• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکم اطلاعات درباره ی دانشگاه جهرم میخوام. بچه های گل جهرم بیان داخل

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دانشگاه دولتی جهرم . رشته ی مترجمی زبان

arash-behboodi

Registered User
لایک‌ها
10
عزیز وحید و پوریا و یکی دوتا از بچه های دیگه از جهرم هستند برو تو بازارچه موبایل پیداشون میکنی

Sent from my LG Optimus G Pro using Tapatalk2

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
تشکر از دوستانی که تا الان به بنده اطلاعات مفیدی دادن

blake

Registered User
لایک‌ها
531
داداش بگو یه ترم بره جهرم بخونه و تو طول همون ترم کارای انتقالیش رو انجام بده و بره شهره خودشون
پرونده سازی و اینا یکم دردسر داره ولی می ارزه
البته حتما باید یه ترم جهرم رو بگذرونه
بدرود

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
داداش بگو یه ترم بره جهرم بخونه و تو طول همون ترم کارای انتقالیش رو انجام بده و بره شهره خودشون
پرونده سازی و اینا یکم دردسر داره ولی می ارزه
البته حتما باید یه ترم جهرم رو بگذرونه
بدرود

آره داداش منم همینو بهش گفتم. دمت گرم که وقت گذاشتی عزیز

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
از دوستانی که اطلاعات دادن و راهنماییم کردن کمال تشکر رو دارم

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
دوستانی که همینجوری پست میذارن یکم توجه کنن که تا چیزی رو ندیدن نظر بیخود ندن. اینو واسه اینکه خودم جهرمیم نمیگم. بی احترامی و سو نظری که شما دارین ممکنه کلا به ذهن یه نفر که اسم جهرم به گوشش نخورده جهت نادرست بده. هرچیزی استحقاق خندیدن و بیهوده گویی رو نداره. و هر قوم و فرهنگی جای خودش محترمه و هیچکس حق احانت به مردمی رو نداره.
بگذریم. والا دانشگاه جهرم دانشگاه خوبیه خودم مهندسی مکانیکم رو تو شهر خودم خوندم. کلا راضی بودم. سیستم اداری و مدیریتی خوبی داره. و البته غذا و بعضا خوابگاههای بسیار خوبی هم داره( نسبت به بقیه دانشگاه های حتی معروف). و از نظر امکانات و اساتید و غیره هم خوبه. امکاناتش که خوبه ولی عالی نیست. میشه گفت کافیه. و اساتیدش هم درمورد درس های تخصصی عالین و اغلب از دانشگاه شیراز روزانه با ماشین دانشگاه میارنشون واساتید عمومی هم خوبن و از اطلاعات علمی خوبی برخوردارن. در کل کاملا در سطح داشگاه های مراکز استان هست.

Sent from my iPad using Tapatalk

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوستانی که همینجوری پست میذارن یکم توجه کنن که تا چیزی رو ندیدن نظر بیخود ندن. اینو واسه اینکه خودم جهرمیم نمیگم. بی احترامی و سو نظری که شما دارین ممکنه کلا به ذهن یه نفر که اسم جهرم به گوشش نخورده جهت نادرست بده. هرچیزی استحقاق خندیدن و بیهوده گویی رو نداره. و هر قوم و فرهنگی جای خودش محترمه و هیچکس حق احانت به مردمی رو نداره.
بگذریم. والا دانشگاه جهرم دانشگاه خوبیه خودم مهندسی مکانیکم رو تو شهر خودم خوندم. کلا راضی بودم. سیستم اداری و مدیریتی خوبی داره. و البته غذا و بعضا خوابگاههای بسیار خوبی هم داره( نسبت به بقیه دانشگاه های حتی معروف). و از نظر امکانات و اساتید و غیره هم خوبه. امکاناتش که خوبه ولی عالی نیست. میشه گفت کافیه. و اساتیدش هم درمورد درس های تخصصی عالین و اغلب از دانشگاه شیراز روزانه با ماشین دانشگاه میارنشون واساتید عمومی هم خوبن و از اطلاعات علمی خوبی برخوردارن. در کل کاملا در سطح داشگاه های مراکز استان هست.

Sent from my iPad using Tapatalk

دمت گرم داداش :) پ.خ رو چک کن عزیز

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
احمدجان اطلاعات خیلی خوبی بهم داد.

بالا