• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک خرید منطقی

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من میخوام یکی گوشی بخرم اما واقعا انتخاب برام سخت شده . از نظر مبلغ نمیخوام بیشتر از 270 بپردازم. اولویت اول من نوکیاست ولی دوست دارم نظر شما دوستان رو هم بدونم. من خودم انتخابم نوکیا 5320xpressmusic ولی چند نقطه ضعف داره مثلا صفحه نمایش کوچک یا باطری ضعیف یا نداشتن فوکس خودکار.
از نظر کارایی من دنبال یک گوشیم که جمع و جور باشه باهاش راحت اس ام اس بفرستم صدای خوبی پخش کنه و شبکه های مخابراتی جدید رو ساپورت کنه. انتخاب خیلی سخت شده.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در مورد باتریهای نوکیا خدمتتون عرض کنم که عمر باتریها کمه وگرنه باتریها ایرادی ندارن واژه ضعیف هم نمیتونه جالب باشه چون ضعیف نیستن مدت زمان نگه داشتن شارژ کمه....در شرایطی که فرمودین من سیستم عامل نمیبینم....اگر براتون مهم نیست با توجه به فاکتور جمع و جور بودن و نوکیا بودن من 6300 و 5310 رو بهتون پیشنهاد میکنم!!!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از نوکیا ، اول که N78 الان قیمتش حرف نداره ! طوری که دارم خودم رو هم قلقلک میده !! ، دوم 5700 ، سوم 5610 !
در مورد 5320 ، قیمتش رو ندارم ، ولی زیر 250 اگر هست قیمت منصفانه ای داره ...
biggrin.gif
، هرچند باز هم N78 انتخاب برتری ه ! این XperessMusic های نوکیا اصلا چیز خوش دست ی نیستن .
برای باطری هم روی 1 روز حساب بکش . استفاده ی کم ، 2 روز .

Last edited by a moderator:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از نوکیا ، اول که N78 الان قیمتش حرف نداره

اینطور که امیر میگه شده 288.000, با این حساب خود بازار پایینتر هم گیر میاد
نظرات رو اینجا بخونید :

http://www.forum.persiantools.com/t103000.html
http://www.forum.persiantools.com/t112085.html

فقط گفتین SMS زیاد میزنید, حتما قبل از خرید با کیپدش کار کنید, یکمی سلیقه ای هست و شاید بعضی عادت نداشته باشن

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اینطور که امیر میگه شده 288.000, با این حساب خود بازار پایینتر هم گیر میاد

جدی؟!!!....واقعا میارزه اگر اینجوری باشه!!!....دقیقا بهترین انتخاب تو این رنج قیمت میشه!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
جدی؟!!!....واقعا میارزه اگر اینجوری باشه!!!....دقیقا بهترین انتخاب تو این رنج قیمت میشه!!!

آره, شرایط فعلی ( اگر همین حدود 290 باشه ) خیلی خوبه
در این رنج بین اسمارت ها 2 گزینه قوی رو میشه در نظر داشت و به نوعی P1 Vs N78 رو داریم :f34r:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در این رنج بین اسمارت ها 2 گزینه قوی رو میشه در نظر داشت و به نوعی P1 Vs N78

پی وان که میگفتن گرون شده 310 اینا.....ولی ن78 جی پی اس هم داره !!!!....ولی من حاظر نیستم کیبرد به اون نازی پی وان رو بدم جی پی اس ن78 رو بگیرم....چه ربطی داشت؟!!!...لول

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی هاتون ممنونم

ولی نظراتتون خیلی پراکندس. راستی من شنیدم مدل های 5310 و 5610 و 5700 زیاد هنگ میکنه . راسته؟ دوست دارم که حتما جک میکروفون و یواس بی هم داشته باشه. لطفا یک گوشی جدید و با کیفیت معرفی کنید.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از راهنمایی هاتون ممنونم

ولی نظراتتون خیلی پراکندس. راستی من شنیدم مدل های 5310 و 5610 و 5700 زیاد هنگ میکنه . راسته؟ دوست دارم که حتما جک میکروفون و یواس بی هم داشته باشه. لطفا یک گوشی جدید و با کیفیت معرفی کنید.

همونطور که اشاره شد روی N78 بیشتر فکر کنید
5310/5610 هر 2 جاوا هستند, سیستم گوشیهای نوکیا ( که جاوا هستند ) به این ترتیبه که امکان نصب فایل بالای 1 مگ رو به شما نمیده ( یک سری برنامه مثل نقشه/دیکشنری و بازیهایی خاص رو یعنی نمیتونید نصب کنید )
از طرفی 2 مورد 5610 رو شخصا دیدم که پنلش با ضربه ای که دیده دچار خش/رنگ رفتگی شده و اگر اشتباه نکنم در همین فروم هم یه نمونه بود, در مورد هنگ کردن هم اینطور که بگیم زیاد هنگ میکنه نه, ولی یک سری از ابتدایی ها ( که Firmware آپدیت نشده داشتن ) با این مشکل مواجه بودن, در بین نظرات مردم هم البته خیلی به مورد هنگ اشاره میشه ( مخصوصا هنگام پخش فایل تصویری ) در کل Firmware های جدید مشکلات رو رفته رفته حل میکنن
در مورد 5700 سری به " این تاپیک " بزنید, تمام نکات/سوالات مورد نظر رو میتونید پیدا کنید, در کل باید تصمیم نهایی رو بگیرید که سیستم عامل به کارتون میاد یا نه, دوربین/سایر موارد به چه ترتیب باشه و سایر نکات, من باشم از بین گزینه های نوکیا روی N78 فکر میکنم, بین SE هم P1 ( با توجه به اینکه SMS هم زیاد میزنید )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
5310 و 5610 و 5700 زیاد هنگ میکنه

من تقریبا 5 ~ 6 ماه داشتم 5700 رو ، با همون فریم ویر اولیه اش هم هفته ای یک بار هم هنگ نمیکرد ، با آپدیت های جدید که دیگه اصلا مشکلی فک نکنم داشته باشه ، یه سر بزن به تاپیک 5700 ...

حتما جک میکروفون و یواس بی هم داشته باشه.

منظورت هندزفری 2 تکه هست ؟!!
داره !
Mini Usb هم داره !
ولی باز هم N78 انتخاب کاملا به روز تری ه !!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
می شه رو سامسونگ ها برنامه نصب کرد؟ مثل نقشه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگر گوشی فاقد سیستم عامل باشه می تونید از نرم افزارهای جاوا استفاده کنید. ( اون مشکل که قبلا گوشی های جاوای سامسونگ داشتند و نصب نرم افزار مشکل بود روی گوشی های جدید مرتفع شده)
اگر گوشی با سیستم عامل هم بخرید که خوب بالطبع نرم افزارهای خودش رو داره .
مثل گوشی های G810 که سیمبین داره و ...

Last edited:

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می تونم بپرسم قیمت گوشی n78 نوکیا چقدر شده؟ من نمیخواستم بیشتر از 270 بپردازم.

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان امروز رفتم پاساژ علا الدین هم گوشی n78 رو دیدم هم گوشی 5320xpressmusic . گوشی 5320 حدود قیمت 220 تا 245 و گوشی n78 از 307 میگفتن تا 375 . گوشی n78 خیلی چشمم رو گرفته چون امکانات خوبی مثل صفحه نمایش بزرگ - دوربین عالی با اتوفوکوس - پشتیبانی از شبکه های جدید مخابراتی - وای فای و خیلی از امکانات اسمارت فون هارو داره ولی صفحه کلیدش بدجور زده تو حالم. کسی اینجا گوشی n78 داره؟صفحه کلیدش برام معما . نمیدونم کدوم کارشناسی اونو طراحی کرده. امکان داره زود خراب بشه؟ نظر شما چیه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحفه کلید مطلوبی نداره دوست عزیز!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام دوستان امروز رفتم پاساژ علا الدین هم گوشی n78 رو دیدم هم گوشی 5320xpressmusic . گوشی 5320 حدود قیمت 220 تا 245 و گوشی n78 از 307 میگفتن تا 375 . گوشی n78 خیلی چشمم رو گرفته چون امکانات خوبی مثل صفحه نمایش بزرگ - دوربین عالی با اتوفوکوس - پشتیبانی از شبکه های جدید مخابراتی - وای فای و خیلی از امکانات اسمارت فون هارو داره ولی صفحه کلیدش بدجور زده تو حالم. کسی اینجا گوشی n78 داره؟صفحه کلیدش برام معما . نمیدونم کدوم کارشناسی اونو طراحی کرده. امکان داره زود خراب بشه؟ نظر شما چیه؟

Snow این گوشی رو داره ... باهاش تماس بگیرن... به هر حال دراز مدت باهاش کار کرده و اگه واقعا صفحه کلید جالبی نباشه بهتون میگه !
در کل من مشکل حادی توش نمیبینم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من حدود 6 ماه N82 داشتم...اونم همین مشکل دکمه ها رو داره چون مشابه هست با N78 کی برد هاشون..اوایل میگفتم کار میکنم کم کم عادت میکنم ولی اخرش هم نشد...خیلی خیلی دکمه های ناراحتی هستن....

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
بالا