- نوشتهها
- 1,586
- لایکها
- 377
6020 گوشی خوبیه از نظر آنتن هم مشکلی نداره ....به نقل از Opera 8.0 :آقا یه دنیا تشکر از اساتید محترم
یه سوال دیگه
6020 برای خرید خوبه یا نه؟
آنتن دهیش خوبه؟
6020 گوشی خوبیه از نظر آنتن هم مشکلی نداره ....به نقل از Opera 8.0 :آقا یه دنیا تشکر از اساتید محترم
یه سوال دیگه
6020 برای خرید خوبه یا نه؟
آنتن دهیش خوبه؟
من یه سوالی برام پیش اومده منظور شما این گوشیه؟:blink: :blink:به نقل از rax :اگه سمبين بودن گوشي ملاك قرار نگيره با 200 تومن ميشه CX75 هم خريد..يكم بزرگتر از اندازه عاديه ولي امكاناتش عاليه..تقريبا يه چيزي تو مايه هاي K600 ولي بجاي MS از SD-MMC استفاده ميكنه....قيمتشم كه 100 تومن از كا600 ارزونتره...
یعنی میشه باهاش فیلم دید؟ یا نمیدونم کارایی که میکنن .مثلا صدای یکی ر. میذارن برای sms و از اینت جور کارها؟ اگه فقط بازی باشه و منشی و کنترل تلویزیون که برای من مهم نیس؟!!!!به نقل از Sony Ericsson!! :امکان نصب برنامه رو از دست می ده به عنوان مثال دیگه روی گوشی منشی نصب نمیشه
بازیهای با کیفیت عالی رو از دست می ده فقط java و...
فایل ان زیپ می کنم اون یه عالمه توش فایل است فکر نکنم اینطوری باشه؟به نقل از desertrose :فايل زيپ شده رو ان زيپ كنيد و بعد روي گوشي بريزين و سپس اينستال كنين ...
نبود کسی؟به نقل از mahiar0 :منشی تلفنی سراغ نداری 6260
یکی خود اونی که گرفتیم گذاشته اما زده توش 6600
سراغ داری لینک می دی؟
بعد دیکشنری فارسی انگلیسی چی؟
قران؟
شاید چون سئوالتون ارتباطی با عنوان تاپیک نداره هنوز جوابی نگرفتید.به نقل از mahiar0 :نبود کسی؟
تو تاپیک دیگه هم همینارو گفتم جوابی ندادندبه نقل از xPlod :شاید چون سئوالتون ارتباطی با عنوان تاپیک نداره هنوز جوابی نگرفتید.