AbolTheRocker
Registered User
علتش گول زدنه دیگه...طرف میاد این همه کلیک می کنه بعد موقع برداشت متوجه میشه سرکار بوده...علت این کار چیه چیزی متوجه شدین ؟؟؟
علتش گول زدنه دیگه...طرف میاد این همه کلیک می کنه بعد موقع برداشت متوجه میشه سرکار بوده...علت این کار چیه چیزی متوجه شدین ؟؟؟
به نظر منم مشکوک میزنه.ولی بازم؛امکانش وجود داره که سایت اسکم نباشه.علتش گول زدنه دیگه...طرف میاد این همه کلیک می کنه بعد موقع برداشت متوجه میشه سرکار بوده...
علتش گول زدنه دیگه...طرف میاد این همه کلیک می کنه بعد موقع برداشت متوجه میشه سرکار بوده...
دوست عزیز 4یورو که مساویه 2000تومن نیست؟!!من دیروز و امروز روی هم حدود 2 ساعت وقت گذاشتم حدود 4.7 یورو درآمد داشتم که میشه حدودا 2000 تومن ولی دوتا اگهی نیم یورو رو نزدم چون وقتش طولانی بود .
دوست عزیز 4یورو که مساویه 2000تومن نیست؟!!
من دیروز و امروز روی هم حدود 2 ساعت وقت گذاشتم حدود 4.7 یورو درآمد داشتم که میشه حدودا 2000 تومن ولی دوتا اگهی نیم یورو رو نزدم چون وقتش طولانی بود .
دو ساعت وقت گذاشتی 2 تومن ، یعنی ساعتی 1000 تومن درآمد داشتی دیگه
یعنی اگه یه ماه بست بشینی پای نت هی کلیک کنی اونم شبانه روزی میشه 720 ساعت یا 720 هزار تومن
والله من ترجیح میدم برم کار فیزیکی انجام بدم . بیشتر درآمد داره تازه شبانه روزیم نیس
منم زیر مجموعت شدم.تو حاهای دیگه هم تبلیغ کن.
ممنون . تبلیغ میکنم ولی فعلا هیچی
دوستان 6 نفر آدم خیر پیدا نشد تا زیر مجموعه من بشه
تا ببینیم سایت پرداخت میکنه یا نه . اگه پرداخت بکنه قیمتاش فوق العاده هستن . فقط زیر مجموعه بشه و کار نکنه ممنون میشمShotBux.com - INSTANT PAYOUT & 0€ CASHOUT FOR ALL MEMBERS!!!
لینک ثبت نام
یه کارت شارژ دو تومنی میگیرم زیر مجموعتون میشم
من قبلا یکم کار کردم تو سایت اینم بگن که اون قسما اطلاعات بانکی که میخوای آی دی پرفکت بدی قبول نمیکنه و میگه اشتباهه.!!ولی اوک پی قبول کرد واسه من.
داداش زیرمجموعت شدم . امیدوارم بتونی پولو دریافت کنی