سلام داداش گلسلام داداش
من تکی هم میفروشم مشکلی نیست ولی باید اون یکی هم مشتری داشته باشه . اما در مورد قیمت سالمه 350 و اون یکیش 300 هست
دوست عزیز شما اگر بخوای این ساب رو به این تمیزی از مغازه دار بگبری باید بین 300 تا 400 پول بهش بدی حالا من بالا گذاشتم .سلام داداش گل
فک نمیکنی قیمت رو داری بالا میدی . دوما شرمنده تا سالمه باشه کسی خب پاره رو بر نمیداره که . یه کاری کن تا راحت بشی هر یکی رو با جداگانه بزار واسه فروش .
در کل قیمت رو بالا میدی من باکس رو نمیخوام فقط ساب
دوست عزیز شما اگر بخوای این ساب رو به این تمیزی از مغازه دار بگبری باید بین 300 تا 400 پول بهش بدی حالا من بالا گذاشتم .
در ضمن فروش هم بصورت تکی هست ولی باید جفتش حتماً مشتری داشته باشه و فقط و فقط با باکس هست
اگر قیمت مورد علاقه شما نیست میتونین از جای دیگه تهیه کنین .
ممنون
داداش گلم ممنون از شما که وقت گذاشتین و تاپیک رو خوندینداداش خواهان داره ولی قیمتت از مغازه بیشتره اونم برای یک جفت باند.
الان یه مغازه دیروز رفتم 306 divisi بگیرم دیدم یه دونه ساب با باکس 305c که باور کن انگار اکبند بود
میگفت 310 راحت میشد 300 خرید.
اولا نمیگم بز بفروش جنستو ولی معمولا کسی وقتشو میذاره اگهی میکنه نه میخواد به قیمت مغازه بده نه قیمتی که مغازه برمیداره
خوب به حرف شما 1 جفتم داشت میشد 600 خرید بعد خودتون باشید میرید اگهی رو میخرید و تازه طرف شهرستان باشه پوا بریزن دودره نکنه و....
تازه تهرانم بشه معلوم نیست کجای تهران باید بره خوب میره سیستم فروشی نزدیک خونت میخرید همون جا تست میگیری پول رو میدی.
من الان یه جفت 6975 اصل 300w اگهی کردم مغازه میگه بسته به تمیزیش 450 تا 500 می ارزه مغازه ازم 300 برمیداره منم 350 اگهی کردم.
صرفا جهت اطلاع بود.
داش رضا مخلصم میخوامت یه تریلی :دیدوستان شرمنده دخالت میکنم
ولی طبق قوانین سایت هر کسی هر قیمتی که دوست داشت میتونه رو جنسش بزاره...حالا چه ارزون و چه گرون به نظر من درست نیست کسی بیاد و جلوی چشم همه از قیمت فروشنده و بالا یا پایین بودنش ایراد بگیره...
اگر کسی خریداره بسم الله و اگر هم نه که این حرفها در تاپیک درست نیست حقیقتش...
هر چند به نظرم ساب 305 پایونیر یک ساب نیست و یک خاطرست که هنوز هم طالبه زیادی داره این ساب ووفر ....و واقعا کم سابی از نظر sensitivity تو کلاس قدرتیه خودش و سابهای همرده ی زمان خودش هست که بتونه باهاش رقایت کنه...
مثلا وقتی به طراحی و پارامتر و کیفیت ساخت این محصول نگاه میکنم به اوجه هنر طراحیه این برند تو سالهای قبل میرسم که متاسفانه تو سالهای جدید این روند نزول کرده...
sd بالای این ووفر به همراه mms قابل توجه ،sensitivity به همراه کیفیت ساخت خوب این ووفر برگه برنده ی طراحیش حساب میشده...
ببخشید از پوستم پشیمون شدم مال مال خودته هرچی دوست داری بفروش. خوب بفروشیداداش گلم ممنون از شما که وقت گذاشتین و تاپیک رو خوندین
قیمتش اینه اگر این ساب پاش برسه مغازه کمه کمش 700 تا 800 تو پاچه خریدار میکنن
این قیمت مناسب ترین قیمت هست برای یک جفت ساب و یک باکس
310 چینی رو الان 150 تا 200 میفروشن
سلام عزیز اون یکی که زدگی نداره رو تک قیمت اخر چند میدی بردارمسلام
سابها در حد اکبند هستن کارتون دارن و Made in MEXICO هستن
یک جفت باکس همراه ساب هست که لیتراژ خود کاتالوگ هست
بعلت نیاز مالی قیمت رو پائین گذاشتم تا سزیع فروش بره
هر دو هم باهم فروخته میشن مگر اینکه هر کدوم مشتری داشته باشه
اگر کسی هر دو جفت + باکسها رو با هم بخواد یک تخفیف هم پیش من داره
قیمت : 650 تومن
مشاهده پیوست 517845مشاهده پیوست 517849 مشاهده پیوست 517850 مشاهده پیوست 517846 مشاهده پیوست 517847 مشاهده پیوست 517848
سلام داداشسلام عزیز اون یکی که زدگی نداره رو تک قیمت اخر چند میدی بردارم