دوستان حتما بخونید با "مدیا اد" کار نکنید !
من هم تبلیغ از سایت مدیا اد برای سایت هام گرفتم هم تبلیغ دادم.
تبلیغ گیرنده : یه مدت زیادی تو این سایت هزینه کردم و مقدار زیادی کلیک ازشون گرفتم. بعد حدود 4 ماه آنالایتیکم رو چک کردم. دیدم مقدار سشن (کاربر واقعی) بسیار پایین هست (حدود 30%) و زمان ماندن کاربر در سایت زیر 30 ثانیه ! بهشون اعتراض کردم و گفتم کمپین رو باید روزانه 200 تومان هزینه کنید تا یک نفر بگذاریم کمپین رو براتون مدیریت کنه ! پشتیبانی بسیار بسیار ضعیف. مدت 2 ماه اعتراض جواب نمیدن بازگشت پول جواب نمیدن مدیر پشت پرسنلشون رو میگیره و ... . اما همین وضعیت در یکتا نت : سشن ها 78% بودند. زمان ماندن کاربر در سایت 1.37 ثانیه بود. اونقدر برنامه نویسی خوب و یشرفته ای دارند که شما حتی میتونی تو سایت خودشن ببینی که چه سایت هایی ctr بالاتری دارن و چه سایت هایی سشن بیشتری بهتون میدن. میتونی مشخص کنی که تبلیغت در چه سایت هایی نمایش بده یا چه سایت هایی نمایش نده. اصلا قابل قیاس باهم نیستند !
جدیدا دوباره مدیا اد بهم زنگ زد و تمام افتخار و بزرگیش اینه که داره با ورزش 3 کار میکنه !
تبلیغ گیرنده : اولش مدیا اد میاد یک مقدار هزینه خوب بهت برات میشماره و به مدت کم میکنه هم هزینه کیلک هم تعداد کلیک بازم خوب نیست. بازم یکتانت آمار دقیق و حساب شده میده که خیلی قابل اتکا تر هست.
یه مدت هم روی صباویژن رفتم بد نبود (خیلی از مدیا اد بهتره) ولی ترجیح دادم روی یکتا بمونم.
تالار