جسارتا اگر رفرش بود تا الان از کار افتاده بود 5اس رفرش ios 10 بالاتر بره فاتحه اش خوندس احتمالا منظور شما ریپک هستاگه مقدوره یه عکس از لیبل جعبه بزارید که ما تشخیص بدیم رفرش هست یا اورجینال ...
سلام نمیدونم تا حالا خودم به شخصه فقط ویندوز فون داشتم و ماکروسافت هم زحمت کشید نابودش کردجسارتا اگر رفرش بود تا الان از کار افتاده بود 5اس رفرش ios 10 بالاتر بره فاتحه اش خوندس احتمالا منظور شما ریپک هست
درودسلام نمیدونم تا حالا خودم به شخصه فقط ویندوز فون داشتم و ماکروسافت هم زحمت کشید نابودش کرد
قیمت کمتر ازین راه نداره متاسفانه قیمت پایه پایست چه فروش بره چه نرهدرود
قیمت نهایی رو پ خ میکنید
داداش تست کردن تاچ ایدی که کاری نداره یه تست میکنی خبرش رو بدی؟قیمت کمتر ازین راه نداره متاسفانه قیمت پایه پایست چه فروش بره چه نره
طبق روش معمول جواب نمیده اثر انگشت ادم رو نمیشناسه اگه نرم افزار خواصی سراغ دارید بگید تست کنمداداش تست کردن تاچ ایدی که کاری نداره یه تست میکنی خبرش رو بدی؟
تو اپ استور سرچ کنی Test برنامه هاش میاد ولی اگه از تو Setting نمیشناسه تاچ ایدی ش خرابهطبق روش معمول جواب نمیده اثر انگشت ادم رو نمیشناسه اگه نرم افزار خواصی سراغ دارید بگید تست کنم
بله تو تنظیمات نمیشناسهتو اپ استور سرچ کنی Test برنامه هاش میاد ولی اگه از تو Setting نمیشناسه تاچ ایدی ش خرابه
خیر به پولش نیاز دارمبا آیفون 7 128 تعویض داری؟
داداش ۶۵۰ قیمت پیشنهادی منه و البته هم اول ارسال و هم ۳ روز تست میخوامخیر به پولش نیاز دارم