• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی اومده با این شماره تهدیدم کرده مطلب پربازدیدتو حذف کن وگرنه شکایت میکنم !!

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان
من کاری ندارم که فتا توانایی این رو داره که چه غلطی بکنه یا نکنه ، مسئله ضرورت یا اهمیت اون کار هست ، اون ها فقط میخوان هر ازگاهی چند نفری رو بگیرن و بگن ما اینکارها رو کردیم و برای بالاترهاشون پاچه خواری کنن.
دوم اینکه نظری که من دادم در مورد شاکی خصوصی نبود ، من صرفا در مورد نحوه کار پلیس فتا نظر دادم ، اون هم در جواب اینکه گفته بودید که قتا آمار همه رو داره .
و اینکه من میدونم IP چی هست و چطور کار میکنه ، در ضمن الان همه ISP ها IP اشتراکی دارن ، پیدا کردن ، اطلاعات اونقدرها ساده نیست ، باید زمان دقیق اتصال رو داشته باشید.
دوست عزيز
از كساني كه هاست و سرور و امكانات وب مستري دارن بپرسيد
همه ما ها يك بار گذرمون به فتا خورده
درسته ايپي اشتراكيه اما اي اس پي دقيا ميدونه ساعت ٢ بعد از ظهر كدوم اي پي كه مال كدام مشترك است به كجا وصل شده و چه اطلاعاتي رو ارسال كرده.
در مورد قانون كپي رايت من موسسه نشر ديجيتال دارم و قانون كپي رايت را ميدانم.
اگه شهرزاد از اين بلاگ شكايت كند. اول از همه رز بلاگ ان را مي بندد. فكر كنم حتي خود ما هم ادرس را محتويات مجرمانه به رز بلاگ بفرستيم بلاگ را مصدود كند.
در هر حال بايد قوانين كپي رايت ايراني رعايت شود.
بر خلاف تفكر شما فتا كاملا وقت ازاد دارد تا به هر مساله اي رسيدگي كند ما در هر شهري پليس فتا داريم.
من يكي از دوستانم از يك دامنه شكايت كرد ٤٨ ساعت بعد مشكل حل شد.
من به شخصه در خيلي موارد پليس فتا را قبول دارم در برخي مسايل بسيار مفيد هستند و از ما وب مستر ها محافظت ميكنند. با مسايل ديگر فتا و موضوعات ديگرش كاري ندارم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
یکی اومده با شماره 09381970777 میگه من یکی از مسوولین هستم . مطلبتو پاک کن وگرنه سرورهای سایتتو برای همیشه خاموش می کنیم (دقیقا عین جمله اشه) . مطلب من بالای یک ملیون بازدید داره . ادرس مطلب پربازدیدمم اینه http://www.cooldownload.ir/post/1181

من حرف زدم باهاش گفت پاک کن از مسولین هستیم ولی مسول با موبایل خودش نمیزنگه . از شماره ثابت شرکت زنگ میزنن . از سایت ساماندهی هیچ اخطاری برام نیومده.

مگر نه این که موردی باشه مرجع اونا هستن و باید اخطار بدن.

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟ گیجم نمی دونم چکار کنم.
با روابط عمومی اون سریال (تلگرام رسمیشون) تماس گرفتم گفت این شماره از ما نیست. ولی فرداش گفت که آره از ما است. من رقیب یا بهتره بگم دشمن هم دارم ، شاید اونا کاری کردن.
زیاد نگران نباش چون رقیب زیاده تو این پست شما من خیلی از سایت ها رو میشناسم حاضر همه چیزشون رو بدن تو این پست بیان بالا مخصوصا سایت های وی ای پی واقعا فروشش معرکس:general705:...
روابط عمومی شهرزاد با بنده تماس گرفت با همون شماره ای که تو خود سایت سریال شهرزاده گفت پاک کن یا اگرم لینکو نمیخوای پاک کنی حداقل لینک غیر مستقیم بذار و حتما یه لینک بده به سایت اصلی...
بعد گفتن اگه عمل نکنید از طریق مراجع قضایی(فیلترینگ)وارد عمل میشیم....
اینی که به شما گفته سرور رو برای همیشه خاموش میکنیم واقعا مسئول نبوده چون ادبیاتش خیلی بچه گانس و تهدید آمیزه در شان یک مسئول نیست...ضمنا شما رزبلاگ هستید میخواد سرورهای رزبلاگ رو خاموش کنه؟:general307:
و هیچ وقت یک مسئول با شماره موبایلش زنگ نمیزنه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوست عزيز
از كساني كه هاست و سرور و امكانات وب مستري دارن بپرسيد
همه ما ها يك بار گذرمون به فتا خورده
درسته ايپي اشتراكيه اما اي اس پي دقيا ميدونه ساعت ٢ بعد از ظهر كدوم اي پي كه مال كدام مشترك است به كجا وصل شده و چه اطلاعاتي رو ارسال كرده.
در مورد قانون كپي رايت من موسسه نشر ديجيتال دارم و قانون كپي رايت را ميدانم.
اگه شهرزاد از اين بلاگ شكايت كند. اول از همه رز بلاگ ان را مي بندد. فكر كنم حتي خود ما هم ادرس را محتويات مجرمانه به رز بلاگ بفرستيم بلاگ را مصدود كند.
در هر حال بايد قوانين كپي رايت ايراني رعايت شود.
بر خلاف تفكر شما فتا كاملا وقت ازاد دارد تا به هر مساله اي رسيدگي كند ما در هر شهري پليس فتا داريم.
من يكي از دوستانم از يك دامنه شكايت كرد ٤٨ ساعت بعد مشكل حل شد.
من به شخصه در خيلي موارد پليس فتا را قبول دارم در برخي مسايل بسيار مفيد هستند و از ما وب مستر ها محافظت ميكنند. با مسايل ديگر فتا و موضوعات ديگرش كاري ندارم.
در مورد خوب بودن فتا ، فکر نکنم ، خیلی از افراد این انجمن باهاتون موافق باشن (حداقل وبمسترها)

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان
در مورد خوب بودن فتا ، فکر نکنم ، خیلی از افراد این انجمن باهاتون موافق باشن (حداقل وبمسترها)
من عموما كار غير قانوني نميكنم
يك بار دامنه يكي از دوستانم را يك وب مستر دزديد فتا پسش گرفت
يكي ديگر از دوستانم دامنه ها رو به نام خودش ثبت مي كرد توش محتواي مجرمانه بود و دارو هاي غير قانوني فتا رفت دادگاه گفت اشتباهه دامنه ها مال اين نيست
گفتم در همه زمينه ها خير
يكي از فاميلهاي ما هم به يك جرم فيس...ب الكي گرفتن
ذكر كردم در تمام زمينه ها خير

iranweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شخصاً معتقدم که باید به حقوق هم وطن مون احترام بذاریم.
البته که حالا جا برای استفاده از محصولات اون بر آبی هست :)

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
با روابط عمومی اون سریال (تلگرام رسمیشون) تماس گرفتم گفت این شماره از ما نیست. ولی فرداش گفت که آره از ما است. من رقیب یا بهتره بگم دشمن هم دارم ، شاید اونا کاری کردن.
اولش گفتن این شماره مال ما نیس بعدش گفتن مال ماست ؟؟
شما خودتو گول نزن یه تماس بگیر با سایت شهرزاد رضایت اونارو جلب کن از هر راه که بعدش واست مشکل قضایی پیش نیاد ازت شکایت کنن
اخرشم یه تماس بگیر با همون شماره یه دل سیر فحش بده که تو خر کی هستیا و این حرفا و تمام

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پاکش کن. حق الناس نماند گردنت.

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
زیاد نگران نباش چون رقیب زیاده تو این پست شما من خیلی از سایت ها رو میشناسم حاضر همه چیزشون رو بدن تو این پست بیان بالا مخصوصا سایت های وی ای پی واقعا فروشش معرکس:general705:...
روابط عمومی شهرزاد با بنده تماس گرفت با همون شماره ای که تو خود سایت سریال شهرزاده گفت پاک کن یا اگرم لینکو نمیخوای پاک کنی حداقل لینک غیر مستقیم بذار و حتما یه لینک بده به سایت اصلی...
بعد گفتن اگه عمل نکنید از طریق مراجع قضایی(فیلترینگ)وارد عمل میشیم....
اینی که به شما گفته سرور رو برای همیشه خاموش میکنیم واقعا مسئول نبوده چون ادبیاتش خیلی بچه گانس و تهدید آمیزه در شان یک مسئول نیست...ضمنا شما رزبلاگ هستید میخواد سرورهای رزبلاگ رو خاموش کنه؟:general307:
و هیچ وقت یک مسئول با شماره موبایلش زنگ نمیزنه
اگه همین سایت وی ای پی کنه یه حساب سر انگشتی میکنین ببینین چقد درمیاد از فروشش ؟؟

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
مفید ؟ محافظت ؟ اینا حالیشون نیست اینترنت چیه برادر من نمیدونن وبمستر ینی چی:general304:
یه تاپیک هست تو همین پی تی درگیری های که بچه ها داشتن با فتا... پیدا کن بخون نظرت به کل عوض میشه;)

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
اگه همین سایت وی ای پی کنه یه حساب سر انگشتی میکنین ببینین چقد درمیاد از فروشش ؟؟
:)من خودم توی 3 تا قسمتش لینک دوم گوگل بودم نزدیک 1 و 700 فروش داشتم:rolleyes:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این شماره شخصیه. من به شما یک پیشنهاد میکنم. میخوای بازدیدت رو از دست ندی . توضیحاتش باشه. اما لینک دانلود رو بردار!!! بزن برای حفظ حقوق فیلمسازان! اما حداقل ورودی گوگلت رو از دست نمیدی!!

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
:)من خودم توی 3 تا قسمتش لینک دوم گوگل بودم نزدیک 1 و 700 فروش داشتم:rolleyes:
پس با این حساب این دوستمون که 1 میلیون بازدید داشته پستش طبیعتا تعداد زیادی از این 1 میلیون تبدیل به بازدیدکننده ثابت شده مثل خودم
و مجدد برمیگردن به همین پست تا قسمت های بعدی فیلمو دان کنن
اگه وی ای پی کنه حداقل 10ت رو داره فک کنم درسته ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تنها مشکل پست شما قرار دادن لینک دانلود سریال هست
بهتره که فقط لینک های دانلود را حذف کنید و خیلی ساده با رنگ قرمز بنویسید به درخواست سازندگان سریال دانلود حذف شد برای خرید سریال اقدام کنید
به این صورت شما پست پربازدیدت رو نگه داشتی و بازدید رو از دست ندادی کاری هم که انجام میدی دیگه غیرقانونی نیست

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
تنها مشکل پست شما قرار دادن لینک دانلود سریال هست
بهتره که فقط لینک های دانلود را حذف کنید و خیلی ساده با رنگ قرمز بنویسید به درخواست سازندگان سریال دانلود حذف شد برای خرید سریال اقدام کنید
به این صورت شما پست پربازدیدت رو نگه داشتی و بازدید رو از دست ندادی کاری هم که انجام میدی دیگه غیرقانونی نیست

سوالی که الان به وجو میاد اینه که چرا طرف گفته مطلبو حذف کن؟ چرا نگفته لینک های دانلود رو حذف کن؟؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این شماره شخصیه. من به شما یک پیشنهاد میکنم. میخوای بازدیدت رو از دست ندی . توضیحاتش باشه. اما لینک دانلود رو بردار!!! بزن برای حفظ حقوق فیلمسازان! اما حداقل ورودی گوگلت رو از دست نمیدی!!
کل درامد سایتش از اپلودبویه و این لینک که گذاشته :دی

http://www.alexa.com/siteinfo/http://uploadboy.com

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سوالی که الان به وجو میاد اینه که چرا طرف گفته مطلبو حذف کن؟ چرا نگفته لینک های دانلود رو حذف کن؟؟
دوتا دلیل به ذهن من میرسه
1- کسی که از بازدید بالای این مطلب ناراحته و میخواد این مطلب حذف بشه و خودش جایگاه بهتری بگیره
2- کسی که براش بازدید مطلب مهم نیست بلکه ذی نفع هست و از این پست داره متضرر میشه مثلا عوامل سازنده سریال که از دانلود رایگان متضرر میشوند

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
تماس از سمت تهیه کننده گان سریال هستش

شما هم بهتره خودت رو مشمول حق الناس نکنی . اون دنیا هر چقدر بگی بقیه هم اینکارو میکردن قبول نکردن

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مرسی از همه که وقت گذاشتن و کمک کردند.
باهاشون تماس گرفتم و موافقتشون رو جلب کردم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
شک نکن رقیبته
منم همین تجربه رو داشتم طرف زنگ زد همینارو گفت!!
بعد فهمیدم که خودش تو همین کار بوده نمیرسیده به ما اومده اینجوری تهدید کرده
اما تو کار فتا شک نکن بخواد پیدا کنه سه سوت من بخاطر اون سایت فیلم مشکلی برام پیش نیومد ولی بخاطر یک مطلب که یه دونه عکس سریال ترکیه ای بودو یه لینک خراب دانلود تیتراژ با وثیقه آزاد شدم :|

بالا