نما جلو رو می خوای چی کار؟ البته با این تشکیلات حتما جلو بندیش هم حرف نداره!!! :f34r:به نقل از amirhoman :راستی اواتارت نمای جلو هم داره؟
نما جلو رو می خوای چی کار؟ البته با این تشکیلات حتما جلو بندیش هم حرف نداره!!! :f34r:به نقل از amirhoman :راستی اواتارت نمای جلو هم داره؟
آهان ازون سایتایی که خوشش بیاد....به نقل از amirhoman :راستی بلا بلا این اقاهه یه سایت میخواد روش نمیشه بهت بگه . کلی التماس کرده من بهت بگم . بچه خوبیه .
ببین چیکار میکنی . سایتش فکر کنم یه جورایی باشه که خوشش بیاد.
راستی بن شدن درد داره؟
چرا من فعال نشدم؟
همینطوری فقط جهت حس کنجکاویبه نقل از balabala :نما جلو رو می خوای چی کار؟ البته با این تشکیلات حتما جلو بندیش هم حرف نداره!!! :f34r:
سلام بلا بلای بلابه نقل از balabala :آهان ازون سایتایی که خوشش بیاد...............ببینم چی میشه..........................حله. میزنم براش. حالا تو برام توضیح بده چی می خواسته...
(راستی هومن تو از صبح تا الان داشتی پست میزدی؟ :blink: کی بردت در چه حاله؟)
بد نیستیم میگذره!به نقل از amirhoman :سلام بلا بلای بلا
خوبی ؟ نیستی ؟ سایتش باحال باشه .
کیبوردم خوبه تازه هم دادم تمیزش کردن.
راستی بن شدن درد داره؟
چرا من فعال نشدم؟
بلا بلا قراره منو بن کنن. از حالا جاش درد گرفتهبه نقل از balabala :بد نیستیم میگذره!
مگه از کیبوردت چیزی هم مونده؟!! :blink:
آره بن درد داره از بن و ریشه دردش رو احساس خواهی کرد! :blink:
چرا منم فعال نشدم؟
پس میگم....میخوای منم ببنن؟ :blink:به نقل از amirhoman :بلا بلا قراره منو بن کنن. از حالا جاش درد گرفته
سایت چی شد؟
میگم :
راستی بن شدن درد داره؟
چرا من فعال نشدم؟
جدی یا شوخی؟ اگر هستی کار ها رو تقسیم میکنیم.به نقل از cyber boy :من طراحیشو هستم .. برنامه نویسیشم که بلا بلا انجام میده:happy:
حرفی ندارم ، حالا ببینیم ms_mxs بیاد توضیح بده...به نقل از cyber boy :نه جدی میگم...اگه موافق باشی و ms_mxs هم راضی باشه هستمت
به نقل از balabala :درستی از خودتونه! مخصوصا اون آواتارتون خیلی کارش درسه!!! :blink:
چی میخواید شما؟ برنامه نویسی داره؟
به نقل از cyber boy :من طراحیشو هستم .. برنامه نویسیشم که بلا بلا انجام میده:happy:
به نقل از cyber boy :چرا توهین میکنی؟؟؟!؟
آره...اون که تو میگی اسمش طراحی نیست که هر ننه قمری paint یاد گرفته 4 تا table میزنه میگه من طراح شدم اون طراحی نیست عزیز.....
مگه نمای جلوش چیه؟؟! بذار ببینیم....زود....به نقل از ms_mxs :نمای جلوی این آواتر هم دارم بعدا واستون میزارم(اگه خیلی دوست دارین)
فقط نترس اینا