سلام دوستان
من در رشته ی پرستاری در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شدم.اما مجبورم دو سال طرح خدمت این رشترو بگذرونم تا مدرکمو بدن!
در حال حاضر هم من نمیخوام این طرحو بگذرونم.اما در مورد ادامه تحصیل سوال دارم که اگه کسی میتونه کمک کنه!
اگر بخوام در رشته ی خودم ادامه بدم که میتونم بدون گذروندن طرح ادامه بدم این که هیچ!
اما در مورد سایر رشته ها تا طرحو نرم نمیتونم امتحانشو شرکت کنم.
اما یه سری رشته ها هست که طرح دارن و ما اجازه ی شرکت در اونارو داریم حتی قبل از گذروندن طرح.کسی میدون این رشته ها چین؟
کسی میدونه که گذروندن طرح برای رشته ی روانشناسی بالینی اختیاری هست یا اجباری؟
اگه اجباریه که میتونم توی این رشته شرکت کنم!
هر چیم سرچ گوگل میکنم نتیجه ی کاملی دستگیرم نمیشه.
دفترچه وزارت بهداشت این رشترو جزئ رشته های طرح دار قرار داده!اما با خود وزارت بهداشت که تماس میگیرم عکس اینو میگه!
آخه آدمو سرگردون میکنن!بالاخره کی راست میگه؟
من کمک فوری نیاز دارم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
من در رشته ی پرستاری در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شدم.اما مجبورم دو سال طرح خدمت این رشترو بگذرونم تا مدرکمو بدن!
در حال حاضر هم من نمیخوام این طرحو بگذرونم.اما در مورد ادامه تحصیل سوال دارم که اگه کسی میتونه کمک کنه!
اگر بخوام در رشته ی خودم ادامه بدم که میتونم بدون گذروندن طرح ادامه بدم این که هیچ!
اما در مورد سایر رشته ها تا طرحو نرم نمیتونم امتحانشو شرکت کنم.
اما یه سری رشته ها هست که طرح دارن و ما اجازه ی شرکت در اونارو داریم حتی قبل از گذروندن طرح.کسی میدون این رشته ها چین؟
کسی میدونه که گذروندن طرح برای رشته ی روانشناسی بالینی اختیاری هست یا اجباری؟
اگه اجباریه که میتونم توی این رشته شرکت کنم!
هر چیم سرچ گوگل میکنم نتیجه ی کاملی دستگیرم نمیشه.
دفترچه وزارت بهداشت این رشترو جزئ رشته های طرح دار قرار داده!اما با خود وزارت بهداشت که تماس میگیرم عکس اینو میگه!
آخه آدمو سرگردون میکنن!بالاخره کی راست میگه؟
من کمک فوری نیاز دارم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.