Snow
مدیر بازنشسته
سلام دوستان امروز رفتم پاساژ علا الدین هم گوشی n78 رو دیدم هم گوشی 5320xpressmusic . گوشی 5320 حدود قیمت 220 تا 245 و گوشی n78 از 307 میگفتن تا 375 . گوشی n78 خیلی چشمم رو گرفته چون امکانات خوبی مثل صفحه نمایش بزرگ - دوربین عالی با اتوفوکوس - پشتیبانی از شبکه های جدید مخابراتی - وای فای و خیلی از امکانات اسمارت فون هارو داره ولی صفحه کلیدش بدجور زده تو حالم. کسی اینجا گوشی n78 داره؟صفحه کلیدش برام معما . نمیدونم کدوم کارشناسی اونو طراحی کرده. امکان داره زود خراب بشه؟ نظر شما چیه؟
سلام بر دوستان،
خب اول بگم من خیلی این گوشی را دوست دارم.
اتفاقا ظاهر جدید و به نظر من زیبای کیپدش منو جذب کرد. (در درصدی که باید به ظاهر اهمیت بدیم)
در مورد کارایی کیپد؛ من قبل از این یک 6120 کلاسیک داشتم.
الان براتون با این گوشی سریعتر از 6120 اساماس تایپ میکنم!
البته با ناخن چون من انگشتان شصت بزرگی دارم و باید با سر ناخن تایپ کنم.
حالا اگر قرار باشه ایراد بنیاسراییلی بگیریم برای 6 کلید عملیاتی نوکیا مثل call و end و menu و C و...
چون عملا کلیدی روی گوشی قرار نداره و سوییچهای آنها زیر یک صفحه قرار دارند،
باید دقیقا روی نقطهای که بر روی صفحه کیپد چاپ شده را فشار بدین.
مثلا اگر کلید no را یکم پایینتر بزنید کلید end عمل میکنه. میگم این ایراد یکم گیر سه پیچه!
در عوض یک گوشی دارید با امکانات عالی.
همین FM transmitter ش کلی به درد من خورده! چون من قصد داشتم پخش ماشینو عوض کنم و یکی بگیرم که داک آیپاد داشته باشه ولی الان هر آهنگ بخوام کپی میکنم در گوشی و توی ماشین از طریق موج FM گوش میدم! عالیه !
البته کار داکو برای ماشین نمیکنه ولی خب فعلا که کارمو راه انداخته و ازش لذت میبرم.
همین دو روز پیش هم مهمون بودم میخواستم یک آهنگ را معرفی کنم بردم کنار سیستم پخش خونشون و بدون دردسر آهنگ را روی رادیو سیستمشون پخش کردم.
البته یکم سیگنالش ضعیف است ولی اگر نزدیک دستگاه پخش بذارین خیلی مطلوب عمل میکنه. یک نکته خیلی عالی داره و اونهم اینه که فرکانس FM را خودتون تعیین میکنید.
راستش هدف اصلی من از تعویض گوشی داشتن GPS بود. که باید بگم بسیار خوب کار میکنه.
به نظر خود من و سایتهایی که ریویو میکنند GPSش از N82 و مدلهای پایینتر هم حساستر (بهتر) عمل میکند.
صفحه نمایش عالی و کیفیت صدای خوب (البته نه در حد یک پلیر MP3) ولی قابل قبول برای یک گوشی.
از همه مهتر سرعت بالای آن در اجرای فرامین اینترفیس گوشی و اجرای برنامهها.
یک نکته مهم دیگه از نظر من وزن کمش نسبت به اندازه گوشی است تا جاییکه هربار یکی از
دوستانم برای اولین بار گوشی را دستشون میگرفتند بدون استثناء اولین چیزی که میگفتند این بود که
چرا اینقدر سبکه این!
اگر به افکت و ظاهر هم اهمیت میدین نسخه 9.3 سیمبیان افکتهای جالبی در هنگام کار با اینترفیس گوشی داره.
یک ایراد بنی اسراییلی دیگهای که به این گوشی میگیرن بازی کردن کاور باتری (قاب پشت گوشی) است.
لق و لوق نیست، یکم بالا و پایین میشه که برای من اصلا مهم نیست!
در کل من حتی یک لحظه هم احساس بدی نسبت به این گوشی نداشتم.
اگر فکر میکنید که با صفحه کلید مشکل خواهید داشت کاری نداره که مثل خود من به یک فروشگاه
درست و حسابی برید ده دقیقه باهاش کار کنید.