• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کونتر کاملا حرفه ای و کاملا فارسی(فشرده شده)

vahidoffline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه کونتر کاملا حرفه ای واسه کسایی که دوست دارند آمار دقیق سایتشون رو بدونند .
این کنتور کانترهای رایگان وبگذر و ابزارهای برتو رو میخوره و میزاره تو جیبش.(ببین دیگه چی هست)
برای مشاهده دومی این کانتر اینجا رو کلیک کنید.
البته این دمو در اصل آمار فروم منه.
راستی اینو بگم که قبلا تو همینجا یه دوست عزیزی این اسکریپت رو معرفی کرده بودند ولی همش انگلیسی بود حتی توضیحات ایشون..
ولی من هم خود اسکریپت رو فارسی کردم که در هنگام نصب میتونید زبان فارسی رو انتخاب کنید و هم در زیر بخشی از امکانات این کانتر رو معرفی میکنم.
حالا چرا لینک دادم به انجمنم چون والا من وقت ندارم هم اینجا آپلود کنم هم اونجا.باید یه جا آپلود کنم.

امکانات کانتر:
1.نمایش آمار امروز ،دیروز،کل
نمایش آمار بازدید کننده بر اساس ساعت و روز
نمایش بیشترین آنلاین همزمان و نمایش آنلاین در حال حاضر در سایت
نمایش آمار ماهانه به صورت درصدی
نمایش مشخصات سیستم بازدیدکننده همراه با آی پی
نمایش زبان بازدیدکننده
نمایش پرچم بازدید کننده که از کدام کشور اومده
نمایش قاره بازدیدکننده
نمایش اینکه از کدام صفحات وارد سایت شما شده اند
نمایش اینکه از کدام موتورهای جست وجو وارد شده اند
نمایش اینکه با سرچ چه ملماتی وارد سایت شما شده اند
و کلی امکانات دیگه که الان یادم نمیاد.

دمو رو حتما ببینید.راستی وقتی روی موتورهای جست وجو و کلمات کلیدی کلیک میکنید شاید چیزی نبینید و اینم به خاطر اینه که هنوز سایت من به موتورهای جست و جو معرفی نشده.
در ضمن اگه بعضی جاها دیدید معنی کلمات یه جوریه به بزرگی خودتون ببخشید چون من انگلیسیم زیاد خوب نبیده.

دانلود کونتر

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
از کجا باید دانلودش کرد این که لینک دانلود نداره ؟

vahidoffline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از joliocesar :
از کجا باید دانلودش کرد این که لینک دانلود نداره ؟

متاستفانه سروری که من هاست رو ازش خریدم در حال آپ گرید شدنه و فعلا انجمن کار نمیکنه.

لطفا چن ساعت دیگه مراجعه کنید.

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این لینک که کار نمی کنه /

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
برو بکس این آدرس counter این آقا: http://forum.vahidoffline.com/showthread.php?tid=63
لطفا Counter یا شمارنده بگید نه کانتر (معنیش تو بیشتر زبونا جالب نیست)

در ضمن. عزیز لطفا بگو ترجمه کردم، اینطوری برو بکس فکر میکنن خدا نکرده خودت نوشتی (بی خیال قصد توهین ندارم)

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به حق چیزهای ندیده و نشنیده ...

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
حالا حتما بايد عضو بشيم:(
يه جونمرد پيدا نميشه اينو برا من تو پيغام شخصي بده
59.gif

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به نقل از mehdvirus :
حالا حتما بايد عضو بشيم:(
يه جونمرد پيدا نميشه اينو برا من تو پيغام شخصي بده
59.gif

اگه پيدا شد ..فرواردش كن اينطرف ...:happy: ..ممنون
محسن!

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
و اینک روش جدید جذب یوزر برای فرم ها !
الان میفهمم چرا تو انجمن های پی سی تولز تا یک لینک یک فروم دیگه میزاری باهات برخورد میشه !
آقا خسته نباشی !

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mamalionline :
الان میفهمم چرا تو انجمن های پی سی تولز تا یک لینک یک فروم دیگه میزاری باهات برخورد میشه !
آقا خسته نباشی !
من در فروم وحید آفلاین عضو شدم و فایل را دانلودیدم ،
و اکنون می آپم :

فایل های ضمیمه

• stats.zip
    541.9 KB · نمایش ها: 18

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mynobar :
من در فروم وحید آفلاین عضو شدم و فایل را دانلودیدم ،
و اکنون می آپم :
نيکي و پرسش؟ :D

lahijan_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sama_sally :
برو بکس این آدرس counter این آقا: http://forum.vahidoffline.com/showthread.php?tid=63
لطفا Counter یا شمارنده بگید نه کانتر (معنیش تو بیشتر زبونا جالب نیست)

در ضمن. عزیز لطفا بگو ترجمه کردم، اینطوری برو بکس فکر میکنن خدا نکرده خودت نوشتی (بی خیال قصد توهین ندارم)

اقای سالی تو که کیوت نیوز رو فارسی کردی همه جا جار می زنی فارسی نیوز انگار که خودت این برنامه رو نوشتی :blink: امیدوارم منو شناخته باشی من همونی هستم که شما با کمک ناطق سایتم داقون کردی اما من حواسم بود دارم چه می کنم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از lahijan_web :
اقای سالی تو که کیوت نیوز رو فارسی کردی همه جا جار می زنی فارسی نیوز انگار که خودت این برنامه رو نوشتی :blink: امیدوارم منو شناخته باشی من همونی هستم که شما با کمک ناطق سایتم داقون کردی اما من حواسم بود دارم چه می کنم
ولي ده بار هم گفته كه كيوت نيوز هست

vahidoffline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mamalionline :
آقا خسته نباشی !

ميگي چيكار كنم برم تو يه فضاي ديگه اژلود كنم وقتي خودم هاست دارم
تازه منو بگو گفتم اين كونتريه كه خيليها دنبالشن
راستي ژي سي ورد رو كي فروم حساب ميكنه
فقط ژرشين تولز و مجيد انلاين و فروم خودم:p

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم همون بحث همیشگی
بذار یه سوال بکنم:

شما چرا دوست دارید به من گیر بدید؟! مگه من تو صفحه اول سایت فارسی نیوز ننوشتم که فارسی نیوز ترجمه همانند از CuteNews هست؟ همه دنیا میدونن که این CuteNews هست، من همین الانم با Georgi Avramov (نویسنده CuteNews ) همکاری میکنم. این همکاری هم بعد از دعواهایی شد که سر فارسی نیوز راه افتاد. georgi میگفت که تو قانون CuteNews 1.4 رو لغو کردی و من پدرم در اومد تا راضیش کردم که فارسی نیوز نسخه 1.4 کیوت نیوز نیست. بعد از اینکه فهمید که اینطوره... خیلی خوشحال شد و الانم با هم همکاری میکنیم.

اگه قشنگ فروم CuteNews رو نگاه بندازی 5-6 تا تاپیک پیدا میکنی که در مورد فارسی نیوز هست، و اینکه همه منتظرن من نسخه 3.0 رو به زبان انگلیسی بدم بیرون. من دارم رو فارسی نیوز زحمت میکشم چون PHP رو با کد های CuteNews شروع کردم.

امیدوارم راضی شده باشی و دیگه در این مورد به من گیر ندی!

در مورد سایتتون، بله، من به کسی که بهم بی احترامی کنه بی احترامی میکنم. من خیلی مودبانه به شما ایمیل زدم و شما خیلی بد جوابمو دادی و به احمد قول داده بودی که اگه سایت فارسی نیوز روی سرور وب رمز باشه داغونش میکنی. منم این کارو کردم که 1. بفهمی سایت فارسی نیوز رو هیچ کدوم از این سرور هایی نیست که میشناسی. 2. وقتی کسی باهات مودب برخورد میکنه باهاش مودب برخورد کنی 3. بی خودی قول پوچ ندی.

الانم دیدم که دوباره فارسی نیوز رو نصب کردی. خوب دیگه برای من مهم نیست. چون همه کار منو georgi رو میشناسن، پس موفق باشی

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ولي خدايي اين فارسي نيوز به دلم ننشست
59.gif

يه جورايي زياد خوب نبود
59.gif

نه اينكه بد باشه ها نه .... كامل نيست

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
بابا اینقدر این سالار کابلی را اذیتش نکنید. برنامه فارسی نیوز بد نیست. توی هر فرومی توی هر سایتی که رفتم می بینم که دارن به سالار گیر میدن. واقعا چرا؟
من داشتم یه برنامه می نوشتم (همین الان بگم : بعضی از قسمتهاش را از جاهای دیگه تهیه کردم) تا این موارد رو دیدم اصلا ترسیدم منتشرش کنم.:(

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
تأسف بار است ، به جای اینکه سالار کابلی را تشویق بکنند ، حمایت بکنند ،
دارن اینطوری ....
اونوقت انتظار داریم که بعد بیست سال ، اولین قدرت علمی فرهنگی اقتصادی ... منطقه بشیم .

lahijan_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sama_sally :
باز هم همون بحث همیشگی
بذار یه سوال بکنم:

شما چرا دوست دارید به من گیر بدید؟! مگه من تو صفحه اول سایت فارسی نیوز ننوشتم که فارسی نیوز ترجمه همانند از CuteNews هست؟ همه دنیا میدونن که این CuteNews هست، من همین الانم با Georgi Avramov (نویسنده CuteNews ) همکاری میکنم. این همکاری هم بعد از دعواهایی شد که سر فارسی نیوز راه افتاد. georgi میگفت که تو قانون CuteNews 1.4 رو لغو کردی و من پدرم در اومد تا راضیش کردم که فارسی نیوز نسخه 1.4 کیوت نیوز نیست. بعد از اینکه فهمید که اینطوره... خیلی خوشحال شد و الانم با هم همکاری میکنیم.

اگه قشنگ فروم CuteNews رو نگاه بندازی 5-6 تا تاپیک پیدا میکنی که در مورد فارسی نیوز هست، و اینکه همه منتظرن من نسخه 3.0 رو به زبان انگلیسی بدم بیرون. من دارم رو فارسی نیوز زحمت میکشم چون PHP رو با کد های CuteNews شروع کردم.

امیدوارم راضی شده باشی و دیگه در این مورد به من گیر ندی!

در مورد سایتتون، بله، من به کسی که بهم بی احترامی کنه بی احترامی میکنم. من خیلی مودبانه به شما ایمیل زدم و شما خیلی بد جوابمو دادی و به احمد قول داده بودی که اگه سایت فارسی نیوز روی سرور وب رمز باشه داغونش میکنی. منم این کارو کردم که 1. بفهمی سایت فارسی نیوز رو هیچ کدوم از این سرور هایی نیست که میشناسی. 2. وقتی کسی باهات مودب برخورد میکنه باهاش مودب برخورد کنی 3. بی خودی قول پوچ ندی.

الانم دیدم که دوباره فارسی نیوز رو نصب کردی. خوب دیگه برای من مهم نیست. چون همه کار منو georgi رو میشناسن، پس موفق باشی

اقای سالی اگه دقت کرده باشی من قانون کیوت نیوز رو زیر پا نزاشتم سر جاشه من فقط لوگو رو عوض کردم راستی در این که کیوت نیوز شناخته شده است شکی نیست بعدش هم من بی احترامی نسبت بشما نکردم می خوای اون ایمیلی رو که برات زدم بزارم دیگران نظر بدن اگر دقت کرده باشی سرور وب رمز 24 ساعت صفحه اولش دی فیس شده بود پس بنا بر این من این قدرت رو دارم تمام سایت های روی سرور رو بیارم پایین بعدشم من این کارو برای تفریح انجام دادن من وقت بی خودی برای پایین اوردن سایت فارسی نیوز ندارم ولی همون تور که به احمد قول دادم بهت قول می دم اگه حال داشتم اول اونو بیارم پایین همین امید وارم از ما ناراحتی بدل نگیری ;) ;) ;) ;) ;)

بالا