• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک روز سوپرایز

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
آبشار از خود روستای لالون حدود 2-3 ساعت پیاده روی داره..فک نکنم حوصله پیاده روی داشته باشید..من قبلنا با بچه های یونی رفته بودم خوش گذشته بود!!

غار رودافشان هم که تنهایی حال نمیده..باید گروهی باشید خطرناک هم هست...اصن نمیدونم چرا این دوتا رو گفتم :دی چون به خودم خوش گذشته بود معرفی کردم!!!

حاجی برید طرفای درکه و دربند یه کوهی هم بالا برید خدایی خیلی خوش میگذره بهتون!!!

gt3333

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها چجوری جرات میکنید برید با دخی بیرون ؟؟ همه جا گشت تر شاده
جمعه شب ساعت 12 داشتیم میرفیم فرحزاد سر فرذحزاد بادگار وسطش یه ون با 10 15 تا سرباز گذاشته بودن که خدای نکرده
دختر پسر باهم نباشن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آبشار از خود روستای لالون حدود 2-3 ساعت پیاده روی داره..فک نکنم حوصله پیاده روی داشته باشید..من قبلنا با بچه های یونی رفته بودم خوش گذشته بود!!

غار رودافشان هم که تنهایی حال نمیده..باید گروهی باشید خطرناک هم هست...اصن نمیدونم چرا این دوتا رو گفتم :دی چون به خودم خوش گذشته بود معرفی کردم!!!

حاجی برید طرفای درکه و دربند یه کوهی هم بالا برید خدایی خیلی خوش میگذره بهتون!!!
داری میگه سربه نیستش کنه؟:wacko::D:D:D

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها چجوری جرات میکنید برید با دخی بیرون ؟؟ همه جا گشت تر شاده
جمعه شب ساعت 12 داشتیم میرفیم فرحزاد سر فرذحزاد بادگار وسطش یه ون با 10 15 تا سرباز گذاشته بودن که خدای نکرده
دختر پسر باهم نباشن

فرحزاد که هیچی اصن...نابودش کردن..دیگه تنهایی هم میترسم برم :(
داری میگه سربه نیستش کنه؟:wacko::D:D:D

exactly :D

بالا