DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
7370 هم خیلی زیباست البته توی دست قشنگتر از عکسه
به نقل از barbie :من یه چیز با کیفیت ولی کوچیک و ظریف میخوام
مي شه درباره اين گوشي خوشگل يه كم اطلاعات بدين.ممنون
این نوکیا ها هم خیلی زشت هستن ! نگیری ها ! این طرحا چیه روشون ! عین این زن بازاری ها می مونن !! حجیم ! و نقش و نگاری !!
به نقل از samanlyric :ضمير "اين" به نوكيا 7360 برميگرده ؟
به نظر من قشنگن و دهاتي هم نيستن ! طرح ها و الگو ها و بافت ها بسيار زيبان و همه از طبيعت الهام گرفته شدن.
نوكيا براي طراحي سري لامور، روي اورده به هنر هاي دستي قديم از جمله ميناكاري و قلم زني :
while craft techniques such as enamelling and etching were adopted to add creative touches to the handsets
موادي هم كه طراحي اين سري استفاده شدن بسيار جالب توجه هستن :
Non-traditional materials including amber, ceramic, turquoise, silk and enamel were used in the development and design process
كهربا، سراميك، سنگ فيروزه، ابريشم و لعاب مينا.
به عنوان مثال اون دكمه ي وسطه 7360 در رنگ كهربايي از جنس كهرباست و در رنگ قهوه اي از جنس فيروزه. اينم رنگ قهوه ايش كه بيشتر مردونه س :
ميشه همين نقش و نگار هاي سنتي رو كه به قول شما دهاتي ها استفاده ميكنن، با تلفيق با مدرنيته ! دوياره احيا كرد. همون طور كه الان ببينيد مانتو ها و روسري هاي توي تهران مد شده كه توي اونها به زيبايي از طرح بته جقه استفاده شده. يا مثلا اين لباس ها رو ببينيد كه يه ايراني توي آمريكا طراحي كرده و با استقبال روبرو شده :
به هر حال همون طور كه گفتم گوشي 7360 امكانات محدودي داره.
به نقل از samanlyric :ضمير "اين" به نوكيا 7360 برميگرده ؟
به نظر من قشنگن و دهاتي هم نيستن ! طرح ها و الگو ها و بافت ها بسيار زيبان و همه از طبيعت الهام گرفته شدن.
نوكيا براي طراحي سري لامور، روي اورده به هنر هاي دستي قديم از جمله ميناكاري و قلم زني :
while craft techniques such as enamelling and etching were adopted to add creative touches to the handsets
موادي هم كه طراحي اين سري استفاده شدن بسيار جالب توجه هستن :
Non-traditional materials including amber, ceramic, turquoise, silk and enamel were used in the development and design process
كهربا، سراميك، سنگ فيروزه، ابريشم و لعاب مينا.
به عنوان مثال اون دكمه ي وسطه 7360 در رنگ كهربايي از جنس كهرباست و در رنگ قهوه اي از جنس فيروزه. اينم رنگ قهوه ايش كه بيشتر مردونه س :
ميشه همين نقش و نگار هاي سنتي رو كه به قول شما دهاتي ها استفاده ميكنن، با تلفيق با مدرنيته ! دوياره احيا كرد. همون طور كه الان ببينيد مانتو ها و روسري هاي توي تهران مد شده كه توي اونها به زيبايي از طرح بته جقه استفاده شده. يا مثلا اين لباس ها رو ببينيد كه يه ايراني توي آمريكا طراحي كرده و با استقبال روبرو شده :
به هر حال همون طور كه گفتم گوشي 7360 امكانات محدودي داره.
به نقل از alireza_juve :اقا پستت باحال و جالب بود .. مرسی..
به نقل از first saeed :البته طراح این لباس ها هم که می دونید کیه ؟
پسر مسعود بهنود خبر نگار معروف !!
به نقل از viki :شما از طرفداران نوکیا بودی ؟ :happy:
راست میگی؟ از باباش آدم تره پس !!البته طراح این لباس ها هم که می دونید کیه ؟
پسر مسعود بهنود خبر نگار معروف !!
گوشی با خصوصیاتی که من میخوام هست که در ایران نباشه??