من بلد نیستم . رو من حساب نکن. ولی بلا بلا بلده به اون بگوبه نقل از ms_mxs :سلام
میخواستم یه سایت خیلی سخت رو واسه یکی بزنم :wacko:
کی میتونه این کارو واسه من انجام بده
با منی؟به نقل از amirhoman :من بلد نیستم . رو من حساب نکن. ولی بلا بلا بلده به اون بگو
به نقل از balabala :با منی؟
حالا شما بگو چه جور سایتی هست؟ شما ها؟به نقل از amirhoman :اره . مگه بلد نیستی؟ ابروم میره ها.
درست نمیدونم ولی یه سایت تو مایه های دمت گرم . توپ باشه . غریبه نیست.به نقل از balabala :حالا شما بگو چه جور سایتی هست؟ شما ها؟
میزنم واستبه نقل از amirhoman :درست نمیدونم ولی یه سایت تو مایه های دمت گرم . توپ باشه . غریبه نیست.
ادامه میدم نگران نباش . راستی تو سایت بخش ارتباط و ... هم بزاری ها.به نقل از balabala :میزنم واست. حالا شما هم تا 385 تا بزن.
باشه اونجا هم سایت میزنم...به نقل از amirhoman :ادامه میدم نگران نباش . راستی تو سایت بخش ارتباط و ... هم بزاری ها.
راستی اونجا کجاست؟ که میخوای سایت بزنی؟به نقل از balabala :باشه اونجا هم سایت میزنم...
یه جای خوش آب و هوا. لب ساحل. باغ و جنگل و گل و بلبل و سنبل و .... شیک. یهک سایتی بزنم.به نقل از amirhoman :راستی اونجا کجاست؟ که میخوای سایت بزنی؟
ها فهمیدم . میخوای بری بررهبه نقل از balabala :یه جای خوش آب و هوا. لب ساحل. باغ و جنگل و گل و بلبل و سنبل و .... شیک. یهک سایتی بزنم.
ها از این جهت . فکر کردیم یه چیز دیگه میخوای . اینو من نمیتونم ولی بلا بلا میتونه .به نقل از ms_mxs :واسه خودتون برا چی چرت و پرت میگین:hmm:
یه سایت میخوام در باره یه نوع نت ورک مثل گلد کوییز هستش
داخل سایت باید massenger و یه فروم خیلی کوچیک داشته باشه
قسمت پورسانت های مردم
قسمت ثبت نام و ....
به نقل از amirhoman :این اواتارت باحاله ها .
برو قسمت میانبر ها و ادیت سیگناچر و ...به نقل از ms_mxs :چشات باحال میبینه
راستی واسه امضا گذاشتن باید کجا برم
درستی از خودتونه! مخصوصا اون آواتارتون خیلی کارش درسه!!! :blink:به نقل از ms_mxs :بلا بلا شنیدم خیلی کارت درسته
راست میگن؟؟؟؟