• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک دو سه ... سلام oo---oo-Bo

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
اینجا گویا همه مردن!!!! خوب هنوز آدم زنده هست یا شاید امیدی به نجات دادن بعضیاشون باشه!
بی مقدمه بگم تو مباحث برنامه نویسیتون جای Api و WMI_Class خیلی خالیه حالا من شروع میکنم تا کی ادامه بده :

اینجا یه کد ساده هست که یکی از استفاده های تابع SystemParametersInfo رو نشون میده.من میخوام با کمک این تابع Ctrl+Alt+Del و Alt+Tabو WinLogo Key رو از کار بندازم (البته این فقط تو ویندوز 9X کار میکنه بابا دست بردارید از این ویندوز دیگه باید ریختش دور) البته من این تابع رو میگم چون الان فقط همین یادمه میخوام اینجا کارو شروع کنم تا کی ادامه بده.
دو تا دکمه رو فرم بگذارید :

[code:1]Option Explicit



Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Long, ByVal uParam As Long, ByVal lpvParam As Any, ByVal fuWinIni As Long) As Long

Private Const SPI_SCREENSAVERRUNNING = 97





Sub DisableCtrlAltDelete(bDisabled As Boolean)



   SystemParametersInfo SPI_SCREENSAVERRUNNING, bDisabled, CStr(1), 0

End Sub



Private Sub Command2_Click()



   DisableCtrlAltDelete (False)

End Sub



Private Sub Command1_Click()



   DisableCtrlAltDelete (True)



End Sub





Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)



    DisableCtrlAltDelete (False)

       

End Sub[/code:1]
به این میگن کلک مرغابی!!! به ویندوز میگیم Screen Saver فعال شده و اگه دقت کرده باشین تو ویندوز 9X اگه Screen Saver با PassWord باشه و شما PassWord رو ندونی هیچکدوم از کلیدا یا استروک هایی که بالا گفتم کار نمی کنن. خوب حالا ما سوءاستفاده میکنیم کی به کیه؟
تا يادم نرفته بگم محض احتياط تو رويداد Unload فرم گذاشتم که همه چی برگرده سر جای خودش که اگه شما یادتون رفت اصلاح بشه. اگه دوست داشته باشید میتونید ورش دارید.
تا بعد بای ...

خرگوش کوچولو.
( ;<
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
ظاهرا اين قسمت زياد طرفدار نداره و كسي هم حوصله جواب دادن نداره :(

سلام
در مورد مرده بودن اين قسمت خودم هم گفتم اما مساله اصلي اينه كه تا به حال اونجور كه بايد اينجا مطلب مفيد و بدرد بخور پست نشده يا اگر شده درست مديريت نشده .به نظر من هر بخشي بايد يه نفر داشته باشه كه بدون توجه به خواننده هر چند روز يه بار يه مطلب جديد پست كنه.در ثاني شما اينجا رو شديدا محدود كرديد. ويژوال بيسيك يه زبان برنامه نويسي جالب و قدرتمنده ولي يكتا زبان برنامه نويسي نيست.جز اين زبان زبان هاي ديگري هم هست كه حتي قوي تر از وي بي هستن.(دست كم يه راهي هم واسه دلفي باز ميذاشتين!!!)
در كل نظر من اينه:
به جاي اينكه دنبال نيرو بگرديم تا زمينه كاري براشون فراهم كنيم اول زمينه كاري فراهم كنيم نيرو خودش پيدا ميشه.
منم فعلا به خاطر محدويت عنواني كه اينجا داره فقط مطالب ويژوال بيسيك اينجا پست ميكنم تا ببينم اينجا تبديل به بخش برنامه نويسي ميشه يا نه.

الان هم ميخوام يه تابع ديگه بذارم (راستي ممنون كه مطلب منو سرو سامون داديد من زياد با امكانات اينجا آشنا نيستم )اما اونو جدا از اين مطلب پست ميكنم كه اين بيشتر تو چشم بياد :D

خرگوش كوچولو
( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
خوب اینبار کمی مشکل بود که انتخاب کنم که چه تابعی را بگویم.وقتی نمیدانم با چه کسانی سر و کار دارم انتخاب مطلب برای گفتن کمی دشوار می شود.
اینبار یک تابع ساده دیگر را توضیح دهم.این تابع وظعیت حافظه سیستم را برمیگرداند(حافظه مجازی و حافظه فیزیکی)
این تابع یک ساختار میگیرد و آن را پر میکند .ساختار مورد نظر را در برنامه میبینید برنامه را ببینید.
[code:1]

Option Explicit



Private Declare Sub GlobalMemoryStatus Lib &#34;kernel32&#34; &#40;lpBuffer As MEMORYSTATUS&#41;



Private Type MEMORYSTATUS

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwLength As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwMemoryLoad As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwTotalPhys As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwAvailPhys As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwTotalPageFile As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwAvailPageFile As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwTotalVirtual As Long

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;dwAvailVirtual As Long

End Type



Private Sub Command1_Click&#40;&#41;

&nbsp; &nbsp;Dim Mem As MEMORYSTATUS

&nbsp; &nbsp;Dim Msg As String

&nbsp; &nbsp;Mem.dwLength = Len&#40;Mem&#41;

&nbsp; &nbsp;GlobalMemoryStatus Mem

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp;Msg = &#34;The approximate percentage of total physical memory that is in use&#58; &#34; & Mem.dwMemoryLoad & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Total size of physical memory, in bytes&#58; &#34; & Mem.dwTotalPhys & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Size of physical memory available, in bytes&#58; &#34; & Mem.dwAvailPhys & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Size of the committed memory limit, in bytes&#58; &#34; & Mem.dwTotalPageFile & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Size of available memory to commit, in bytes &#58;&#34; & Mem.dwAvailPageFile & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Total size of the user mode portion of the virtual address space of the calling process, in bytes&#58; &#34; & Mem.dwTotalVirtual & vbNewLine & _

&nbsp; &nbsp;&#34;Size of unreserved and uncommitted memory in the user mode portion of the virtual address space of the calling process, in bytes&#58; &#34; & Mem.dwAvailVirtual

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp;MsgBox Msg

&nbsp; &nbsp;

End Sub



[/code:1]
توضیحات برای هر کدام از فیلد های ساختار هم مشخص هست.
فقط نکته ای که اینجا باید بگویم این است که این تابع یک <بافر> میگیرد و هر جا که اسم بافر باشد باید طول آن را هم مشخص کنیم.به همین خاطر فیلد dwLength را با طول ساختار پر کرده ایم.

تا بعد ...
( ;<
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet
خودت مديريت قبول ميكني؟ البته با كمك كوروش؟
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
اول از همه متشكرم از اعتمادتون و پيشنهادتون.
دوم اينكه خود اقا كوروش اگه به عنوان مدير بمونه به تنهايي از پس همه چي برمياد اگه يه كم بهتر عمل كنه.منم همونطور كه از اولشم قصد داشتم فقط ميخوام اينجا حرف بزنم بيشتر ياد بگيرم و اكه بتونم ياد بدم.آخه من عاشق ياد گرفتن و ياد دادنم.
فكر ميكنم كه من ميتونم به عنوان يه كسي كه يه كم تجربه داره :oops: بحثا رو داغ كنم يا اينكه بحثاي جديد راه بندازم به سوالات جواب بدم و اين حرفا. اگه منظورتون از مديريت اينه من با كمال ميل در خدمتم.والا تنها چيزي كه در خودم نميبينم مديريته!!!
در هر صورت من از اين به بعد در خدمتم.

دوستدار همه شما
خرگوش كوچولو.
( ;<
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet
دمت گرم... رديفش ميکنم. ;)
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
اگه ديده باشيد يه موضوع ديگه هم راه انداختم درباره چگونگي كار كردن محافظ صفحه نمايش.
از اين به بعد يه جورايي موضوعاتي كه اينجا ميگم با موضوعات اونجا هماهنگ ميكنم كه بيشتر به درد بخوره.
اين بار يه تابع ميگم كه بعدا تو اون يكي بحث باهاش برخورد مي كنيم.اين تابع نشانه ماوس رو محو ميكنه و به حالت عادي برش ميگردونه.

اول الگوي اين تابع
[code:1]

Visual C++

----------------------------

int ShowCursor&#40;

&nbsp;BOOL bShow &nbsp; // cursor visibility

&#41;;





----------------------------

Delphi

----------------------------

function ShowCursor; external user32 name 'ShowCursor';

function ShowCursor&#40;bShow&#58; BOOL&#41;&#58; Integer; stdcall;





---------------------------

Visual Basic

---------------------------

Public Declare Function ShowCursor Lib &#34;user32&#34; &#40;ByVal bShow As Long&#41; &nbsp;As Long

[/code:1]
اين تابع يه آرگومان داره كه اگه 0 باشه (غلط باشه يا به عبارت ديگه False باشه) ماوس محو ميشه(هنوز هست فقط بدون نشانه) اگه هر عدد غير صفري باشه(درست باشه يا به عبارتي True باشه)نشانه ماوس مياد سر جاش.
بازگشتي تابع هم نشون ميده كه عمليات موفق بوده يا نه.اگه صفر باشه نتونسته اگه غير صفر باشه تونسته.
حالا اين دو تابع رو ببينيد.
[code:1]

Public Sub SSHideCursor&#40;&#41;

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp; 'Loop until hide cursor &#40;I'm going home!!!&#41;

&nbsp; &nbsp; While Not ShowCursor&#40;False&#41;

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp; Wend

End Sub



Public Sub SSShowCursor&#40;&#41;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;'Loop until show cursor &#40;Forward to Victory!!!&#41;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;While ShowCursor&#40;True&#41;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp; &nbsp;Wend

End Sub

[/code:1]

كار تابع مشخصه. هر دو تا مشخصن. (خيلي ساده هستن) خوب تا بعد.....

خرگوش كوچولو
( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
رفتم و توی برنامه های قدیمی خودم یه برنامه کوچیک اما قشنگ پیدا کردم که از یه Api استفاده میکنه.
برنامه سادست اول برنامه رو می نویسم بعد میرم سراغ توضیحات :

[code:1]



Option Explicit

Private Declare Function AnimateWindow Lib &#34;user32.dll&#34; &#40;ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long&#41; As Long



Private Const AW_HOR_POSITIVE = &H1

Private Const AW_HOR_NEGATIVE = &H2

Private Const AW_VER_POSITIVE = &H4

Private Const AW_VER_NEGATIVE = &H8

Private Const AW_CENTER = &H10

Private Const AW_HIDE = &H10000

Private Const AW_ACTIVATE = &H20000

Private Const AW_SLIDE = &H40000

Private Const AW_BLEND = &H80000





Private Sub Form_Load&#40;&#41;

&nbsp; &nbsp;Dim X As Long

&nbsp; &nbsp;Randomize Timer



&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp;Select Case Int&#40;Rnd * 10&#41; + 1

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 1

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_SLIDE Or AW_HOR_NEGATIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 2

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_CENTER

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 3

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_SLIDE Or AW_HOR_POSITIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 4

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_BLEND

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 5

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_SLIDE Or AW_VER_NEGATIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 6

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_SLIDE Or AW_VER_POSITIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 7

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_VER_NEGATIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 8

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_HOR_POSITIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 9

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_VER_POSITIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case 10

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_HOR_NEGATIVE

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Case Else

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;X = AW_CENTER

&nbsp; &nbsp;End Select

&nbsp; &nbsp;AnimateWindow hwnd, 1000, X

&nbsp; &nbsp;Refresh

End Sub



Private Sub Form_Unload&#40;Cancel As Integer&#41;



&nbsp; &nbsp; AnimateWindow hwnd, 1000, AW_SLIDE Or AW_VER_NEGATIVE Or AW_HIDE

End Sub



[/code:1]
تابعی که ازش استفاده شده AnimateWindow هست.که باعث میشه پنجره با یه سری جلوه های خاص ظاهر بشه یا مخفی شه. این تابع سه تا آرگومان داره آرگومان اول دستگیره پنجره است (در اینجا از فرم خودمون استفاده کردم) آرگومان دوم مدت زمانیه که عمل ظاهر یا محوشدن باید طول بکشه و آرگومان سوم نوع ظاهر شدن یا محو شدنه که میتونه یکی یا ترکیبی از ثوابتی باشه که توی برنامه آورده شده.اگه دقت کنین ثوابت دو دسته هستند. دسته اول بایت کم ارزششون مقدار داره (اعداد کمتر از ده تو این مثال) دسته دوم بایت پر ارزششون مقدار داره (اعداد بزرگتر از &H10000 در این مثال) حتما یادتون باشه که از دسته دوم AW_HIDE و AW_ACTIVATE نمیتونن با هم ترکیب شن و از دسته اول هم هیچ دو تایی با هم ترکیب نمیشن. علاوه بر اون وقتی قراره فرمتون محو بشه باید از AW_HIDE استفاده کنید . Refresh بعد از دستور رو هم خودتون حذف کنید متوجه میشید چرا گذاشته شده. البته هنگام حذف هم میشه جلوه های مختلفی به فرم داد اما من برای کم شدن اونو ننوشتم که شما خودتون اضافش کنید. (اگه دقت کنید بعضی از جلوه ها به خاطر سرعت ویژوال بیسیک درست نمایش داده نمیشن وگرنه با يه زبان برنامه نويسي مثل C يا Delphi خيلي قشنگتره.)


خرگوش کوچولو
( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
من هنوزم منتظرم يكي از اونايي كه تو فروم هاي ديگه داد ميزنن برنامه نويسي دوست دارن يه سر اينجا بزنن!!!

( ;<
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet
سلام
من هنوزم منتظرم يكي از اونايي كه تو فروم هاي ديگه داد ميزنن برنامه نويسي دوست دارن يه سر اينجا بزنن!!!

( ;<
:(
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
هي خرگوش كوچولو
سلام.
خيلی کيف کردم ديدم داری در مورد API مينويسی،
سوال داشته باشم جواب ميدی ؟
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
tehran
خرگوش کوچولو منم با api هال میکنم،و یه کمی هم بلتم.

منم اگه کسی سوالی داشته باشه هستم اما نه به هیچ وجهه در vb.
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
هركي هر چي ميدونه رو كنه!! منم خوشحال ميشم كمك كنم. كوروش جان تا جايي كه بتونم در خدمتم.

( ;<
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
يه خواهش دارم. فكر كن براي كسي كه در مورد API ، هرٍ رو از بر تشخيص نميده و اصلا با قواعد کار با API رو بلد نيست، ميخوای نحوه کار با API ها رو توضيح بدی . . .
مثلا در مورد Declare کردن توابع کمی توضيح بده. البته اميدوارم حال و حوصله ما بی سواد ها رو داشته باشی ;)
من ممکنه کمی VB بلد باشم ولی اصلا کار با توابع API رو بلت نيستم!
--
آقای فينگيليش، من چکاره بيدم که مثل شما Delphi بلت نيستم؟! شما که اين کاره ای، بيا و ما رو از خواب غفلت در بيار و قدم به قدر ياد بده چطور بريم سراغ Delphi
ممنون از همه اساتيد گرامی
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
tehran
آقای فينگيليش، من چکاره بيدم که مثل شما Delphi بلت نيستم؟! شما که اين کاره ای، بيا و ما رو از خواب غفلت در بيار و قدم به قدر ياد بده چطور بريم سراغ Delphi

راستش اگه vb رو خوب بلتی delphi رو هم زود میتونی یاد بگیری چون خیلی آسونه
اما اگه میخای کاری کنی کارستون،برو c یاد بگیر که البته یه کمی سخته و اگه
زیاد پشتکار نداشته باشی زور زده میشی،اما واسه همون delphi هم یک کتاب
بسه،چون همه چیز به شدت visual و rad هست،واسه همین شما که تویه شبکه شاهکار
هستی یعنی که با windows خوب ور رفتی و میتونی بری واسه همین فکر نکونم بیشتر از 2-3 ساعت واست نیاز باشه که با محیطش آشنا شی،هر سوالی هم که داشتی میدونی که میتونی رویه من حساب کنی
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
اول بگم از لطفت در مورد معلوماتم در زمينه شبکه ممنون، اون لفظ رو فقط به حساب لطفت ميذارم :)

راستش من برای برنامه نويسی تحت شبکه و برای شبکه نياز مبرم به زبانی دارم که قابليت کارش بالا باشه. همه بهم ميگن c، ولی هنوز همت نکردم. شما در زبان c تبحر داری ؟
شاید بتونم شروع کنم . . .
و بشدت نیاز به کمک و راهنمایی دارم که از کجا و چطور و با چه reference ای این کار رو شروع کنم.

ممنون :)
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
tehran
شما در زبان c تبحر داری ؟

تبحر خیلی زیاده اما آره بلدم،کلن اگه یک زبانی رو یاد بگیری 2-3 روزه میتونی
زبونهایه دیگه رو یاد بگیری.

در مورد اینکه میخای واسه شبکه برنامه نویسی کنی اول بگو ببینم که
با script میخای بنویسی چون تویه systemها یه microsoft میتونی به راحتی از
vbs ،js استفاده کنی و اگه vb رو بلدی خوب میشه یک کارایی کرد،
اما اگه نا میخای مثلن web server application یا soap یا از اینجور چیزا بنویسی
من اکیدن delphi رو توصیه میکنم چون خیلی قوی هست در این زمینه ها و
همجا هم از delphi بیشتر واسه internet و web استفاده میکنن من
فقد c رو شخصن برایه کارهایی مثله نوشتن compiler و یا game و یا
جاهایی که optimization زیاد لازمه و یا برایه compatibility با developerهایه دیگه
توصیه میکنم،چون اگه تازه وارد باشی حتما تویه یک جاییش هنگام نوشتن
گیر میکنی(و به احتمال زیاد هم تویه pointer ها گیر مکنی).

من خودم نزدیکه 7-8 ساله که با c برنامه نوشتم و 10-11 سال هم با delphi/pascal
البته نا اینکه فکر کنی اینهمه سال خوب چی کار میکردی،چند سال اول بازی بازی بود
کلن من 20 سالمه خودت بفهم دیگه...

برایه مثال من همیشه پایه computer آهنگ گوش میکنم اما
هر وقت sourceی رو میخام بخنم اگه c باشه حتما آهنگ رو قطع میکنم چون
نیاز به تمرکز زیاد داره مخصوصن pointerها رو فهمیدن خیلی دردسره
اما delphi نه راحت تر میشه فهمید،خیلی راحت تر.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
559
لایک‌ها
5
سن
43
محل سکونت
Iran
خوشحالم اگه اينجا يه كم جون بگيره.راستش اوائل من ميومدم اينجا كسي راجع به برنامه نويسي صحبت نميكرد منم بيخيال شدم. اما الان خيلي خوب شد كه سر و كله چند تا برنامه نويس پيدا شد. به عنوان اولين پيشنهاد ميخواستم از احسان در خواست كنم كه عنوان اين قسمت رو از ويژوال بيسيك به برنامه نويسي تغيير بده. در قدم دوم خواستم هر كسي بياد به مقدار از تخصص و تجربه خودش در برنامه نويسي بنويسه و اعلام كنه كه در چه مواردي ميتونه همكاري كنه... از خودم شروع ميكنم:

من حدود 3 ساله كه برنامه نويسي تحت ويندوز كار ميكنم. بيشتر با دلفي كار ميكنم. اكثرا پروژه هاي مبتني بر پايگاه داده مينويسم. مقداري هم برنامه نويسي تحت وب انجام داده ام. با ASP.NET ,ADO.NET, C#, SQL Server , MS Access آشنايي دارم.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
41
محل سکونت
Iran - Tehran
پس با اين حساب بايد برم سراغ c !

چون اولين نيازي که دارم نوشتن يک Radois Server است !

راهنمايي کن از کجا شروع کنم. با چه كتابي؟
 
بالا