• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه گوشی خوب تو رنج قیمت 300-350 تومان معرفی کنید

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام دوستان بعد از مدت ها تصمیم گرفتیم یه گوشی خوب بگیریم البته تو رنج قیمت 300-350 تومان دو تا گوشی انتخاب کردم ولی تو انتخاب نهایی موندم لطفا کمک کنید تا انتخاب نهایی رو انجام بدم

1.گوشی Samsung Galaxy Ace S5830

samsung-galaxy-ace-s5830-2.jpg

2. گوشی HTC Wildfire S

htc-wildfire-s-1.jpg

لطفا دلیل انتخابتون رو بگید و یه توضیح مختصر بدید

با تشکر

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
انتظاراتت چیه؟

انتظار خاصی ندارم فقط گوشی سالم باشه یعنی هنگ نکنه کار با هاش راحت باشه سریع باشه صداش خوب باشه اس ام اس راحت باشه موزیک راحت پخش کنه

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
کسی نیست نظری بده این مدیرای انجمن کجان پس ؟؟؟

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
-کیفیت نمایش گالاکسی ایس خوب نیست نسبت به htc و بقیه سامسونگا.
-وایلدفایر اس هنوز روت نشده.میگن با باکس چند نفر تو ایران هستن که انجام میدن ولی مطمئنا به صرف نیست.
-هر دو ambient light sensor ندارن. یعنی نصفه شب بخوای ببینی ساعت چنده نورش دیگه خوابو از سرت میپرونه.بر عکس زیر نور آفتاب خوانایی پایین میاد و باید دستی نورو زیاد کنی.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
-کیفیت نمایش گالاکسی ایس خوب نیست نسبت به htc و بقیه سامسونگا.
-وایلدفایر اس هنوز روت نشده.میگن با باکس چند نفر تو ایران هستن که انجام میدن ولی مطمئنا به صرف نیست.
-هر دو ambient light sensor ندارن. یعنی نصفه شب بخوای ببینی ساعت چنده نورش دیگه خوابو از سرت میپرونه.بر عکس زیر نور آفتاب خوانایی پایین میاد و باید دستی نورو زیاد کنی.

خیلی ممنون دوست عزیز

وایلدفایر اس هنوز روت نشده.میگن با باکس چند نفر تو ایران هستن که انجام میدن ولی مطمئنا به صرف نیست.

این جمله شما رو من نفهمیدم میشه یکم توضیح بدید ؟

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
گوشی معرفی میشه چند ماهی طول میکشه معمولا که روتش ( root ) بیاد.چون روت یه چیزی مثل آنلاک نرم افزاری آیفونه.
اون یه چند نفری هم که موفق به این کار شدن چون ایرانیا خیلی خسیسن عمومیش نکردن.فقط خودشون با مبالغی مثل 40-50 تومن روت میکنن گوشی رو. البته منم شنیدم.دقیق نمیدونم.
اگه کلا روت رو هم متوجه نشدید که چیه :
روت کردن در واقع آنلاک کردن گوشی و دسترسی کامل به فایل های سیستمی هست .
بوسیله روت کردن ما میتونیم از برنامه هایی که نیاز به دسترسی به فایل های اصلی گوشی برای اجرا شدن دارند استفاده کنیم ، میتونیم تم عوض کنیم ، میتونیم فونت عوض کنیم ، میشه فارسی ساز نصب کرد و میتوان از رام های کوک شده استفاده کرد که بعدا بهش اشاره خواهم کرد .
پس همانطور که میبینید روت کردن گوشی کاریست مفید .
( به نقل از موبایلستان )

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
گوشی معرفی میشه چند ماهی طول میکشه معمولا که روتش ( root ) بیاد.چون روت یه چیزی مثل آنلاک نرم افزاری آیفونه.
اون یه چند نفری هم که موفق به این کار شدن چون ایرانیا خیلی خسیسن عمومیش نکردن.فقط خودشون با مبالغی مثل 40-50 تومن روت میکنن گوشی رو. البته منم شنیدم.دقیق نمیدونم.
اگه کلا روت رو هم متوجه نشدید که چیه :

( به نقل از موبایلستان )

ممنون دوست عزیز
حالا با این طریق سامسونگ الان روت شده میشه راحت روش برنامه نصب کرد فارسی ساز اینا ؟

شما کدوم از این دوتا گوشی رو پیشنهاد میکنید ؟

ariastar

Guest
لایک‌ها
0
الان اکسپیرا مینی اومده که 350 تومن قیمتشه که خییلی ارزونتر هم میشه.این گوشی سی پی یو ا گیگاهرتزی داره و صفحه نمایش 3 اینچی خازنی.
اگه بتونی ایکس 10 بگیریکه عالیه.
رزولوش صفحه وایدفایر مناسب نیست و من از خیلیها شنیدم که ایکس 8 سونی اریکسون خیلی بهتره از این گوشی.
سامسونگ هم بجز گالاکسی اس پلاس که الان 530 قیمتشه حد اقل بقیشون گرونتر از چیزی هستن که می ارزن.

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
بله من وایدفایر ( بدون S ) دارم. مثل ariastar عزیز منم به نظرم X8 سونی بهتر باشه. وایلدفایر قشنگه.دوربینش پنجه.باتریش بهتره . یوزر اینترفیس خیلی بهتری داره. خوش دسته ولی cpu اش ضعیفتره.کیفیت رنگ دوربینشم خوب نیست.گرونتره.رزولیشن صفحه و کلا کیفیت صفحش هم از x8 پایینتره. تو دو کفه ی ترازو x8 با ارزش تره.
اما در کل بین اون دو تایی که شما شک داری من سامسونگو پیشنهاد میکنم.یه مقدار رنگ نمایش lcd ش بی کیفیته ولی بقیه چیزاش خیلی خیلی بهتره.مثلا باتری و سی پی یو و جی پی یوش. و بخاطر اندازش هم یه مقدار مردونه تره.وایدفایر اس زیادی کوچیکه.
راستی اگه تهرانی تو علائدین برو قبل خرید یه دور تو همون جایی که سامسونگ گوشیاشو برای نمایش گذاشته گالاکسی ایسو بگیر دستت کیفیت صفحه شو ببین.شاید زیاد هم بد نبود.چون منم فقط شنیدم.ندیدم. htc گوشی برای نمایش نمیذاره ولی ال سی دیاش حرف نداره.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
الان اکسپیرا مینی اومده که 350 تومن قیمتشه که خییلی ارزونتر هم میشه.این گوشی سی پی یو ا گیگاهرتزی داره و صفحه نمایش 3 اینچی خازنی.
اگه بتونی ایکس 10 بگیریکه عالیه.
.

بله تایید میشه !‌
سیپی یوش ٫ ۱ هست
و فیلم برداریش ۷۲۰پی هست که مال وایلفایر vga هست
ولی بلوتوث وایلدفایر ۳ هست ٫ مال XperiaMini دو هست

منتها قیمتش فکر کنم بیشتر از ۳۵۰ بشه ولی ارزشش رو داره به نظر من ;)

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
دوستان این گوشی رو میگن Sony Ericsson Xperia mini pro که به بازار اومده و 350 قیمتش هست ؟

se-xperia-mini-pro.jpg

بالا