• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک خرید منطقی

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام دوستان امروز رفتم پاساژ علا الدین هم گوشی n78 رو دیدم هم گوشی 5320xpressmusic . گوشی 5320 حدود قیمت 220 تا 245 و گوشی n78 از 307 میگفتن تا 375 . گوشی n78 خیلی چشمم رو گرفته چون امکانات خوبی مثل صفحه نمایش بزرگ - دوربین عالی با اتوفوکوس - پشتیبانی از شبکه های جدید مخابراتی - وای فای و خیلی از امکانات اسمارت فون هارو داره ولی صفحه کلیدش بدجور زده تو حالم. کسی اینجا گوشی n78 داره؟صفحه کلیدش برام معما . نمیدونم کدوم کارشناسی اونو طراحی کرده. امکان داره زود خراب بشه؟ نظر شما چیه؟

سلام بر دوستان،

خب اول بگم من خیلی این گوشی را دوست دارم.
اتفاقا ظاهر جدید و به نظر من زیبای کیپدش منو جذب کرد. (در درصدی که باید به ظاهر اهمیت بدیم)
در مورد کارایی کیپد؛ من قبل از این یک 6120 کلاسیک داشتم.
الان براتون با این گوشی سریعتر از 6120 اس‌ام‌اس تایپ می‌کنم!
البته با ناخن چون من انگشتان شصت بزرگی دارم و باید با سر ناخن تایپ کنم.

حالا اگر قرار باشه ایراد بنی‌اسراییلی بگیریم برای 6 کلید عملیاتی نوکیا مثل call و end و menu و C و...
چون عملا کلیدی روی گوشی قرار نداره و سوییچ‌های آن‌ها زیر یک صفحه قرار دارند،
باید دقیقا روی نقطه‌ای که بر روی صفحه کیپد چاپ شده را فشار بدین.

مثلا اگر کلید no را یکم پایین‌تر بزنید کلید end عمل میکنه. میگم این ایراد یکم گیر سه پیچه!

در عوض یک گوشی دارید با امکانات عالی.
همین FM transmitter ش کلی به درد من خورده! چون من قصد داشتم پخش ماشینو عوض کنم و یکی بگیرم که داک آی‌پاد داشته باشه ولی الان هر آهنگ بخوام کپی می‌کنم در گوشی و توی ماشین از طریق موج FM گوش میدم! عالیه !
البته کار داکو برای ماشین نمیکنه ولی خب فعلا که کارمو راه انداخته و ازش لذت می‌برم.
همین دو روز پیش هم مهمون بودم می‌خواستم یک آهنگ را معرفی کنم بردم کنار سیستم‌ پخش خونشون و بدون دردسر آهنگ را روی رادیو سیستمشون پخش کردم.
البته یکم سیگنالش ضعیف است ولی اگر نزدیک دستگاه پخش بذارین خیلی مطلوب عمل میکنه. یک نکته خیلی عالی داره و اونهم اینه که فرکانس FM را خودتون تعیین می‌کنید.

راستش هدف اصلی من از تعویض گوشی داشتن GPS بود. که باید بگم بسیار خوب کار میکنه.
به نظر خود من و سایت‌هایی که ریویو می‌کنند GPSش از N82 و مدل‌های پایین‌تر هم حساس‌تر (بهتر) عمل میکند.

صفحه نمایش عالی و کیفیت صدای خوب (البته نه در حد یک پلیر MP3) ولی قابل قبول برای یک گوشی.

از همه مهتر سرعت بالای آن در اجرای فرامین اینترفیس گوشی و اجرای برنامه‌ها.
یک نکته مهم دیگه از نظر من وزن کمش نسبت به اندازه گوشی است تا جاییکه هربار یکی از
دوستانم برای اولین بار گوشی را دستشون می‌گرفتند بدون استثناء اولین چیزی که می‌گفتند این بود که
چرا اینقدر سبکه این!

اگر به افکت و ظاهر هم اهمیت میدین نسخه 9.3 سیمبیان افکت‌های جالبی در هنگام کار با اینترفیس گوشی داره.

یک ایراد بنی اسراییلی دیگه‌ای که به این گوشی میگیرن بازی کردن کاور باتری (قاب پشت گوشی) است.
لق و لوق نیست، یکم بالا و پایین میشه که برای من اصلا مهم نیست!

در کل من حتی یک لحظه هم احساس بدی نسبت به این گوشی نداشتم.

اگر فکر می‌کنید که با صفحه کلید مشکل خواهید داشت کاری نداره که مثل خود من به یک فروشگاه
درست و حسابی برید ده دقیقه باهاش کار کنید.

;)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام بر دوستان،

خب اول بگم من خیلی این گوشی را دوست دارم.
اتفاقا ظاهر جدید و به نظر من زیبای کیپدش منو جذب کرد. (در درصدی که باید به ظاهر اهمیت بدیم)
در مورد کارایی کیپد؛ من قبل از این یک 6120 کلاسیک داشتم.
الان براتون با این گوشی سریعتر از 6120 اس‌ام‌اس تایپ می‌کنم!
البته با ناخن چون من انگشتان شصت بزرگی دارم و باید با سر ناخن تایپ کنم.

حالا اگر قرار باشه ایراد بنی‌اسراییلی بگیریم برای 6 کلید عملیاتی نوکیا مثل call و end و menu و C و...
چون عملا کلیدی روی گوشی قرار نداره و سوییچ‌های آن‌ها زیر یک صفحه قرار دارند،
باید دقیقا روی نقطه‌ای که بر روی صفحه کیپد چاپ شده را فشار بدین.

مثلا اگر کلید no را یکم پایین‌تر بزنید کلید end عمل میکنه. میگم این ایراد یکم گیر سه پیچه!

در عوض یک گوشی دارید با امکانات عالی.
همین FM transmitter ش کلی به درد من خورده! چون من قصد داشتم پخش ماشینو عوض کنم و یکی بگیرم که داک آی‌پاد داشته باشه ولی الان هر آهنگ بخوام کپی می‌کنم در گوشی و توی ماشین از طریق موج FM گوش میدم! عالیه !
البته کار داکو برای ماشین نمیکنه ولی خب فعلا که کارمو راه انداخته و ازش لذت می‌برم.
همین دو روز پیش هم مهمون بودم می‌خواستم یک آهنگ را معرفی کنم بردم کنار سیستم‌ پخش خونشون و بدون دردسر آهنگ را روی رادیو سیستمشون پخش کردم.
البته یکم سیگنالش ضعیف است ولی اگر نزدیک دستگاه پخش بذارین خیلی مطلوب عمل میکنه. یک نکته خیلی عالی داره و اونهم اینه که فرکانس FM را خودتون تعیین می‌کنید.

راستش هدف اصلی من از تعویض گوشی داشتن GPS بود. که باید بگم بسیار خوب کار میکنه.
به نظر خود من و سایت‌هایی که ریویو می‌کنند GPSش از N82 و مدل‌های پایین‌تر هم حساس‌تر (بهتر) عمل میکند.

صفحه نمایش عالی و کیفیت صدای خوب (البته نه در حد یک پلیر MP3) ولی قابل قبول برای یک گوشی.

از همه مهتر سرعت بالای آن در اجرای فرامین اینترفیس گوشی و اجرای برنامه‌ها.
یک نکته مهم دیگه از نظر من وزن کمش نسبت به اندازه گوشی است تا جاییکه هربار یکی از
دوستانم برای اولین بار گوشی را دستشون می‌گرفتند بدون استثناء اولین چیزی که می‌گفتند این بود که
چرا اینقدر سبکه این!

اگر به افکت و ظاهر هم اهمیت میدین نسخه 9.3 سیمبیان افکت‌های جالبی در هنگام کار با اینترفیس گوشی داره.

یک ایراد بنی اسراییلی دیگه‌ای که به این گوشی میگیرن بازی کردن کاور باتری (قاب پشت گوشی) است.
لق و لوق نیست، یکم بالا و پایین میشه که برای من اصلا مهم نیست!

در کل من حتی یک لحظه هم احساس بدی نسبت به این گوشی نداشتم.

اگر فکر می‌کنید که با صفحه کلید مشکل خواهید داشت کاری نداره که مثل خود من به یک فروشگاه
درست و حسابی برید ده دقیقه باهاش کار کنید.

;)
من که زیاد اس ام اس میدم روزی میننیموم 40 50 تا و قبلا هم بطور نمونه گوشی هایی مثه p990 p1 داشتم بنظرتون میتونم با کیپدش کنار بیام؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
باید بگم اگر قرار باشه حساب کنیم که کدوم یکی سخت تره اس ام اس دادن باید بگم P1i سخت تره .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که زیاد اس ام اس میدم روزی میننیموم 40 50 تا و قبلا هم بطور نمونه گوشی هایی مثه p990 p1 داشتم بنظرتون میتونم با کیپدش کنار بیام؟

من که همزمان P1 و N82 داشتم و باید بگم بدترین کی برد دنیا رو N82 داره...من اخرش هم عادت نکردم...ولی P1 کی برد واقعا بی نظیری داره :)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تایید میشه.هیچ کیبوردی به پای کیبورد QWERTY نمیرسه.حد اکثر سرعت رو میتونی باهاش داشته باشی.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تایید میشه.هیچ کیبوردی به پای کیبورد QWERTY نمیرسه.حد اکثر سرعت رو میتونی باهاش داشته باشی.
من هنوز کیبردی بهتر از P990 مرحوم ندیدم !!
biggrin.gif

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی گوشی 6220 کلاسیک چطوره؟
دوربین 5 مگاپیکسی - درب دوربین برقی - agps
قیمت کسی داره؟کسی این گوشی داره؟تنها ضعفی که در فروم ها دیدم میگن باطریش زود تموم میشه. نظر شما چیه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باید بگم اگر قرار باشه حساب کنیم که کدوم یکی سخت تره اس ام اس دادن باید بگم P1i سخت تره .
عجب!!!!
p1 باقلواترین گوشی در زمینه تایپ کردنه دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه دونه دستت بگیری بعد نظر بدی رفیق.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی گوشی 6220 کلاسیک چطوره؟
دوربین 5 مگاپیکسی - درب دوربین برقی - agps
قیمت کسی داره؟کسی این گوشی داره؟تنها ضعفی که در فروم ها دیدم میگن باطریش زود تموم میشه. نظر شما چیه؟

http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=529

واسه شما فک کنم 6210 navigator هم انتخاب بدی نباشه!
LoadPicture.aspx
</IMG>

Last edited:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
عجب!!!!
p1 باقلواترین گوشی در زمینه تایپ کردنه دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه دونه دستت بگیری بعد نظر بدی رفیق.

تایید میشه بد رقم.

Last edited:

Seighalani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من دنبال خرید گوشی هستم. اما برای خودم هم انتخاب سخت شده . اول میخواستم n78 بخرم که بعد از کلی تحقیقات فهمیدم و دیدم که رنگ وروش زود میره صفحه کلید مزخرفی داره و سنسور حرکتیش زود ضعیف میشه. من دنبال یک گوشی جدید با امکانات مشابه n78 هستم .میخواستم از شما دوستان که هر گوشی در هر برندی که فکر میکنید خوب و جواب داده رو معرفی کنید. لطفا دلیل معرفی برند و مدل مورد نظرتون رو هم بگید.نمیخوام بیشتر از 370 بشه. با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میشه به N82 اشاره کرد که متاسفانه همون مشکلات رو داره...من مال خودم حدود 8 ماه کار کرده بود حدود 20 روز پیش فروختمش...ردیف اخر دکمه های شماره گیر رسما مشکی شده بود...یعنی تماما رنگ نقره ای اش رفته بود...اینم از کیفیت ساخت نوکیا...فنلاند هم بود!!

در هر حال فعلا بهترین گزینه N95 معمولی هست که به پولتون بخوره...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان

من دنبال خرید گوشی هستم. اما برای خودم هم انتخاب سخت شده . اول میخواستم n78 بخرم که بعد از کلی تحقیقات فهمیدم و دیدم که رنگ وروش زود میره صفحه کلید مزخرفی داره و سنسور حرکتیش زود ضعیف میشه. من دنبال یک گوشی جدید با امکانات مشابه n78 هستم .میخواستم از شما دوستان که هر گوشی در هر برندی که فکر میکنید خوب و جواب داده رو معرفی کنید. لطفا دلیل معرفی برند و مدل مورد نظرتون رو هم بگید.نمیخوام بیشتر از 370 بشه. با تشکر

با تاپیک قبلی Merge شد ( در انتخاب عنوان تاپیک دقت کنید )
N82 با حدود قیمت 410.000 گزینه بدی نیست, چند ماهی که استفاده میکرم اگر بخوام معایبش رو بگم یکی اسپیکر ضعیف هست و دیگری کیپدش که کوچک هست و خیلی عادت ندارن بهش . با استفاده از Phone Finder ه GsmArena هم گزینه های خودتون رو محدود کنید تا راحت تر تصمیم بگیرید ( مثلا " این " با یک سری فیلتر ها )

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با تاپیک قبلی Merge شد ( در انتخاب عنوان تاپیک دقت کنید )
N82 با حدود قیمت 410.000 گزینه بدی نیست, چند ماهی که استفاده میکرم اگر بخوام معایبش رو بگم یکی اسپیکر ضعیف هست و دیگری کیپدش که کوچک هست و خیلی عادت ندارن بهش . با استفاده از Phone Finder ه IMDB هم گزینه های خودتون رو محدود کنید تا راحت تر تصمیم بگیرید ( مثلا " این " با یک سری فیلتر ها )

کلا بنظر شما n95 یا n82؟
این مشکل باتری n95 زیاد حاد نیست؟
شنیدم میشه از باتری 8 گیگ واسش استفاده کرد درسته؟
اگه درسته باتری 8 گیگ چند قیمته؟
ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کلا بنظر شما n95 یا n82؟
این مشکل باتری n95 زیاد حاد نیست؟
شنیدم میشه از باتری 8 گیگ واسش استفاده کرد درسته؟
اگه درسته باتری 8 گیگ چند قیمته؟
ممنون

N82 به خاطر فلش زنون - باتری بهتر
N95 به خاطر LCD مناسب تر - اسپیکر قوی تر

حالا باید دید نیاز خریدار چیه, شخصا N95 8GB رو میپسندم که واقعا گزینه ای کامل به معنی کلمه هست
باتری مدل 8 گیگ BL-6F هست و معمولی BL-5F ولی راه حل هایی براش ارایه شده

منبع اصلی
منبع فارسی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
N82 به خاطر فلش زنون - باتری بهتر
N95 به خاطر LCD مناسب تر - اسپیکر قوی تر

حالا باید دید نیاز خریدار چیه, شخصا N95 8GB رو میپسندم که واقعا گزینه ای کامل به معنی کلمه هست
باتری مدل 8 گیگ BL-6F هست و معمولی BL-5F ولی راه حل هایی براش ارایه شده

منبع اصلی
منبع فارسی

ممنون این n82 خیلی خوبه اما این کیپدش واقعا آدم رو گمراه میکنه!

بالا