• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده خوب برای حذف هزینه برگشتی و بالا بردن درصد وصول ها فروشگاه دارا بیان داخل

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان گلم ایده ای دارم که یک سامانه پشتیبانی هست که شرکت پست از فرآیند خرید حذف میشه و برگشتی هم صفر میشه دوستان فروشگاه دار و همکاری در فروش که مایل هستن پی ام بدن فعلا برای شهر تبریز میسر هست که بعدا سامانه به کل کشور گسترش پیدا می کنه این سامانه شما رو از فرآیند پستی راحت می کنه و یک سیستم متمرکز رو پدید میاره که شما به عنوان فروشگاه دار در هر نقطه ای از کشور به راحتی محصول مورد نظرت در دسترست هست و با کمترین هزینه و با کیفیت بالا به دست مشتری تحویل داده میشه

مزایای طرح
1-صفر شدن هزینه پست
2-صفر شدن مفقودی ها
3-صفر شدن هزینه برگشتی
4-تحویل کالا توسط افراد آموزش دیده (دیگه مشتری بر نمی داره محصول رو ببره داخل تست کنه بعد خراب کنه بیاره برگشت بزنه)
5-تحویل در 1-2 روز کاری
6-واریز وجه کالا در نهایت 72 ساعت به حساب شما و شما هم می تونی طی 72 ساعت وجه وبمسرت فروشندت رو بدی
7-حفاظت از محصول
8-تحویل محصول در بسته بندی شکیل (والله من خودم یه بار یه خرید داشتم از دیدن بسته بندی غافلگیر شدم انگار 6 موش جویده بودنش)

و مزایای زیاد دیگر این طرح مستلزم همکاری وبمستران هست و میشه سریع در عرض یک ماه برای کل کشور پیادش کرد

Last edited:

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام. اینشالا که زودتر اجراش کنید برای همه مناطق.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام مجدد.
در مورد جزئیات باهاتون صحبت کردم، طرح جدید و عالی هست.
ما با کمال میل آماده همکاری هستیم،
در این صورت هم اعتماد مشتری افزایش پیدا میکنه، و هم هزینه های برگشتی نداره دیگه.
دوستان دیگه هم ازتون دعوت میکنم در طرح ایشون مشارکت کنید، که اینشالا بتونیم از انحصار پست دربیایم. از طرفی مواردی که ذکر کردن کاملا عالی هست.
با تشکر.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان به یکی از دوستان طرح ارائه شد با جزئیات که مورد توجه ایشونم قرار گرفت دوستانی که فروشگاه دارن یا همکاری در فروش تو بحث شرکت کنن

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
سلام
اگر ممکنه واسه منم طرحتونو بفرستین

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
ممنون با دوستمون صحبت کردم و برای اجرا در یزد اعلام آمادگی میکنم
یا حق

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام اجرای این طرح خوبه اما مستلزم پیاده سازی نرم افزاری فروشنده هم دارد.

مثلا خود ما در شیراز - مشهد - بوشهر پخش داریم اما به چه شکلی است؟
بدین شکل که این افراد به پنل ما دسترسی دارند . پس این دسترسی برایشان امکانات لازمه رو فراهم کرده. و شفاف سازی صورت گرفته است.
پس شما فقط امکانات خودتان را نباید ببینید بلکه سیستم یکپارچگی نرم افزاری نیز برای فروشنده ها باید یکسان باشد. مثل گت وی پست.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام اجرای این طرح خوبه اما مستلزم پیاده سازی نرم افزاری فروشنده هم دارد.

مثلا خود ما در شیراز - مشهد - بوشهر پخش داریم اما به چه شکلی است؟
بدین شکل که این افراد به پنل ما دسترسی دارند . پس این دسترسی برایشان امکانات لازمه رو فراهم کرده. و شفاف سازی صورت گرفته است.
پس شما فقط امکانات خودتان را نباید ببینید بلکه سیستم یکپارچگی نرم افزاری نیز برای فروشنده ها باید یکسان باشد. مثل گت وی پست.
خب مسلما این مراحل می تونه ایجاد بشه البته باید صاحبان سیستم ها از برنامه نویسان خودشون بخواهند که اتصال رو انجام بدن و الا این ساختار خودش به طور کامل جدا خواهد بود و تنها تبادل داده ای خواهد داشت مهمترین نکته اینه که شما در عرض نهایت 72 ساعت پول تو حسابت هست و دو ماه دیگه به حسابت واریز نمیشه محصولت مفقود نمیشه بسته بندیش له نمیشه و کلی مزیت دیگه با وبمسترت هم می تونی در عرض 72 ساعت تصفیه کنی.
من از دوست خوبمون ایران امیر تشکر می کنم که با توجه به ارائه طرح به ایشون همراه برخی جزئیات اعلام نظر کردند با توجه به این امر دوستانی که تمایل دارن همکاری در فروش دارند یا فروشگاهی که حجم ارسالشون خوب هست اعلام آمادگی کنن تا ببینیم توجیه داره پیاده سازی زیرساخت نرم افزاری این طرح ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خب مسلما این مراحل می تونه ایجاد بشه البته باید صاحبان سیستم ها از برنامه نویسان خودشون بخواهند که اتصال رو انجام بدن و الا این ساختار خودش به طور کامل جدا خواهد بود و تنها تبادل داده ای خواهد داشت مهمترین نکته اینه که شما در عرض نهایت 72 ساعت پول تو حسابت هست و دو ماه دیگه به حسابت واریز نمیشه محصولت مفقود نمیشه بسته بندیش له نمیشه و کلی مزیت دیگه با وبمسترت هم می تونی در عرض 72 ساعت تصفیه کنی.
من از دوست خوبمون ایران امیر تشکر می کنم که با توجه به ارائه طرح به ایشون همراه برخی جزئیات اعلام نظر کردند با توجه به این امر دوستانی که تمایل دارن همکاری در فروش دارند یا فروشگاهی که حجم ارسالشون خوب هست اعلام آمادگی کنن تا ببینیم توجیه داره پیاده سازی زیرساخت نرم افزاری این طرح ممنون
من پیشنهاد میکنم برای اینکه طرح شما بتواند برای شما فراگیر بشود . یک فروشگاه با اماکانات لازمه تهیه بفرمایید. فرضا مثل امازون .

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
به پیشنهاد هر کی گوش میدید به پیشنهاد ایران امیره کلاهبردار گوش ندید. کلاه شما رو هم برمیداره.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
به پیشنهاد هر کی گوش میدید به پیشنهاد ایران امیره کلاهبردار گوش ندید. کلاه شما رو هم برمیداره.
بر چه اساسی میگید دوست عزیز؟
ایران امیر یکی از کاربران محترم و قدیمی اینجا هستن. لطفا بدون مدرک و دلیل توهین نکنید.

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
بر چه اساسی میگید دوست عزیز؟
ایران امیر یکی از کاربران محترم و قدیمی اینجا هستن. لطفا بدون مدرک و دلیل توهین نکنید.
شما بر چه اساسی میگید که کلاهبردار نیست و بدون مدرک و دلیل حرف میزنید و به من توهین میکنید؟ مدرک من پیام خصوصی های رد و بدل شده با مدیران پرشین تولزه. خوبه معنیه محترم رو فهمیدیم. کسی که پول نویسنده هاشو خورده از کی تا به حال "محترم" :general502: شده؟؟؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
شما بر چه اساسی میگید که کلاهبردار نیست و بدون مدرک و دلیل حرف میزنید و به من توهین میکنید؟ مدرک من پیام خصوصی های رد و بدل شده با مدیران پرشین تولزه. خوبه معنیه محترم رو فهمیدیم. کسی که پول نویسنده هاشو خورده از کی تا به حال "محترم" :general502: شده؟؟؟
تو نویسنده منی ؟؟؟؟؟ کجا من از شما درخواست نویسندگی کردم اقای به ظاهر محترم! برو اقا خدا روزیت رو جای دیگه بده. برو اقا جان تو نیم وجبی میخوای کلاه مارو برداری بد جایی اومدی

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
دوست گرامی به نظر خودتون کار درستیه تاپیک بنده رو به این شکل دربیارین یعنی کلا اصلا ارزشی برای حق و حقوق دیگران قائل هستی شما اگر هر موردی با هر کسی داری می تونی تاپیک جدا و منحصر به خودت رو باز کنی نه اینکه تاپیک دیگران رو تبدیل به میدون جنگ کنی
شما درست میگی و من از شما عذر میخوام. ایران امیر ولی کارم با تو تموم نشده. مدیران میتونن نظرات بنده رو جذف کنن یا اگه مقدوره یه تاپیک دیگه بزنید ما هم قول میدیم دیگه مزاحم شما نمیشیم.

بالا