با این وضعیت تحرمیها فکر معاملات تحت وب با دنیای خارج از این مملکت را باید فراموش کرد، تقریبا تمام کشورهای انگلیسی زبان ما را تحریم کرده اند و با هیچکدام نمیشه کار کرد، البته وضع اینترنت داخل کشور هم واقعا وخیم است، سرمایه گذاری روی هر نوع سایتی ریسک زیادی دارد، کافی است به یک دلیل واهی سایت فیلتر شود و همه سرمایه به باد رود.
تحریم فقط به ضرر مصرف کننده نهایی و تامین کننده اولیه - دولت- است. واسطه ها سود هم میبرن از تحریم. همین حالاش تحریمها رو بردارن ، صدهزار نفر بیکار میشن
. در یه تاپیک دیگرم به شما گفتم ، شما مشکلتون محتواست . وب فارسی محتوا نداره. شما اگر دنبال یه عکس از مناطق دیدنی ایران باشید ، در وب پیدا نمیکنید ، اما هزار تا سایت از اقصی نقاط ایران پیدا میکنید که یک خبر تکراری از قتل میدون کاج منتشر کردن. شرکتی که بخواد از طریق شما تبلیغات کنه دو حالت داره . حالت اول اینکه شرکتیه که دنبال مشتری واقعی میگرده که هیچوقت نمیاد تو همچین سایتایی تبلیغ کنه. حالت دوم اینکه نهاد دولتی یا شرکتیه که مشتریشو داره ، فقط میخواد اسمش در چند تا سایت اینترنتی هم تکرار بشه و ملکه ذهن مردم بشه. این شرکت ، تبلیغ رو نمیخره ! امتیاز تبلیغاتش را اعطا میکنه به یه سایتی ! . برای گرفتن تبلیغ از اینجور شرکتها اولا باید ارتباط داشته باشید ، دوم سایت باکلاس باشه ، نه سایت اس ام اس و جک و فروم الکی
اکثر تبلیغات اینترنتی - تو همین فروم حتی- مخاطبشون کسانین که یا دسترسی به بازار ندارن و یا مبتدی هستن . در واقع بر خلاف روح تجارت آنلاین که قرار بوده واسطه ها رو حذف کنه و برای تولید کننده های کوچک فرصت رقابت با غولهای چند ملیتی رو ایجاد کنه ،
اکثر فروشندگان وب ایران ، خودشون واسطه های دست چندم هستن که ساده بگم ، میخوان یه بدبختیو گیر بیارن تا سرشو کلاه بذارن .
اگر شما میخواین واقعا کار بزرگی انجام بدین و یک مسیر درست در وب فارسی ایجاد کنید ، به نظر من راهش اینه که فعلا درآمدتونو از وب خارجی بدست بیارید ، همزمان خودتون شروع به محتوا سازی در وب فارسی بکنید . همین پولی که میخواین بدین تبلیغتونو در سایتای " همه چی بیا تو " نمایش بدن ، صرف دعوت از متخصصین و ایجاد سایتهای تخصصی سطح بالا بکنید که بعدا بتونید تبلیغات متناسب براشون بگیرین.
برای وب خارجی ،تحریم مهم نیست ، شما اگر چیزی برای ارائه داشته باشید ، میتونید خیلی ساده با یک خارجی معتبر شریک بشید ، در ایرانشم من میتونم با شما شریک بشم و امکاناتی براتون فراهم کنم که اصلا تحریمو احساس نکنید. اینا ابزار کاره ، اصل کار باید درست باشه