• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی اومده با این شماره تهدیدم کرده مطلب پربازدیدتو حذف کن وگرنه شکایت میکنم !!

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی اومده با شماره 09381970777 میگه من یکی از مسوولین هستم . مطلبتو پاک کن وگرنه سرورهای سایتتو برای همیشه خاموش می کنیم (دقیقا عین جمله اشه) . مطلب من بالای یک ملیون بازدید داره . ادرس مطلب پربازدیدمم اینه http://www.cooldownload.ir/post/1181

من حرف زدم باهاش گفت پاک کن از مسولین هستیم ولی مسول با موبایل خودش نمیزنگه . از شماره ثابت شرکت زنگ میزنن . از سایت ساماندهی هیچ اخطاری برام نیومده.

مگر نه این که موردی باشه مرجع اونا هستن و باید اخطار بدن.

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟ گیجم نمی دونم چکار کنم.
با روابط عمومی اون سریال (تلگرام رسمیشون) تماس گرفتم گفت این شماره از ما نیست. ولی فرداش گفت که آره از ما است. من رقیب یا بهتره بگم دشمن هم دارم ، شاید اونا کاری کردن.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یکی اومده با شماره 09381970777 میگه من یکی از مسوولین هستم . مطلبتو پاک کن وگرنه سرورهای سایتتو برای همیشه خاموش می کنیم (دقیقا عین جمله اشه) . مطلب من بالای یک ملیون بازدید داره . ادرس مطلب پربازدیدمم اینه http://www.cooldownload.ir/post/1181

من حرف زدم باهاش گفت پاک کن از مسولین هستیم ولی مسول با موبایل خودش نمیزنگه . از شماره ثابت شرکت زنگ میزنن . از سایت ساماندهی هیچ اخطاری برام نیومده.

با روابط عمومی اون سریال (تلگرام رسمیشون) تماس گرفتم گفت این شماره از ما نیست. ولی فرداش گفت که آره از ما است. من رقیب یا بهتره بگم دشمن هم دارم ، شاید اونا کاری کردن.
بهتره که پاک کنی وگرنه دادگاه در انتظارته;)

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481

در اینکه مطلب شما ناقض کپی رایت هستش و غیرقانونی و قابل پیگرد که هیچ شکی نیست دوست عزیز، اما اینکه این بابا واقعا کاره ای هستش یا رقیبتونه خدا میدونه !

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در اینکه مطلب شما ناقض کپی رایت هستش و غیرقانونی و قابل پیگرد که هیچ شکی نیست دوست عزیز، اما اینکه این بابا واقعا کاره ای هستش یا رقیبتونه خدا میدونه !
همه سایت ها گذاشتن. تو ایران که کپی رایت نداریم

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
عجب استدلالی !!
برای محصولات خارجی نداریم (رعایت نمیکنیم) اما این داره تو ایران تولید و پخش میشه، از لحاظ قضایی قابل پیگرده، حالا اینکه سایت های دیگه چیکار میکنن رو نمیدونم، شما بهش بگو اگر بگه که مسئول کجاست و اسم و فامیلش چیه و شماره ثابتش چیه پاک میکنی و گرنه خیر.
هرچند که در کل کار شما اخلاقا و قانونا خلافه دوست عزیز.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
داریم عزیز منتها چون ناقضین کپی رایت مثلا این سریال یکی دوتا نیست کاری از دستشون بر نمیاد .
اون یارو هم احتمالا یا رقیب بوده یا رقیب بوده :D
هیچکس نمیتونه سایتی رو خاموش کنه الی ساماندهی که اخطاری دریافت نکردی . ولی محض احتیاط بک اپ روزانه بگیر

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
سایت دوستی ها و استاروی و غیره همگی از سایت یا لینک تهران موزیک کپی و استفاده میکنند و چون اطلاعات دامین کام و نت واقعی نیستن نمیتونن کاری بکنن ولی شما دامین ای ار داری و میتونن حتی ادرست رو هم پیدا کنند.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مطلبتو پاک کن وگرنه سرورهای سایتتو برای همیشه خاموش می کنیم (دقیقا عین جمله اشه) .
کار یه بچه 17-18 ساله است وگرنه حداقل باید میفهمید این سایت رو رزبلاگه
سرورتو خاموش میکنم :دی

ولی کلا دامنه ای ار رو پیشنهاد نمیدم!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
شما که الان اینجا مطلب میزنین و کلا کانکت می شین به نت کل اطلاعاتتون در اختیار فتاست
ادرس اسم تلفن کدملی تلفنی که باهاش کانکت شدین موقعیت و محل دقیق کانکت شدن فایلهایی که دریافت و ارسال می کنید و ....
فکر می کنین دامین اسم شما نباشه نمیشه کاری کرد ...

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
این تماس قطعاً از طرف فتا یا ... نبوده ولی هرجا میبینم کپی رایت رعایت نمیشه واقعا تاسف میخورم
به قول معروف : مسئولین نمیخوان رسیدگی کنن ... ؟!
یکی از دوستان زحمت میکشید نرم افزار تولید میکرد یه آقای نیمه محترم هم میومد برمیداشت رایگان در اختیار عموم میذاشت و زحمات این بنده خدا هم هدر میرفت

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
اینکه شماره مال فتا و اینجو چیزا نیست شکی نیست
ولی کلا کار شما غیر اخلاق غیر شرعی و ....
فیلمی که هم اکنون در حال ساخته شدن و درامدش از راه فروشش هست
ثانیا مطمئن باشید ازتون شکایت میکنن خود سازندگان فیلم
مراحل قضایی کلا طولانی هست اما بلاخره زمانش فرا میرسه:D

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
آقایان از دوران قهوه تلخ و یا شاید قبل تر از اون تا به امروز...
سایت های زیادی هستن که محصولات فارسی رو به راحتی توی وب سایت هاشون قرار میدن ، تا به امروز هم به سلامت کامل به فعالیتشون ادامه دادن
فقط کافیه گوگل کنید : دانلود سریال شهرزاد

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان

عزيز من تو سازمان زندان كار كردم
اين پستت زنداني داره حد اقل ٦ ماه به علاوه جريمه نقدي. كپي رايت برا محصولات خارجيه نه ايراني. هم سرورو ميتونن ببندن هم از ضرر و زيان شكايت كنند هم زندان ميري. قوانين كپي رايت رو بخون

Sent from my iPhone using Tapatalk

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
شما که الان اینجا مطلب میزنین و کلا کانکت می شین به نت کل اطلاعاتتون در اختیار فتاست
ادرس اسم تلفن کدملی تلفنی که باهاش کانکت شدین موقعیت و محل دقیق کانکت شدن فایلهایی که دریافت و ارسال می کنید و ....
فکر می کنین دامین اسم شما نباشه نمیشه کاری کرد ...
فتاست ، CIA که نیست !
این اطلاعاتی که میگید از نظر فنی امکان پذیر هست ، اما کارمندهای فتا گشاد تر اون هستن که بخوان اینکارها رو انجام بدن ، بعدش هم گرفتن اینجور اطلاعات نامه بازی زیاده داره و زمان بر هست (مسئله امنیت ملی که نیست ، برای یک سایت دانلود موزیک یا فیلم ارزش این کارها رو نداره )
فتا نهایت کاری که میکنه ، اطلاعات دامین رو هویز میگیره ، اگر اطلاعات درست بود ، به طرف زنگ میزنن ، میارنش یکم میترسوننش و پلیس بازی درمیارن ، بعدش بسته به سابقه اش و اینکه چیکار کرده یک جریمه اش میکنن یا میفرستنش دادگاه.

پ.ن: تو اینترنت ایران تا میتونید هویت تون رو مخفی نگه دارید ، تا جای امکان اطلاعات غلط بدید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اول کاری که بکن اینه که اددش کن . ببین تو تلگرام و واتس و .... هست یا نه . عکسشو گذاشته باشه و غیره می تونی ببینی تقریبا کیه . بعد 30 تومن میگیرم میگم شماره مال کیه :D . احتمالا از سایتهای رقیب .

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان
فتاست ، CIA که نیست !
این اطلاعاتی که میگید از نظر فنی امکان پذیر هست ، اما کارمندهای فتا گشاد تر اون هستن که بخوان اینکارها رو انجام بدن ، بعدش هم گرفتن اینجور اطلاعات نامه بازی زیاده داره و زمان بر هست (مسئله امنیت ملی که نیست ، برای یک سایت دانلود موزیک یا فیلم ارزش این کارها رو نداره )
فتا نهایت کاری که میکنه ، اطلاعات دامین رو هویز میگیره ، اگر اطلاعات درست بود ، به طرف زنگ میزنن ، میارنش یکم میترسوننش و پلیس بازی درمیارن ، بعدش بسته به سابقه اش و اینکه چیکار کرده یک جریمه اش میکنن یا میفرستنش دادگاه.

پ.ن: تو اینترنت ایران تا میتونید هویت تون رو مخفی نگه دارید ، تا جای امکان اطلاعات غلط بدید.
جناب وقتي اطلاعات نداريد چرا از خودتون درمياريد.
كلا اي پي تون هويتتون رو نشون ميده مگه اينكه وي پي ان بزنيد.
اگر هم بري شكايت كني كمتر از ٢ ٣ روز جوابش مياد.
فتا كاري نميكنه
حكم رو دادگاه صادر ميكنه
شاكي خصوصي فرق داره

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
فتاست ، CIA که نیست !

نیازی به CIA نیست
شما یک رفیق داخل سرویس دهندگان اینترنت داشته باشی همه این اطلاعات رو به شما میده
فقط کافیه ip فرد رو بدی یا شمارشو اگر از اون سرویس دهنده گرفته باشه یک سرچ ساده همه چیزو می کشه بیرون
اتفاقا برادر اینها قدرت اینترنت رو از من و شما بهتر متوجه هستن و خیلی برای این چیزها هزینه سنگین کردن که فردا یه عده نخان براشون توی فضای مجازی شاخ و شانه بکشن
برای سایت گرگر 160 میلیارد هزینه کردن
کافیه 5 میلیون بدن یک برنامه نویس همه اینها رو براشون کد بکنه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
جناب وقتي اطلاعات نداريد چرا از خودتون درمياريد.
كلا اي پي تون هويتتون رو نشون ميده مگه اينكه وي پي ان بزنيد.
اگر هم بري شكايت كني كمتر از ٢ ٣ روز جوابش مياد.
فتا كاري نميكنه
حكم رو دادگاه صادر ميكنه
شاكي خصوصي فرق داره
نیازی به CIA نیست
شما یک رفیق داخل سرویس دهندگان اینترنت داشته باشی همه این اطلاعات رو به شما میده
فقط کافیه ip فرد رو بدی یا شمارشو اگر از اون سرویس دهنده گرفته باشه یک سرچ ساده همه چیزو می کشه بیرون
اتفاقا برادر اینها قدرت اینترنت رو از من و شما بهتر متوجه هستن و خیلی برای این چیزها هزینه سنگین کردن که فردا یه عده نخان براشون توی فضای مجازی شاخ و شانه بکشن
برای سایت گورگور 160 میلیارد هزینه کردن
کافیه 5 میلیون بدن یک برنامه نویس همه اینها رو براشون کد بکنه
من کاری ندارم که فتا توانایی این رو داره که چه غلطی بکنه یا نکنه ، مسئله ضرورت یا اهمیت اون کار هست ، اون ها فقط میخوان هر ازگاهی چند نفری رو بگیرن و بگن ما اینکارها رو کردیم و برای بالاترهاشون پاچه خواری کنن.
دوم اینکه نظری که من دادم در مورد شاکی خصوصی نبود ، من صرفا در مورد نحوه کار پلیس فتا نظر دادم ، اون هم در جواب اینکه گفته بودید که قتا آمار همه رو داره .
و اینکه من میدونم IP چی هست و چطور کار میکنه ، در ضمن الان همه ISP ها IP اشتراکی دارن ، پیدا کردن ، اطلاعات اونقدرها ساده نیست ، باید زمان دقیق اتصال رو داشته باشید.

بالا