• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک دومین استثنایی برای هرکاری که فکرش رو بکنید !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
پــــــــــــ نــــــــــــ پـــــــــــــ 1200؟؟؟؟؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوست من این دومین خوبیه اما به چند دلیل کسی به این قیمتها نمی خره قیمتت رو بیار پایین تا شاید کسی بخره

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
بالاااااااااااااااا
با خریدار واقعی راه میام

ameer1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قیمت پایه اومد روی 60 تومان

دوست من این دومین بیشتر از این می ارزه. و چون مشتری یا ساده تر بگم مخاطبش اینجا نیست، نباید قیمت رو پایین آورد.
شاید یه همچین دومینی رو اگه یه نفر که کاربرد خاصی مد نظرش باشه تا حدود 500.000 تومان هم بخره. چون همونطور که خودت هم اشاره کردی دات کامه که خیلی مهمه! و تعجب می کنم متاسفانه خیلیها فکر می کنن دات کام خیلی فرقی با داتهای دیگه نداره!!! نکته بعدی اینه که با غلط دیکته ای اسم دامینت جور نشده که باز ارزش داره (البته واسه کسی که این مساله رو متوجه باشه) و کاربردهایی هم که گفتی (سایتهای تفریحی، خبری) و حتی شبکه اجتماعی به نظر کاملا منطقی میاد. در مورد رند بودنش هم میشه گفت واسه مخاطب ایرانی (با فرض آشنایی نسبی با زبان انگلیسی) نیم رنده! و مشخصه اگه مثلا در حد IranBox.Com رند بود که بالای 1.000.000 تومان می ارزید.
در نهایت اینکه یا کمی صبور باشید یا اگه یه کم وقت دارید یه مقدار محتوا روش بگذارید و به شکل سایت بفروشیدش (کاری که اکثر دوستان انجام میدن)

سلامت و موفق باشید

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت پایه اومد روی 200 هزارتومان

قیمت پایه اومد روی 60 تومان

:cool:

دوست من این دومین بیشتر از این می ارزه. و چون مشتری یا ساده تر بگم مخاطبش اینجا نیست، نباید قیمت رو پایین آورد.
شاید یه همچین دومینی رو اگه یه نفر که کاربرد خاصی مد نظرش باشه تا حدود 500.000 تومان هم بخره. چون همونطور که خودت هم اشاره کردی دات کامه که خیلی مهمه! و تعجب می کنم متاسفانه خیلیها فکر می کنن دات کام خیلی فرقی با داتهای دیگه نداره!!! نکته بعدی اینه که با غلط دیکته ای اسم دامینت جور نشده که باز ارزش داره (البته واسه کسی که این مساله رو متوجه باشه) و کاربردهایی هم که گفتی (سایتهای تفریحی، خبری) و حتی شبکه اجتماعی به نظر کاملا منطقی میاد. در مورد رند بودنش هم میشه گفت واسه مخاطب ایرانی (با فرض آشنایی نسبی با زبان انگلیسی) نیم رنده! و مشخصه اگه مثلا در حد IranBox.Com رند بود که بالای 1.000.000 تومان می ارزید.
در نهایت اینکه یا کمی صبور باشید یا اگه یه کم وقت دارید یه مقدار محتوا روش بگذارید و به شکل سایت بفروشیدش (کاری که اکثر دوستان انجام میدن)

سلامت و موفق باشید

:eek:

قیمت پایه اومد روی 200 هزارتومان

:hmm:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
اگه موضوعی براتون مبهمه می تونید بپرسید دوست عزیز ( به جای اینکه اسپم ارسال کنید )

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
اگه موضوعی براتون مبهمه می تونید بپرسید دوست عزیز ( به جای اینکه اسپم ارسال کنید )

بد کاری کردم تاپیک رو آپ کردم ؟

درضمن شما بر طبق حرف دیگران قیمت تعیین میکن آیا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا