به نقل از alireza_juve :
مرسی دوست من که پیگیر هستی بازم ارزو میکنم زودتر خوب بشی که مایه تیله در انتظارت بیش از این نمونه
6630 که هچ! چون به اون نیم دایره! تهش بدفرم آلرژی دارم // مساله اینه که گوشیای جدیدی که دارن به بازار میان به جیب من نمیخورن! یعنی تا اواخر اردیبهشت که من میخوام گوشی بگیرم به قیمتی نخواهند رسید که پولشو داشته باشم .. از طرفی چون میخوام حتما سیمبین باشه و نوکیا
بهترین گزینه ای که به جیبم بوخوره رو 81-6680 دیدم .. حالا تو نظرت چیه؟ با حدودای 270 تا حداکثر 300 از گوشیای جدید نوکیا چیزی ممکنه دسته ما رو تا اخر ماه بگیره یا همون 6680 ؟
راستش با وجودیکه خودم بدجور تو کف این نوکیا ای 70 موندم ولی احتمالا 6681 رو تا ارتقای بعدی گوشیهای نوکیا حفظ کنم البته اگر شیطون گولم نزنه. اولا به چند دلیل!!! :
1.هنوز برنامه های سیمبین 9 محدوده و گوشیهای جدید تا چند وقت از نظر برنامه محدودیت بیشتری خواهد داشت
2.چند روزقبل به سایت نوکیا سر زدم دیدم آداپتر صدای جدیدش روی 6681 هم نصب میشه با این آداپتر میشه از هدستهای دیگه استفاده کرد و اگر به ایران برسه از نظر کیفیت ام پی تری 6681 در حد ام پی تری پلیرهای خیلی خوب درمیاد
3.کیفیت عکسش در حدی بدی نیست حداقل یک فتوبلاگ دارم که کیفیت عکسهای این گوشی برای اینکار خوب جواب داده. برای عکسهای خانوادگی و مناسبتها هم هیچ موبایلی جوابگو نیست پس این موبایل کفایت میکنه از نظر عکسهای فوری و لحظه ای
4.آنتن دهی 6681 خیلی خوب بوده حالا از گوشیهای جدید خبر ندارم ولی اگر بهتر باشه شاید در مورد اونها جدی تر فکر کنم
5. 6681 آبی گرفتم و خیلی توی دست قشنگه و باهاش حال میکنم (مخصوصا اگر استقلالی باشید خیلی حال میده) چون رنگ آبیش خیلی کم استفاده شده حتی توی گوشیهای برندهای دیگه برای همه هنوز تازگی داره و کلاس خودش رو داره. هنوز هم بعد از چند ماه ازم میپرسند که مدل گوشیم چیه
6. این 6681 از اون گوشیاست که ارزون هم بشه با گوشیهای خیلی گرون برابری میکنه و اکثر کارهای اونها رو انجام میده. اینو مطمئنم مثل 6600 که همین الان تقریبا تمام کارهای پی 910 500 تومانی رو انجام میده. با این تفاوت که 6681 خز نخواهد شد(6680 شاید چون خیلیها دارند میخرند این روزها) ولی 6681 خیلی کمتر توی بازار پخش شده
7.کیفیت بدنه اش خیلی خوب بوده بعد از این همه مدت هیچ خشی نداشته روی صفحه با وجودیکه جلد هم براش نگرفتم. فقط 13 به در گذاشتم توی جلد و بعد یک خش سطحی روش افتاد احتمالا خشش هم به خاطر همون جلده بوده!
8.مسایل مالی و وضعیت خاص ایران! سعی میکنم اینروزها کمتر خرج کنم! اونهم وقتی 6681 خیلی از گوشیهای دیگه چیزی کم نداره
البته یک چیزهایی توی گوشیهای جدید نوکیا هست که توی این نیست و آدم رو وسوسه میکنه مثل:
باطری قویتر. wlan دوربین بهتر صدای بلندگوی بهتر کلید های مخصوص(کلیدهای موسیقی در ان 91 و کیبورد کامل در ایی 70) کیفیت صفحه نمایش بالاتر . هندزفریهای بهتر. و آخر سر همه اینکه با یک نوکیا ای 70 فکر نمیکنم تا 9 ماه کسی روش بشه پز گوشی موبایلشو به شما بده! کافیه کیبردشو باز کنید و بعد اینترت و یک صفحه وب بهش نشون بدید تا از زندگی سیر بشه!
موبایل روزی 14 ساعت توی دست آدمه! حتی از زن گرفتن هم مهمتره! برای همین اگر با موبایل حال میکنی مطمئن باش پولی که بابتش میدی همونقدر هم بهش حال میده! برای همین گوشیهای جدید نوکیا خیلی عالیند ولی اگر محدودیت مالی دارید 6681 چیزی کمتر نداره و همون کارها رو انجام میده! چیزی که اونها دارند بیش از کارایی لذت داشتن یک گوشی مدرنه.