cinohee
Registered User
- نوشتهها
- 122
- لایکها
- 49
دوست عزيزمن کاری ندارم که فتا توانایی این رو داره که چه غلطی بکنه یا نکنه ، مسئله ضرورت یا اهمیت اون کار هست ، اون ها فقط میخوان هر ازگاهی چند نفری رو بگیرن و بگن ما اینکارها رو کردیم و برای بالاترهاشون پاچه خواری کنن.
دوم اینکه نظری که من دادم در مورد شاکی خصوصی نبود ، من صرفا در مورد نحوه کار پلیس فتا نظر دادم ، اون هم در جواب اینکه گفته بودید که قتا آمار همه رو داره .
و اینکه من میدونم IP چی هست و چطور کار میکنه ، در ضمن الان همه ISP ها IP اشتراکی دارن ، پیدا کردن ، اطلاعات اونقدرها ساده نیست ، باید زمان دقیق اتصال رو داشته باشید.
از كساني كه هاست و سرور و امكانات وب مستري دارن بپرسيد
همه ما ها يك بار گذرمون به فتا خورده
درسته ايپي اشتراكيه اما اي اس پي دقيا ميدونه ساعت ٢ بعد از ظهر كدوم اي پي كه مال كدام مشترك است به كجا وصل شده و چه اطلاعاتي رو ارسال كرده.
در مورد قانون كپي رايت من موسسه نشر ديجيتال دارم و قانون كپي رايت را ميدانم.
اگه شهرزاد از اين بلاگ شكايت كند. اول از همه رز بلاگ ان را مي بندد. فكر كنم حتي خود ما هم ادرس را محتويات مجرمانه به رز بلاگ بفرستيم بلاگ را مصدود كند.
در هر حال بايد قوانين كپي رايت ايراني رعايت شود.
بر خلاف تفكر شما فتا كاملا وقت ازاد دارد تا به هر مساله اي رسيدگي كند ما در هر شهري پليس فتا داريم.
من يكي از دوستانم از يك دامنه شكايت كرد ٤٨ ساعت بعد مشكل حل شد.
من به شخصه در خيلي موارد پليس فتا را قبول دارم در برخي مسايل بسيار مفيد هستند و از ما وب مستر ها محافظت ميكنند. با مسايل ديگر فتا و موضوعات ديگرش كاري ندارم.
Sent from my iPhone using Tapatalk