سلام دوستان
میدونم که اکثر سایت های هایپ سایت های مطمئنی نیستند و کلاهبرداری در اون ها هست..ولی هایپ هم روش های خاص خودش رو داره و میشه سایت هایی رو پیدا کرد که از اون ها کسب درآمد خوبی کرد
این سایتی رو که به شما معرفی می کنم در دبی فعالیت داره و اونطوری که من با پشتیبانی اون به نام ثمر اصغر صحبت کردم به یک شرکت خرید و فروش املاک در دبی ارتباط داره و جالبه که برگردان اسم ین سایت کلوپی در خلیج فارس میشه که آدرس اون به شرح زیره :
میدونم که اکثر سایت های هایپ سایت های مطمئنی نیستند و کلاهبرداری در اون ها هست..ولی هایپ هم روش های خاص خودش رو داره و میشه سایت هایی رو پیدا کرد که از اون ها کسب درآمد خوبی کرد
این سایتی رو که به شما معرفی می کنم در دبی فعالیت داره و اونطوری که من با پشتیبانی اون به نام ثمر اصغر صحبت کردم به یک شرکت خرید و فروش املاک در دبی ارتباط داره و جالبه که برگردان اسم ین سایت کلوپی در خلیج فارس میشه که آدرس اون به شرح زیره :
Address - Dubai = Internet City Building No. 5 Office No. 901 Dubai UAE. پشتیبانی خیلی قوی داره که تقریبا 24 ساعته جواب میدن و خیلی هم با حوصله هستند.. نحوه کاکرد این سایت به اینصورت است که به مبلغ سرمایه گذاری شده شما روزانه 3 درصد سود پرداخت می کند و شما پس از گذشت 30 روز و در هر زمان که خواستید میتوانید اصل سرمایه خودتون رو خارج کنید من در 6 آگوست در این سایت ثبت نام کردم و مبلغ 15 دلار تو اون سرمایه گذاری کردم و تا 16 سپتامبر 6 بار برداشت و روز 16 سپتامبر هم اصل پول رو خارج کردم که در مجموع 32 دلار بود که البته همه این پول رو دوباره واریز به حساب خواهم کرد..چون به نظر من ارزشش رو داره.. این سایت در حدود 10 بانک بین المللی رو ساپورت میکنه از جمله پرفکت مانی که ما ایرانی ها میتونیم در اون فعالیت کنیم در ضمن 19 سایت مانیتورینگ این سایت رو تایید کردن و تا کنون یک مورد شکایت هم نداشته ..در بسیاری از انجمن های معتبر هم در مورد اون بحث میشه من فکر کنم ضرری نداشته باشه در مورد اون تحقیق کنید لینک معرفی : https://www.gulfinvclub.com/?ref=mr.hyip در ضمن تا سه رده هم به رفرال سود میده..3-2-1 درصد ![]() |
Last edited: