• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت خوب و معتبر هایپ gulfinvclub

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
این سایت محبوب ، ایمیل داده که این هفته هم خبرنامه داره .
اگه میشه یکی ترجمه کنه که چی میگه ؟
نکنه یهو جمع کنه بره :)

Gulf Investment Club FZE is pleased issue our 10[SUP]th[/SUP] Weekly = E-newsletter. This is a quick and easy way to find out what you "don't = want to miss" about Gulf Investment Club. You can view the latest issue of = the E-newsletter or see past issues by visiting the News Page on our = website.
There is nothing much to report about the past week as things are = progressing in routine without any problems or down time.
Our Alexa rank is 27,445 in the world which shows that = our program is very popular around the globe. We thank all our members who = are promoting our program.
If you are satisfied with our services, please hit the Facebook like = button.
Also, if you want to see any improvement or have any suggestions; = don=92t hesitate to contact us. We look forward to having GIC around for = many more years to come.
If you're not in the game, get started now.
Thank you,
Samar R. Asghar
Operations Manager

Gulf Investment Club FZE
Your Gateway to Investment in Gulf Region!
https://www.gulfinvclub.com

ترجمه تقریبی اون میشه :

باشگاه سرمایه گذاری خلیج فارس مسئولیت FZE (که نمیدونم یعنی چی) خوشحال است (خرسند است ) که دهمین خبر نامه خود را اعلام می کند . این یک راه سریع و آسان برای پیدا کردن آنچه که شما "نه انچه به دست می اورید " در مورد باشگاه سرمایه گذاری خلیج فارس است. شما می توانید آخرین شماره از خبرنامه را مشاهده کنید یا با مراجعه به و سایت ما از اخبار گذشته با خبر شوید .

چیز زیادی در مورد گزارش هفته گذشته به عنوان همه چیز = در پیشرفت معمول بدون هیچ مشکلی و یا پایین هم وجود دارد.

رتبه الکسای ما در جهان 27،445 است که نشان می دهد که برنامه ما در سراسر جهان بسیار محبوب است .ما تشکر می کنیم از تمام اعضایی که برنامه های ما را ترویج می کنند .

اگر شما از خدمات ما راضی هستید ، لطفا ضربه فیس بوک مانند = را فشار دهید .(یعنی در فیس بوک لایک بدید)

همچنین، اگر شما پیشنهادی جهت بهبود دارید ، = دان = 92t درنگ با ما تماس بگیرید . نگاه ما به جلو (پیشرفت) gic(مخفف سایت) برای حضور در سالهای زیاد است

اگر در این بازی نیستید(یعنی اگر عضو نیستید که به نظر من منظورش اینه که اگر هنز سرمایه گذاری نکردید) ، از همکنون شروع کنید (یعنی سرمایه گذاری کنید .. چون مسلما این هفته نامه برای کسانی ارسال می شود که عضو هستند و منظورش اینه که اگر سرمایه گذاری نکردید شروع کنید).

با تشکر از شما ،

سمر R. اصغر

مدیر عملیات

باشگاه سرمایه گذاری خلیج فارس FZE

دروازه خود (ورود) به سرمایه گذاری در منطقه خلیج فارس !

https://www.gulfinvclub.com

من زیاد انگلیسیم خوب نیست...شرمنده دست و پا شکسته یه چیزهایی نوشتم که دلهره نداشته باشی

Last edited:

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
این سایت محبوب ، ایمیل داده که این هفته هم خبرنامه داره .
اگه میشه یکی ترجمه کنه که چی میگه ؟
نکنه یهو جمع کنه بره :)

سلام
یه اشتباه استراتژیک هم کردی...نباید دوست من با 10 دلار شروع میکردی...الان شما برای هر برداشت باید 4 روز صبر کنی در صورتی که فقط با 2 دلار بیشتر میتونستید هر 3 روز برداشت کنید...در هر حال باید بدونی که هر هایپی زمان داره و تایم مشخص....برخی ها یکی دو روز ...برخی ها یکی دو هفته و برخی ها نهیتا تا 3 ماه...البته سایت هایی هستند که الان 2-3 ساله مه هستند ولی اینقدر سود دهی بالا ندارند...

در هر حال از اینکه زیر مجموعه من شدی از شما کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که بیزینس خوبی رو تجربه کنی...:)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
یه اشتباه استراتژیک هم کردی...نباید دوست من با 10 دلار شروع میکردی...الان شما برای هر برداشت باید 4 روز صبر کنی در صورتی که فقط با 2 دلار بیشتر میتونستید هر 3 روز برداشت کنید...در هر حال باید بدونی که هر هایپی زمان داره و تایم مشخص....برخی ها یکی دو روز ...برخی ها یکی دو هفته و برخی ها نهیتا تا 3 ماه...البته سایت هایی هستند که الان 2-3 ساله مه هستند ولی اینقدر سود دهی بالا ندارند...

در هر حال از اینکه زیر مجموعه من شدی از شما کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که بیزینس خوبی رو تجربه کنی...:)
منم اتفاقا همین اشتباه رو کردم خیلی پشیمون شدم 11 تا زدم باید حداقل 12 تا میزدم الان هر 3 روز 0.99 میگیرم!!!! برایحل این مشکل امروز که چهارمین روز بود مقدار 0.09 تا کمتر برداشتم به همین ترتیب هر 3 روز 0.01 به 0.99 اضافه میکنم درخواست واریز میدم تا آخر...

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم اتفاقا همین اشتباه رو کردم خیلی پشیمون شدم 11 تا زدم باید حداقل 12 تا میزدم الان هر 3 روز 0.99 میگیرم!!!! برایحل این مشکل امروز که چهارمین روز بود مقدار 0.09 تا کمتر برداشتم به همین ترتیب هر 3 روز 0.01 به 0.99 اضافه میکنم درخواست واریز میدم تا آخر...

راه حل جالبیه...خیلی خوب بود...متشکرم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

10 دلار :blink:
خاله بازی که نمی کنیم !
من امروز 14 دلار گذاشتم . حالا نفهمیدم که شما چرا فک کردی که من 10 تا گذاشتم :blink:
تازه خیلی دوست داشتم بیشتر میتونستم ریسک کنم و 35 دلار بذارم تا بتونم روزی 1 دلار رو برداشت کنم !
کلا از اعداد رند خوشم میاد :)
35 - 350 - 3500 !!!
همشونم دلار ! ;)

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193

هر لحظه میتونی موجودی خودتو افزایش بدی .
و سودشو بگیری. همین الانم میتونی.
این سایت عالیه ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
البته در توان همه ی بچه های اینجا خیلی بیشتر از این حرفاست ولی خوب ریسکش هم هست همین الان امروز میتونه اسکم بشه شما میتونید پیش بینی کنید؟ اگر 1000 تا گذاشتید بست چیکار میکنید؟؟

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
البته در توان همه ی بچه های اینجا خیلی بیشتر از این حرفاست ولی خوب ریسکش هم هست همین الان امروز میتونه اسکم بشه شما میتونید پیش بینی کنید؟ اگر 1000 تا گذاشتید بست چیکار میکنید؟؟

حق با شماست دوست من...من هم در خیلی از هایپ ها ضرر کردم تا یاد گرفتم که چطور صبور باشم و اسیر وسوسه ها نشم...باید صبر کرد تا یک هایپ با مدت زمان 3-4 ماهه پیدا بشه و بعد سرمیه گذاری کرد ..در تایپک اولیه هم توضیح دادم...این و بدونید که این سایت هم اسکم میشه و شک نکنید...90 درصد سود ماهانه واقعا مسخرست ..ولی تایم اسکم یک سایت هایپ رو میشه پیش بینی کرد...این سایت با این برنامه ریزی هایی که داره انجام میده بیشتر از این ها میخواد...

سایت های هایپ خاک بر سری بودن که شاید من نفرات 5-6 بودم...5-6 هزار دلار جمع میکردن و الفرار....ولی این سایت به نظر میاد که حالا حالا ها میخواد پول جمع کنه...فکر کنم یه 2-3 ماه دیگه بمونه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
حق با شماست دوست من...من هم در خیلی از هایپ ها ضرر کردم تا یاد گرفتم که چطور صبور باشم و اسیر وسوسه ها نشم...باید صبر کرد تا یک هایپ با مدت زمان 3-4 ماهه پیدا بشه و بعد سرمیه گذاری کرد ..در تایپک اولیه هم توضیح دادم...این و بدونید که این سایت هم اسکم میشه و شک نکنید...90 درصد سود ماهانه واقعا مسخرست ..ولی تایم اسکم یک سایت هایپ رو میشه پیش بینی کرد...این سایت با این برنامه ریزی هایی که داره انجام میده بیشتر از این ها میخواد...

سایت های هایپ خاک بر سری بودن که شاید من نفرات 5-6 بودم...5-6 هزار دلار جمع میکردن و الفرار....ولی این سایت به نظر میاد که حالا حالا ها میخواد پول جمع کنه...فکر کنم یه 2-3 ماه دیگه بمونه
یعنی شما پیشنهاد میکنید که بیشتر سرمایه گذاری کنیم؟اینم برداشتی من + خاک تو سر اینترنت اکسپلورر که دکمه اینتر کار نمیکنه برم خط بعد! Received Payment 1.23 USD from account U4913455 to account U4923736. Batch: 37425104. Memo: API Payment. Withdraw to ArashMiniStar from Gulf Investment Club. حالا لاگین پرفکت مانی هم با مرورگرای دیگه کروم و فایرفاکس و ... باز نمیشه با این میشه!!:blink:

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
چه قدر طول می کشه پرداخت کنه؟

سلام
من تا حالا 10 برداشت داشتم که همگی زیر 2 ساعت پرداخت شده ..به نظر من برای اینکه در یک سایت هایپ بتونید عملکرد بهتری داشته باشید باید خودتون رو به پشتیبانی معرفی کنید و در مانیتورینگ ها از اونها حمایت کنید . مطمئن باش ثمراصغر همه چی رو میبینه و از شما تشکر هم میکنه...

یه مسئله دیگه : دوستان این سایت تا 3 سطح به رفرال کمیسیون ارجاع پرداخت میکنه .. پس دوستان بهتره که اگر تمایل به ثبت نام دارند از طریق لینک ثبت نام دوستان قدیمی تر استفاده کنند(منظورم اینه که بصورت انفرادی و بدون وجود معرف ثبت نام نکنید بهتر است .)
موفق باشید

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یعنی شما پیشنهاد میکنید که بیشتر سرمایه گذاری کنیم؟اینم برداشتی من + خاک تو سر اینترنت اکسپلورر که دکمه اینتر کار نمیکنه برم خط بعد! Received Payment 1.23 USD from account U4913455 to account U4923736. Batch: 37425104. Memo: API Payment. Withdraw to ArashMiniStar from Gulf Investment Club. حالا لاگین پرفکت مانی هم با مرورگرای دیگه کروم و فایرفاکس و ... باز نمیشه با این میشه!!:blink:

به هیچ عنوان من در درآمد زایی اینترنتی به کسی پیشنهاد سرمایه گذاری بالاتر رو نمیکنم..من فقط توضیح میدم و شما خودتون مختار هستید در طرح شرکت کنید و یا نکنید...
مطمئن باش اگر همچین توصیه ای برای سرمایه گذاری بیشتر به کسی کنید ، اگر برد مطمئن باش میگه نون ریسکم و خوردم و اگر باخت صد هزار فحش به تو میده...
در این 4-5 ساله از این بلاها زیاد سرم اومده...

ولی توصیه ای بهتون میکنم ... اون قدری سرمایه گذاری کنید که تحمل باختش رو داشته باشید

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام

من یه پیشنهاد دارم...نمیدونم اگر یکی از مدیران جواب بده ممنون میشم

احتمالا پشتیبانی این سایت زبان فارسی رو بلده (ثمر اصغر رو میگم)

مانعی ندارد اگر ایشون رو به این انجمن دعوت کنیم تا جواب سوالات کاربران رو بده...؟

اگر این کار مشکلی نداره من میتونم در این رابطه باهاش صحبت کنم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

من یه پیشنهاد دارم...نمیدونم اگر یکی از مدیران جواب بده ممنون میشم

احتمالا پشتیبانی این سایت زبان فارسی رو بلده (ثمر اصغر رو میگم)

مانعی ندارد اگر ایشون رو به این انجمن دعوت کنیم تا جواب سوالات کاربران رو بده...؟

اگر این کار مشکلی نداره من میتونم در این رابطه باهاش صحبت کنم

با توجه به انواع "تقلب های اینترنتی" که در این فروم بحث میشه ! ، کافیه این رو بگید تا حساب همه کاربرای ایرانی رو حتی برای احتیاط هم که شده مسدود کنه !!!!!!!
یهو فک میکنه ما هم میخوایم ازش کلاه برداری کنیم یا هکش کنیم یا هزار تا فکر دیگه ...
نکنید این کارو خواهشا .
تازه یه هایپ درست و حسابی پیدا کردیم ...

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با توجه به انواع "تقلب های اینترنتی" که در این فروم بحث میشه ! ، کافیه این رو بگید تا حساب همه کاربرای ایرانی رو حتی برای احتیاط هم که شده مسدود کنه !!!!!!!
یهو فک میکنه ما هم میخوایم ازش کلاه برداری کنیم یا هکش کنیم یا هزار تا فکر دیگه ...
نکنید این کارو خواهشا .
تازه یه هایپ درست و حسابی پیدا کردیم ...

سلام دوست من
این سایت با ایرانی ها مشکلی نداره...تازه زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه
اسم سایت هم تقریبا کلوب سرمایه گذاری خلیج فارس است
در ضمن من خودم بارها با ثمر اصغر صحبت کردم و گفتم که از ایران هستم
هیچ مشکلی با ایرانی ها ندارند
در ضمن این فروم دارای رتبه آلکسای 58 در ایران و 2879 در جهان است و باید از خداش باشه که در همچین فرومی بیاد و صحبت کنه

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوست من
این سایت با ایرانی ها مشکلی نداره...تازه زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه
اسم سایت هم تقریبا کلوب سرمایه گذاری خلیج فارس است
در ضمن من خودم بارها با ثمر اصغر صحبت کردم و گفتم که از ایران هستم
هیچ مشکلی با ایرانی ها ندارند
در ضمن این فروم دارای رتبه آلکسای 58 در ایران و 2879 در جهان است و باید از خداش باشه که در همچین فرومی بیاد و صحبت کنه

بله ایشون نه با ایرانی ها مشکل دارن و نه با فروم های پربازدید
ولی اگه یه نگاهی به همین تاپیک های اخیر بندازید متوجه منظور من میشید .
یعنی دیگه مجبورم مثال بزنم !
(ضمن احترام به همه اشخاص )
در تاپیک
سواگ باکس : وریفای کردن با شماره اشخاص دیگه
یوتوب : غیر فعال کردن ویدئو ها
نئوباکس : تسک زدن با چندین آی پی
و
.
.
.
و چندین مورد دیگه در این تاپیک ها و تاپیک های دیگه ...

(البته این ترفند ها رو من نه میگم خوبه و نه بد ، میگم اگه این آقا بیاد اینا رو ببینه ،
با خودش فک میکنه که ممکنه در مورد سایت ایشون هم چنین فکر هایی در رابطه با تقلب کردن باشه و ... )
در آخر بازم تاکید میکنم که خواهشا از این فکرا بیاید بیرون :blush:
با تشکر

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا اینا رو ول کنید من بخوام یه مقدار دیگه اینوست کنم بنظرتون بیام یه اکانت دیگه بسازم زیر مجموعه خودم؟ کاری نمیکنن؟

mr.click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقا اینا رو ول کنید من بخوام یه مقدار دیگه اینوست کنم بنظرتون بیام یه اکانت دیگه بسازم زیر مجموعه خودم؟ کاری نمیکنن؟

با یک کامپیوتر و یک آی پی اصلا فکرش رو هم نکن...در جا بن میشی
اگر 2 کامپیوتر و 2 آی پی و دو حساب داری مشکلی نیست...حتی یکی از حساب ها رو میتونی پرفکت بدی و یکی دیگه رو اکی پی یا هر چیز دیگه...ولی یکم فر ببین 3 درصد مبلغت ارزش داره؟؟؟اگر 1000 دلار میخوای سرمایه بذاری (که من بهت میگم اینکار رو نکن) اره 3 درصدش میشه 30 دلار....ولی وقتی قراره ی پول ریز بذاری ، چه ارزشی داره که اون 97% رو به خطر بندازی
من مخالفم

بالا