• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت جدید، چطور کار کنیم که سریعتر به سوددهی برسیم؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با نظر شما موافق نیستم . این قدر باید به این شاخه و اون شاخه پرید و ایده های جدید مطرح کرد تا راه مناسب و ایدال پیدا بشه ولی بهتره قبل از اجرای اون از افراد باتجربه ای مثل شما مشاوره گرفت

بسیار موافقم. مخصوصا به این دلیل که در ایران ریسک کار خیلی خیلی زیاده.
انواع ریسکهای کار داخلی و خارجی.
هر لحظه به هر دلیلی، سلیقه شخصی و یا حتی بی دلیل ممکنه بیزینسی که روش کلی زمان گذاشتی به یه دکمه فیل تر شه !
نمونه بارزش سایت ایران مارکت سنتر بود که ...

تحریمهای خارجی هم که جای خود داره...

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
هدف من از این شاخه به آن شاخه پریدن نیست، همانطورکه در پست اول توضیح دادم ما یک سیستم تبلیغاتی قوی درست کرده ایم که از آن جهت هدف اصلی که معرفی برند است استفاده چندانی نمی شود، بنابراین بهترین کار این است که ما خودمان از این فرصت استفاده کرده یک سری برند جدید معرفی کنیم. مثل یک فروشگاه که شما می تونید کالای خود را برای فروش در آن بگذارید، وقتی کسی کالاهایی که مناسب برای آن فروشگاه است را در آن نمی گذارد، خود صاحب فروشگاه اقدام به این کار می کند. اگر از صدتا کالا یکی هم خوب بفروش برسد، هزینه کار بر می گردد.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
در شرایط حاضر سرمایه گذاری روی وب ایران یعنی هیچ, فکر و تمرکز بزار روی وب جهانی جمعیت 7 میلیارد آزاد بدون فیلتر مقایسه کن با 70 میلیون زیر فشار فیلتر و ***** تازه ته تهش مثلا موفق شدی یهو 2 تا چلغوز گردن کلفت میان درب خونه که چی آقا مام شریکیم یام که بساط جمع کن اینجا مملکت ا.ام ز.ان بخوای نفس بکشی باید آقا اجازه بده :blink:

گوگل با اون همه عظمت یکی از مشکلاتش همین پریدن و قاطی کردن خودش تو همه زمینه هاس که اکثر اونها شکست میخوره اما چون پول باد آورده اولیه تمومی نداره تا حالا زمین نخورده

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با این وضعیت تحرمیها فکر معاملات تحت وب با دنیای خارج از این مملکت را باید فراموش کرد، تقریبا تمام کشورهای انگلیسی زبان ما را تحریم کرده اند و با هیچکدام نمیشه کار کرد، البته وضع اینترنت داخل کشور هم واقعا وخیم است، سرمایه گذاری روی هر نوع سایتی ریسک زیادی دارد، کافی است به یک دلیل واهی سایت فیلتر شود و همه سرمایه به باد رود.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با این وضعیت تحرمیها فکر معاملات تحت وب با دنیای خارج از این مملکت را باید فراموش کرد، تقریبا تمام کشورهای انگلیسی زبان ما را تحریم کرده اند و با هیچکدام نمیشه کار کرد، البته وضع اینترنت داخل کشور هم واقعا وخیم است، سرمایه گذاری روی هر نوع سایتی ریسک زیادی دارد، کافی است به یک دلیل واهی سایت فیلتر شود و همه سرمایه به باد رود.

تحریم فقط به ضرر مصرف کننده نهایی و تامین کننده اولیه - دولت- است. واسطه ها سود هم میبرن از تحریم. همین حالاش تحریمها رو بردارن ، صدهزار نفر بیکار میشن :D . در یه تاپیک دیگرم به شما گفتم ، شما مشکلتون محتواست . وب فارسی محتوا نداره. شما اگر دنبال یه عکس از مناطق دیدنی ایران باشید ، در وب پیدا نمیکنید ، اما هزار تا سایت از اقصی نقاط ایران پیدا میکنید که یک خبر تکراری از قتل میدون کاج منتشر کردن. شرکتی که بخواد از طریق شما تبلیغات کنه دو حالت داره . حالت اول اینکه شرکتیه که دنبال مشتری واقعی میگرده که هیچوقت نمیاد تو همچین سایتایی تبلیغ کنه. حالت دوم اینکه نهاد دولتی یا شرکتیه که مشتریشو داره ، فقط میخواد اسمش در چند تا سایت اینترنتی هم تکرار بشه و ملکه ذهن مردم بشه. این شرکت ، تبلیغ رو نمیخره ! امتیاز تبلیغاتش را اعطا میکنه به یه سایتی ! . برای گرفتن تبلیغ از اینجور شرکتها اولا باید ارتباط داشته باشید ، دوم سایت باکلاس باشه ، نه سایت اس ام اس و جک و فروم الکی
اکثر تبلیغات اینترنتی - تو همین فروم حتی- مخاطبشون کسانین که یا دسترسی به بازار ندارن و یا مبتدی هستن . در واقع بر خلاف روح تجارت آنلاین که قرار بوده واسطه ها رو حذف کنه و برای تولید کننده های کوچک فرصت رقابت با غولهای چند ملیتی رو ایجاد کنه ، اکثر فروشندگان وب ایران ، خودشون واسطه های دست چندم هستن که ساده بگم ، میخوان یه بدبختیو گیر بیارن تا سرشو کلاه بذارن .

اگر شما میخواین واقعا کار بزرگی انجام بدین و یک مسیر درست در وب فارسی ایجاد کنید ، به نظر من راهش اینه که فعلا درآمدتونو از وب خارجی بدست بیارید ، همزمان خودتون شروع به محتوا سازی در وب فارسی بکنید . همین پولی که میخواین بدین تبلیغتونو در سایتای " همه چی بیا تو " نمایش بدن ، صرف دعوت از متخصصین و ایجاد سایتهای تخصصی سطح بالا بکنید که بعدا بتونید تبلیغات متناسب براشون بگیرین.

برای وب خارجی ،تحریم مهم نیست ، شما اگر چیزی برای ارائه داشته باشید ، میتونید خیلی ساده با یک خارجی معتبر شریک بشید ، در ایرانشم من میتونم با شما شریک بشم و امکاناتی براتون فراهم کنم که اصلا تحریمو احساس نکنید. اینا ابزار کاره ، اصل کار باید درست باشه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگر واقعا به کسب درآمد از وب خارجی اعتقاد دارید، یک ایده بدید ما هم حمایت می کنیم تا ببینم چه طور جواب می دهد، من کد جذب آگهی ادگاه را در یک سایت خارجی که روزانه حدود 20 هزار بازدیدکننده از سرتاسر جهان دارد قرار دادم، برای استارت کار در همینجا میشه تبلیغ کرد و یک سایت دیگر را معرفی کرد، بعد هم میشه تبلیغات را گسترش داد و سایت را به یک جایگاه خوب رساند.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
با سلام،

تاپیک جالبی است. با تشکر

حمید عباسی هستم، مدرس دوره های پیشرفته زبان و آزمون های بین المللی (تافل TOEFL، آیلتس IELTS، جی آر ای GRE، جی مت GMAT)
برای موفقیت تحصیلی و کاری خود، مهاجرت و ادامه تحصیل با من تماس بگیرید.

اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ها و مدرس را در سایت من ملاحظه بفرمایید:
https://sites.google.com/site/zaban101

لینک آگهی من:
تدریس حرفه ای زبان انگلیسی TOEFL-IELTS-GRE-GMAT-Bu | agahiplus

حمید عباسی

سعادت آباد
تلفن همراه
09151017235

ایمیل
[email protected]

Facebook
Hamid Abbassi | Facebook

مدرس بانو ندارید؟ برای جی افم میخوام، در ضمن شما که تهران هستید بهتره یه خط 0912 بگیرین 0915 شگون نداره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام،

تاپیک جالبی است. با تشکر

حمید عباسی هستم، مدرس دوره های پیشرفته زبان و آزمون های بین المللی (تافل TOEFL، آیلتس IELTS، جی آر ای GRE، جی مت GMAT)
برای موفقیت تحصیلی و کاری خود، مهاجرت و ادامه تحصیل با من تماس بگیرید.

اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ها و مدرس را در سایت من ملاحظه بفرمایید:
https://sites.google.com/site/zaban101

لینک آگهی من:
تدریس حرفه ای زبان انگلیسی TOEFL-IELTS-GRE-GMAT-Bu | agahiplus

حمید عباسی

سعادت آباد
تلفن همراه
09151017235

ایمیل
[email protected]

Facebook
Hamid Abbassi | Facebook
آقا من کلا کمی از نظر هوشی بهره کمی دارم.
هر چقدر فکر کردم منظورتون رو نفهمیدم از این پست در این تاپیک !

بالا