• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

GOLLUM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
با این عکسهایی که بچه ها گذاشتند بنده هم طرفدار هلند میشم
sheikhHessam.gif

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
من از سال 1994 طرفدار ایتالیام اونم شدید. ولی واقع بین هستم و کاملا به تیم های دیگه احترام میزارم . ( غیر از بلژیک و یونان )

امید ها 3 تا هستن . ترتیب خاصی نداره . اسپانیا . آلمان . هلند . _ انگلیس هم بدون کاپلو کارش ساخته س. پرتغال هم که دفاع جالبی نداره. دوتا تیم هستن که دوست دارم تو بازیا کامل ببنیم چی تو چنته دارن . یکی ایتالیاس و یکی فرانسه.

اصلا قابل پیش بینی نیست. کی فکر میکرد ایتالیا 2006 اینطوری آلمان رو پس بزنه و قهرمان شه. مثل جام ملت ها ی آسیا نیست که ـابلو بشه پیش بینی کرد که ژاپن اول میشه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دل بوسکه اگه ترکیب تمام بارسایی بچینه اسپانیا 99 درصد قهرمان میشه :D

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
قهرمانی 100 در صد ماله اسپانیا هست

همگی برای دومی یا کمتر بجنگید !

محسن جان اینو خوب اومدی :
تصور کنید خط هافبک بوسکت ، ژاوی ، اینیستا که با آلونسو ، فابرگاس و داوید سیلوا هم تقویت بشه کی جلودارشه ؟

بازی ها از چندم شروع میشه؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با توجه به اینکه تو این جور مسابقات ، بنده طرفدار هر تیمی که بودم اون تیم قهرمان شده ، باید خوووب فکر کنم ببینم که می خوام طرفدار کدوم تیم باشم 14.gif

ولی خب! تحت هر شرایطی ایتالیا رو دوست دارم !

جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ یا یورو ۲۰۱۲ در تاریخ ۸ ژوئن تا ۱ جولای سال ۲۰۱۲ و در کشورهای لهستان و اوکراین برگزار خواهد شد.

این سومین دوره از مسابقات یورو است که بطور مشترک توسط دو کشور میزبانی می‌شوند.پیش از آن در جام ملت‌های اروپا ۲۰۰۰ (بلژیک و هلند) و جام ملت‌های اروپا ۲۰۰۸ (اتریش و سوئیس) میزبان بطور مشترک از دو کشور بود. در مجموع ۱۶ تیم در این دوره حضور خواهند داشت. لهستان و اوکراین به‌عنوان میزبان در مسابقات حضور خواهند داشت؛ ۱۴ تیم باقی‌مانده در بازی‌های مقدماتی انتخاب شده اند.اکثر کارشناسان معتقدنداسپانیا،قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی،از بخت بیشتری برای قهرمانی برحوردار است.

جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ - ویکی‌پدیا

UEFA Euro 2012 - Wikipedia, the free encyclopedia

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من که بی شک و تردید منتظر مواجه شدن با همچین صحنه هائی هستم : :rolleyes:

47229020111262800.jpg

Viva l'Italia

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
قهرمانی مال اسپانیاس .ایتالیا تو نیمه میخوره آلمان حذف میشه.اسپانیا هم هلند رو میزنه. فینال هم اسپانیا و آلمان

Last edited:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من که بی شک و تردید منتظر مواجه شدن با همچین صحنه هائی هستم : :rolleyes:

عزیزم بیدار شو! داری کابوس می بینی!
comfort.gif

قهرمانی مال اسپانیاس . ایتالیا هم مطمئنم به فینال نمیرسه دوست دارم فرانسه هم بخوره ایتالیا تا انتقام فینال 2006 رو بگیره و برسه نیمه نهایی :D تو نیمه میخوره آلمان حذف میشه.اسپانیا هم هلند رو میزنه. فینال هم اسپانیا و آلمان :p
اگه درست از آب درومد تعجب نکنین یه دونه اختاپوس خریدم برام بازی ها رو پیش بینی کنه !!! :thumbsup:
هروقت فرانسه از گروهش اومد بالا میشینیم در مورد اینکه به کی بخوره بحث می کنیم!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
داوران يورو ...

grande.jpg

تيم هاي داوري از مليتهاي مختلف ...

dav.gif

Carlos Velasco Carballo هم از اسپانيا هست ولي عكسش بالا نيست ، چه بهتر !

carlos-velasco.jpg

.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
به نظرم این تورنومنت میتونه آبروی رفته ی آبی ها رو برگردونه !
فرانسه یکی از جوون ترین ترکیب ها رو داره به همراه بازیکنآی با تجربه ی هیجان انگیز، دو تا بازیکن بالای 30 سالِ ترکیبش: آلو دیارا هست و پاتریس اورا !
پارسال تو مرحله ی مقدماتی یورو میانگین سنی تیمش حدود 23 سال بود :|

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من تو این یورو حذب باد ام و بین 4 تیم اسپانیا آلمان پرتغال و فرانسه هر کدوم قهرمان بشن خوشحال میشم.
ولی خوب اولویت هام به ترتیب اسپانیا با دز بارسایی کم،پرتغال،اسپانیا با دز بارسایی متوسط،آلمان و در آخر فرانسه هست.
البته با توجه به بازیهایی که از پرتغال دیدم بعیده حتی از گروهش بیاد بالا.مگه اینکه رونالدو خیلی دیگه سوپرمن بشه!!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اين دوستاني كه انقد پيش بينيشون خوبه، يادمه كه فينال رئال- بارسلونا رو هم پيش بيني كرده بودند. بيخيال بابا. آخر ديدي مثل ٢٠٠٤ يونان قهرمان شد و اين گنده ها له شدند. البته شانس لهستان هم كم نيست دي:

f0rdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
شانس اول قهرمانی از نظر من
Germany-Euro-2012-Team-Wallpaper.jpg

بعد از اونم
netherlands_7_1024x768.jpg

فک نکنم اسپانیا بتونه مثل دفعه های قبل خوب بازی کنه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
فوتباله و هزار تا اتفاق از پیش تعیین نشده ؛ وقتی بازی ها تک حذفیه اصلآ نمیشه حدس زد کدوم تیم برنده ی مسابقه میشه ، مخصوصآ وقتی همه ی تیما اروپایی هستن و دارای کلاس خاص خودشون .
من با اینکه خیلی امیدم کمه ولی میدونم که انگلیس بهترین ها رو در اختیار داره و می تونه بدرخشه .

ولی حدس میزنم چهار تیم نیمه نهایی اینا باشن : انگلیس - ایتالیا - آلمان - هلند ( البته فقط حدسه و بر پایه ی احساسات )
اگر هم قرار باشه تیمی به عنوان پدیده شناخته بشه ، اون تیم می تونه کرواسی باشه که اسپانیا رو حذف کرده :دی

بالا