• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه گوشی فانتزی و شیک میخام

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه گوشی فانتزی وشیک میخام که بتونم فیس هاشو عوض کنم رنگ های مختلف
سبک باریک ظریف که راحت تو دست جا بشه تو مایه های قوطی کبریت:happy:

یه گوشی که زیاد نیس بعضی گوشی ها واقعا هر کی میبینی دسشه
قیمتش هم مهم نیس

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامسونگ
SGH-E530
از معدود مدل های سامسونگه که من خوشم اومد - چون بنظر من همیشه گوشی های سامسونگ جزو مزخرف ترین ها بودن ولی مدل های جدیدش ظاهرا متحول شدن !!

این گوشی کیفیت صداشم فوق العاده ست
مخصوصا برای خانم ها دیزاین شده
ظریف و خوش دست و سبکه و جاهایی که شارژر و هندز آزاد! فرو میره ! با یک زائده! خیلی ظریف و بامزه محافظت میشه که مثلا کثیف یا خراب نشه توش
دو تا صفحه نمایش داره که با در تاشو که بسته باشه هم میتونی از اینور!! عکس یا فیلم بگیری
دوربینش خیلی مالی نیست یک مگا پیکسله ولی فلاش LED داره که نورش به طرز عجیبی زیاده !! و گاهی من به عنوان چراق/چراغ؟ قوه ازش استفاده کنم شاید !!
برای عکس گرفتن هم یه سری فریم های بانمک و آماده داره و زوم و کنتراست و .....
بلوتوث هم که دیگه چیز خارق العاده ای نیست و داره
یه چیزای دیگه ای هم مثل محاسبه مقدار کالری و نسبت قد و وزن و مسایل خانمانه ( و UI ...) ! و این ها هم داره
براتون فال هم میگیره :D ! و روز و ماه و سال تولدتو میدی بهت نموداری فالتو ! میگه که این هفته یا این ماه وضعیت روحی/جنسی/هوشیاری ت چطوری یه !:f34r:
امکان شستشوی ظرفا و رختارم احتمالا تو مدل های جدیدترش بزارن بزودی !!
نکته ای که به چشم میاد اینه که مدل هایی که من در کشور عزیزمون! تو جمهوری دیدم از این گوشی مثل اصلش که من دارم نیست و کاملا مشخصه که با اصلیش که براق و شفاف هست رنگ بدنه ش فرق داره و رنگ اش ماته

کلا بد نیست! :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از viki :
سامسونگ
SGH-E530
از معدود مدل های سامسونگه که من خوشم اومد - چون بنظر من همیشه گوشی های سامسونگ جزو مزخرف ترین ها بودن ولی مدل های جدیدش ظاهرا متحول شدن !!

ظریف و خوش دست و سبکه و جاهایی که شارژر و هندز آزاد! فرو میره ! با یک زائده! خیلی ظریف و بامزه محافظت میشه که مثلا کثیف یا خراب نشه توش
دو تا صفحه نمایش داره که با در تاشو که بسته باشه هم میتونی از اینور!! عکس یا فیلم بگیری
دوربینش خیلی مالی نیست یک مگا پیکسله ولی فلاش LED داره که نورش به طرز عجیبی زیاده !! و گاهی من به عنوان چراق/چراغ؟ قوه ازش استفاده کنم شاید !!
یه چیزای دیگه ای هم مثل محاسبه مقدار کالری و نسبت قد و وزن و مسایل خانمانه ( و UI ...) ! و این ها هم داره
براتون فال هم میگیره :D ! و روز و ماه و سال تولدتو میدی بهت نموداری فالتو ! میگه که این هفته یا این ماه وضعیت روحی/جنسی/هوشیاری ت چطوری یه !:f34r:
نکته ای که به چشم میاد اینه که مدل هایی که من در کشور عزیزمون! تو جمهوری دیدم از این گوشی مثل اصلش که من دارم نیست و کاملا مشخصه که با اصلیش که براق و شفاف هست رنگ بدنه ش فرق داره و رنگ اش ماته

هم موافقم هم مخالف! موافق از این جهت که درسته گوشیه ظریف و خوشکلیه البته اندازه قوطی کبریت نیس ولی کلا جالبه .. مخالف از این جهت که من کلا سامسونگ رو آفتی! در صنعت موبایل میدونم که نباید طرفش رفت اصلا .
من فکر میکنم توی گوشیای زیمنس بشه یه مدلی که ایشون مدنظرشون هست رو پیشنهاد کرد که الان تو ذهنم نیست(چون سونی که نمیشه پیشنهاد کرد بخاطر اینکه دست خیلیا هست! و به خواست اصلیه ایشون نمیخوره و نوکیا هم از این جهت که قوطی کبریت! میخوان نمیتونه جوابگو باشه!) .. دوستان اگه میدونن بگن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين گوشي رو اصلا پيشنهاد نمي دم براي خريد ولي بدونيد اندازش تقريبا در حد قوطي كبريته تو بازار ايران هم هست
اينو گفتم فقط جهت آشنائي :
http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.php?phone_id=ff7047

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جدای از ظرافتش آنتن دهی اون هم مسلما مهمه
از بین زیمنس چی رو پیشنهاد میدین
این 6111 که گفتین face هاش عوض هم میشه یعنی رنگ های مختلف

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از viki :
سامسونگ
SGH-E530

گوشی قشنگی بود

آنتن دهیش چطوره

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا کسی نظرنمیده;) :eek: :hmm: :hmm:

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از barbie :
گوشی قشنگی بود

آنتن دهیش چطوره

آنتن دهیش خوبه و من مشکلی نداشتم
:)
زیمنس رو هم اگه گوشی یه ظریف تو مدل هاش با این امکانات پیدا کنی که خب ... نظر شخصیم اینه که بهتر از سامسونگه
که اگه پیدا کردی به منم بگو لطفا
176.gif
36.gif

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نظرتون رو در موردd500 هم بگین

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این مدل های که فکر میکنم نسبت به بقیه ظریف تره اما نمیدونم کیفیتش چطوره و همچنین نمیدونم چه امکاناتی داره

Siemens CL75
Siemens SL65 ESCADA
Siemens SL65
Siemens SF65

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ین مدل گوشی با این مشخصات چطوره¿Siemens SL65 ESCADA - Denim and diamonds
Multi-band capability Tri-band GSM
Network frequency GSM 900 MHz, GSM 1800 MHz, GSM 1900 MHz
Antenna type Internal
Weight 99 g
Volume 78 cm³
Dimensions (LxWxH) 90.2 x 47.6 x 20.9 mm
Materials (housing)
Improved dust, water and shock resistance
Exchangeable CLIPit covers
Shape (form factor) Slider

Camera
Zoom 5x digital zoom
Resolution 640 x 480 (VGA)

Video playback (supported formats) MPEG4, 3GPP, H.263
Video capture (supported formats) 3GPP, MPEG4, H.263
Ringer melodies (supported formats) MIDI, WAV [/COLOR
]
siemensescada_1.jpg

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما به سراغ گوشیهای شرکت موتورولا بروید مانند l7 و v3 و pebel انتخاب خوبی خواهد شد .

بالا