورم این نیست که برید همه پولهاتون رو ببازید ولی باید این رو هم بدونی که باختن 60 تومان چیزی نیست حتی بیشتر . اتفاقا برای پخته شدن آدم خوبه من یکبار حدودا هم مقدار مبلغ شما از دست دادم یکبار هم 600 هزار تومان ولی این رو بدون پول چرک کف دسته فقط باید از حوادثی که پیش میاد درس بگیری و پیشرفت کنی غصه خوردن کاری رو درست نمیکنه ولی میشه آدم از یک شکست پلی برای پیروزی درست کنه
ببخشید

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام سعيد جان
شما مايه دار هستي اين رو مي گي و مي گي پول چرك كف دسته ولي ما بدبختا عاشق چرك كف دست شما پولدارا هستيم اون 60 تومان رو با زور و زحمت به دست آوردم بعد اين خارجي هاي كثافت نمي دونم چه جوري پول رو هپولي بالا كشيدن اي حرومشون باشه

باي

بالا