• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه گوشی فانتزی و شیک میخام

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
7370 هم خیلی زیباست البته توی دست قشنگتر از عکسه
nokia-7370-00.jpg

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6600 :D

----------------

اون گوشي e530 سامسونگ كه پيشنهاد دادن دوستان، خيلي به نظرم مناسب مياد. سامسونگ جديدا داره كارش درست ميشه. مخصوصا يه گوشي ارزون قيمت 3G هم به زودي به بازار ميده كه باريكترين گوشي هاي دنيا هم هست. (Z150)

متخصصين در مورد E530 نوشتن :

Samsung E530 is a modern phone, which belongs to the best phones that you may put in your purse. The phone inspired almost every woman to whom we showed it during the testing with its pragmatic and eye-catching appearance. I really can't think out any important limitations of this phone. So, if you are looking for a stylish phone, full of modern functions, this is the right choice

----------------

از نوكيا سري لامور 7360 ميتونه پيشنهاد خوبي باشه. البته اين مدل، Face ش عوض نميشه و اندازه قوطي كبريت هم نيست ! امكانات بالايي هم نداره. فقط محض زيبايي و شيكي پيشنهاد ميدم. Stylish !

7360 :

nokia_7360_i00.jpg

nokia_7360_i01.jpg

قيمتش هم كه گفتين مهم نيست، به هر حال اين مدل حدود 240 تومن هست. من خودم تا مرز خريدن اين گوشي رفتم ولي اينقدر بهم گفتن اين دخترونه س نخر، منم پشيمون شدم !

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه درباره اين گوشي خوشگل يه كم اطلاعات بدين.ممنون

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از barbie :
من یه چیز با کیفیت ولی کوچیک و ظریف میخوام

واه ! :rolleyes:
ببینم گوشی یو میخوای دو روز دستت بگیری بعد عوض کنی یا از اینایی هستی که یه گوشی بگیرن دیگه همون و لاغیر ؟

این نوکیا ها هم خیلی زشت هستن ! نگیری ها ! این طرحا چیه روشون
download.aspx
! عین این زن بازاری ها می مونن !! حجیم ! و نقش و نگاری !! :D

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه درباره اين گوشي خوشگل يه كم اطلاعات بدين.ممنون

ضمير "اين" به نوكيا 7360 برميگرده ؟

این نوکیا ها هم خیلی زشت هستن ! نگیری ها ! این طرحا چیه روشون ! عین این زن بازاری ها می مونن !! حجیم ! و نقش و نگاری !!

n7360_main1.jpg

به نظر من قشنگن و دهاتي هم نيستن ! طرح ها و الگو ها و بافت ها بسيار زيبان و همه از طبيعت الهام گرفته شدن.
نوكيا براي طراحي سري لامور، روي اورده به هنر هاي دستي قديم از جمله ميناكاري و قلم زني :

while craft techniques such as enamelling and etching were adopted to add creative touches to the handsets

موادي هم كه طراحي اين سري استفاده شدن بسيار جالب توجه هستن :

Non-traditional materials including amber, ceramic, turquoise, silk and enamel were used in the development and design process

كهربا، سراميك، سنگ فيروزه، ابريشم و لعاب مينا.
به عنوان مثال اون دكمه ي وسطه 7360 در رنگ كهربايي از جنس كهرباست و در رنگ قهوه اي از جنس فيروزه. اينم رنگ قهوه ايش كه بيشتر مردونه س :

nokia_7360_p00.jpg

nokia_7360_p01.jpg

200x150.jpg

ميشه همين نقش و نگار هاي سنتي رو كه به قول شما دهاتي ها استفاده ميكنن، با تلفيق با مدرنيته ! دوياره احيا كرد. همون طور كه الان ببينيد مانتو ها و روسري هاي توي تهران مد شده كه توي اونها به زيبايي از طرح بته جقه استفاده شده. يا مثلا اين لباس ها رو ببينيد كه يه ايراني توي آمريكا طراحي كرده و با استقبال روبرو شده :

1.jpg

2.jpg

به هر حال همون طور كه گفتم گوشي 7360 امكانات محدودي داره.

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samanlyric :

n7360_main1.jpg

به نظر من قشنگن و دهاتي هم نيستن ! طرح ها و الگو ها و بافت ها بسيار زيبان و همه از طبيعت الهام گرفته شدن.
نوكيا براي طراحي سري لامور، روي اورده به هنر هاي دستي قديم از جمله ميناكاري و قلم زني :

while craft techniques such as enamelling and etching were adopted to add creative touches to the handsets

Non-traditional materials including amber, ceramic, turquoise, silk and enamel were used in the development and design process

به عنوان مثال اون دكمه ي وسطه 7360 در رنگ كهربايي از جنس كهرباست و در رنگ قهوه اي از جنس فيروزه. اينم رنگ قهوه ايش كه بيشتر مردونه س :

nokia_7360_p00.jpg

nokia_7360_p01.jpg

200x150.jpg

ميشه همين نقش و نگار هاي سنتي رو كه به قول شما دهاتي ها استفاده ميكنن، با تلفيق با مدرنيته ! دوياره احيا كرد. همون طور كه الان ببينيد مانتو ها و روسري هاي توي تهران مد شده كه توي اونها به زيبايي از طرح بته جقه استفاده شده. يا مثلا اين لباس ها رو ببينيد كه يه ايراني توي آمريكا طراحي كرده و با استقبال روبرو شده :

1.jpg

2.jpg

پزوو!
wind11.gif

cry2.gif

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي ساژم هم قراره يه گوشي سري Fashion با امكانات بالا بده كه به نظر من خيلي گوشي خوبي از آب در مياد و خيلي ها منتظرشن. مخلوطي از يه Fashion Phone و Music Phone:

sagem-my700x_00.jpg

my700Xr.png

ببخشيد عكس بهتري ازش هنوز منتشر نشده.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :

n7360_main1.jpg

nokia_7360_p00.jpg

nokia_7360_p01.jpg

200x150.jpg

1.jpg

2.jpg

اقا پستت باحال و جالب بود .. مرسی..

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
البته طراح این لباس ها هم که می دونید کیه ؟

پسر مسعود بهنود خبر نگار معروف !!

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
اقا پستت باحال و جالب بود .. مرسی..

شما از طرفداران نوکیا بودی ؟ :rolleyes: :happy:

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از first saeed :

؟؟؟ جدی ؟
download.aspx

اطلاعات بیشتری هم داری ؟
169.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
طرحهای ایرانی؟ چه جالب! میخوان مشتری ایرانی جلب کنن؟ خارجی ها خوششون میاد؟

راست میگی؟ از باباش آدم تره پس !!

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوشی قشنگیه
بازم بگین

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از نوکیا یا سونی ارکسون یا موترولا نمیدونین چه گوشی جدیدی که من میخوام داره وارده بازار میشه

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گوشی با خصوصیاتی که من میخوام هست که در ایران نباشه??

چون نمیخوام گوشی رو از ایران بخرم

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی با خصوصیاتی که من میخوام هست که در ایران نباشه??

تا اونجايي كه من ميدونم تمام مدل هاي اكثر برند ها تو ايران هست.البته بعضي ها استثنا هستن. مثلا پانوسونيك به دليل تحريم ايران از سوي آمريكا، گوشي هاش ديگه وارد ايران نميشه. بله ميدونم پانوسونيك آمريكايي نيست و محصولات ديگه ش هم فراوونه تو ايران. اما اين يكي گويا اينطوري هست... البته من اينو از چند نفر شنيدم كه شايد اشتباه گفته باشن ...

بعد هم گويا شما از من هم ايده آل گرا تر هستي ! يه گوشي بگير ديگه! تو دنيا هيچ چيز كامل نيست !!
شما چطوري ميخواي شوهر كني ؟!

بالا